Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 354
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Деичка, с вас сме. Дано всичко се оправи по-бързо с детенце  Praynig Ако имаш нужда от нещо само звънни. Много, много ще ви мисля...
Никой да не мисли Дея като тръгнат за София че помните ли като я мислихме да ражда Naughty
забранявам мислите по неин адрес!!!

# 196
  • Boston, MA
Дея, и от нас много  Hug и  Praynig! С вас сме!

Честито на месечните девойки!

# 197
Деичка, с вас сме. Дано всичко се оправи по-бързо с детенце  Praynig Ако имаш нужда от нещо само звънни. Много, много ще ви мисля...
Никой да не мисли Дея като тръгнат за София че помните ли като я мислихме да ражда Naughty

Grinning Grinning Grinning сладурка,еее аз няма да пиша като тръгвам,даже мислех да не казвам ,ама като ми се споделя,олеква ми така  Confused
То може и утре да тръгнем,може и в понеделник или вторник,но колкото по рано толкова по добре  Rolling Eyes

# 198
  • София
Дея, ще ти е доста притеснено по тея болници, но мисля, че това е по-добрия вариант. Ако имаш нужда от каквото и да е и по което и да е време, казваш и веднага ще се организираме! Дано скоро да има добри новини!  Hug  Praynig

...Днес си пуснах диск с народна музика и ударих няколко хорца с Емо на ръце...
Аз ходя всеки вторник в едно читалище до Центр.Гара да играя хорца - много е готино! Хайде да те зарибяваме и теб Simple Smile

# 199
  • София
...Днес си пуснах диск с народна музика и ударих няколко хорца с Емо на ръце...
Аз ходя всеки вторник в едно читалище до Центр.Гара да играя хорца - много е готино! Хайде да те зарибяваме и теб Simple Smile
Ако са при Вальо и аз играх там преди да забременея - голям кеф е, но сега ако тръгна да тропкам ще трябва да съм с Емо - няма кой да го гледа. Най ми липсват четвъртъците във Всите българи, когато купонясвахме до късно. Ако ходиш - обади се, може и да дойда - така и така ми се играе, а и имам нужда  Embarassed

# 200
Дея наистина по-добре да сте под постоянно наблюдение в болницата, друг е въпроса как ще е....ще намерите начин всеки ден да си влиза татко ви пък било то и партизанската HugБъди силна мама Heart Eyes много целувки ото нас с Теди!!!!