Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 340
  • 312
  •   1
Отговори
# 225

Ами защото реших, че ще ми е по-лесно, че това "колектор" ми прозвуча сложно Shocked...
А и някои писа, че била по-чиста урината в стерилна чашка....

Ама ти да не мислиш, че колектора не е стерилен, така се продава-в стерилна опаковка.И когато Пресил се изпишка вътре аз не го занесох така в лабораторията, а пак го прехвърлих в стерилна чашка, така че бягай до аптеката и не си губи времето с въртене на пета около мъжествеността на Давид.

# 226
Мами сутрин пълни ли са ви памперсите?
Моят от снощи е пълен, дойде ми за сефте Laughing
Аз проходилка няма да ползвам и сега като чета какви поразии правят в нея чувствам голямо облекчение че това поне ще ми се размине Grinning

# 227
наште изследвания са добри
памперса веднъж пълен друг път по празен различно

# 228
Аз проходилка няма да ползвам и сега като чета какви поразии правят в нея чувствам голямо облекчение че това поне ще ми се размине Grinning
Ма много съм загубена , мерси Фили  bouquet

# 229
  • София

rotfImbo rotfImao newsm62

# 230
  • София
Честито на месечковците и мамчетата им!!!   Gift

По темите:
 Flowers Jack O Lantern Пампито ни се пълни сутрин, но аките ни станаха едни такива гъсти, като пластелин. Мисля си, че не приема достатъчно течности. На този етап трябва да яде по 210мл. АМ за 5 хранения на ден, а той хапва по 120-150 макс и сме заместили едно ядене с пюре, т.е. много по-малко течности от преди  newsm78 #Crazy Пие някаква водичка, но явно не е достатъчно.
М даа, хубав разговор за памперсите сте си спретнали  Mr. Green
 Flowers Jack O Lantern Не му къркори коремчето на пилето.
 Flowers Jack O Lantern Проходилката ни е наследствена, но не сме го слагали още. Ще чакам другата седмица ще го водим пак на ортопед, та да видим какво ще каже. Ако не види пак нищо обезпокоително, ще го слагам за мъничко.
 Flowers Jack O Lantern Тиквата не знам плод или зеленчук е, но ме учуди, че пюрето от морков и тиква го водят плодово  #Crazy  и не се замества ядене с него.
 Flowers Jack O Lantern Последните 2 дена беше топло времето (ние излизаме към обед) и го обличах с боди с дълъг ръкав, с хавлиено/плюшено/поларено костюмче, тънки чорапи+буйки или дебели чорапи и отгоре ватирано одеяло. Като беше по-студено, слагах яке и шапка.

Вчера си открихме краката  rotfImao Еййй, голямо интересно!  hahaha

# 231
Мимка, нашият винаги е пълен Peace
'айде с теб да спретнем една пртия "не на свекървите", к'во ще кажеш, със сигурност и в парламента можем да влезем Crossing Arms

# 232
Мимка, нашият винаги е пълен Peace
'айде с теб да спретнем една пртия "не на свекървите", к'во ще кажеш, със сигурност и в парламента можем да влезем Crossing Arms

Айде да направим такавва тема  Joy ще имаме много съпартийци

# 233
Flowers Jack O Lantern Тиквата не знам плод или зеленчук е, но ме учуди, че пюрето от морков и тиква го водят плодово  #Crazy  и не се замества ядене с него.

newsm78  Е как да не се zамества? Да видиШ как съм zаместила едното кърмене с морков  Mr. Green  А според мен и двата са zеаен4уци, zаЩото тикви4ките със сигурност са zелен4уци а тиква и тикви4ка, те са от един род  Wink

И ние в4ера си открихме 4орапките  Mr. Green  Днес й сложих едни с главата на мехо пух отпред, с дрънкалка вътре, ах каква радост  Crazy

Бабъл, ти даде ли Вибуркола? Имахме 3та поредна неспокойна ноЩ  Sad  и пак спа в наШето легло, а бе ужас, буди се при най малкото неЩо и не спира да цока....

# 234
  • 2 етажа над тавана
Честито на празнуващите днес - големи да пораснат, красиви и добрички!  bouquet
Шуши, на Маги коремчето й кърка от 2-3 дни и тя яде като за световно, даже вчера ми спретна номера да яде на всеки 2 часа, направо се видях в чудо! #Crazy

За обличането - слагам боди с дълъг ръкав, чорапогащник, отгоре ватирана блузка или жилетка и плюшен панталон или пък слагам цяло гащиризонче, така в количката я пъхам в тия ватиранките, дето са с цип одеялца - забравих му името, ама не я закопчавам, освен ако не спи.  На крачетата - или обущенца или тарлъчки(де да знам дали така се пише), плетени. Май не се обличаме много, ама то й тя не търпи.

Пампата сутрин ни е яко пълна, ама то ние си се храним и нощно време, та не знам колко сме критерий.

Сега ще ходя да взимам изследванията и на разходка, после ще се отчетем.

Мисти, мила, голямо мерси за първата страничка Hug

Tatjana снощи сложих Вибуркол, беше по-спокойна от предната нощ, но ще видя и днес как ще е.

# 235
Попаднахте ли на това?
http://bezumie.com/puzzle2/index.php
На когото му е скучно и заниманията с детето не го измарят-да се присъедини Mr. Green

# 236
Филипка, от няколко дена съм се зарибила с тоя пъзел Laughing Ден и нощ редя, то затова и не пиша много много тук, не ми остава време Joy. Много е готино Crazy

# 237
Дея, стискам палци, всичко да е наред с малката  Praynig  Hug

Честито на Ина, Алекс и Йоан   bouquet

Мимка, памперса й е доста пълен сутрин, но има дни в които съвсем малко е напишкан.

6u6i, на моята беба не й къркори коремчето.

Ние още се мъчим с тази оризова каша, нещо не й харесва, по съвет на педито ще прибавя една лъжичка пюре от круша, та ще видим дали ще го одобри Мис Каприз.

Довечера щях да ходя на 'кудкудяк парти' запазена марка на Данчето, но се разминаха нещата, мъж ми болен, лепнал е някакъв вирус ooooh! Другият път..

# 238
Уф, одеве писах, писах - и форумът взе, че ме прецака.

Честито на месечковците!

Дея, многхо се надявам с мини Деичка всичко да е наред, да оздравява скоро и да излизате бързо-бързо от болницата!

Мимка, Иво не се храни нощно време (последно яде в 10, първо - в 6), но сутрин мога да утрепя човек с памперса. Сменям го към 8-9 обикновено.

Дребния се опитва да си изяде кошарата. Замахва с глава (като се засили по-лесно уцелва, или поне той така си въобразява) и с отворена уста захапва. При което чува дрънннн, уаааааа и после се носим на ръце. Опитах се да го снимам как я гризе, ама май не личи, ей сега ще кача снимките.

http://snimka.bg/album.php?album_id=64640&photo=25

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 14:51 от юл4е

# 239

Привет  Grinning

Днес съм по спокойна,консултирах се с двама още педиатри и казаха хептен др. неща  Grinning
Но както и да е батко ми се обади,тези дни ни приемат в болницата,не зная коя е по простат причина ,че той
беше с Чирков екип в "Екатерина",но след това какво е ,къде е не сме говорели  Rolling Eyes
Ще ни приемат с направление,но няма да скрия ,че ще има и плик със солидна сума,за по голямо внимание от страна на лекарите /това си ми го казаха направо по телефона да имам готовност/
Така че мили дами  Grinning и господа,ще звъня на всички ще пиша,дано накрая се окаже че нищо и няма на малката и тук в Бс
са пълни глупаци и обещавам,че последният ден след изписването може ако е хубаво времето да се уговорим да се видим.
Мимка,Мисти,Ренка,buble,Мама маца и всички останали на които имам тел ще звъня  Grinning да ви чуя Със Мимка със сигурност ще се видим,то е ясно  Mr. Green

Мама маца благодарности   bouquet за всичко!

За обличането-ужас сме ние  Rolling Eyes ,вече тотално се обърках

Дея, ако сте здравно осигурени е по-добре по каса да минете или то за бебетата няма такива работи. Парите, които сте склюнни да давате и имате възможност да дадете, то винаги ще ви ги вземат, не се притеснявай за това - акчни копелета са ! прощавайте за грубия езикАко става въпрос за бъбреци, то в Александровска болница има една лекарка, нефролог, д-р Джераси, много е добра. Тя лекува 2 мои остри пиелонефрита, последно ми гледаха бъбреците и казаха, че съм пушка -  супер чисти били! Mr. Green Тя е една от най-известните там!
Дали обаче не трябва лекарката да е бебешорска, това не ми е ясно, но според мен косултация с ДОБЪР специалист е по-важната!
Всичко, което държавата поема го вземете, плащайте за ОЩЕ изследвания, които не ви ги пускат по една или друга причина. Така ще подсигурите, поне според мен, по-добра диагностика и лечение на бебаната.
Всички стискаме палци да е нещо сравнително безобидно и да се излекува веднъж и завинаги! Да няма после никакви последствия!  Praynig[/color]
Лечението в болница е най-добър вариант - имате специалисти под ръка колкото искате на брой. Търсете си правата като родители и съм сигурна, че лекарите ще помогнат. Къде ще сте?Има ли някакво инфо? простете ако е писано, но да чета нямам време винаги, а и пропускам някой и друг пост

Ох!Ами аз съм такава по природа,отстоявам,,търся си правата,но понякога не става само така за съжаление,ако не бутнеш някъде нещичко,пак всичко ще е ок,но е можело и по бързо примерно и по внимателно да се свърши.Нали ме разбираш.А пък и отгоре на всичко си ме предупредиха  Rolling Eyes Както и ти така и аз смятам,че това със даването на пари е кощунство ,особено за малко дете,тези подкупи вече минаха граница,знам,че работят за малко пари докторите,но да се бъзикаш със здравето на едно бебе за това ,че искаш примерно 200 лв,са си е*хти и хората.
Дано като се върнем и всичко е ок,ще седна и ще ви напиша цялата история с подробности да видите,как в Бс ми взеха 250 лв за 4 -ри дни и какви далавери мрежи сплитат докторите!
Пазете се!!!

Дребния се опитва да си изяде кошарата. Замахва с глава (като се засили по-лесно уцелва, или поне той така си въобразява) и с отворена уста захапва. При което чува дрънннн, уаааааа и после се носим на ръце. Опитах се да го снимам как я гризе, ама май не личи, ей сега ще кача снимките.

hahaha hahaha hahaha явно с нещо си я мазала,или просто имаш голям,сладък дървояд у дома  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт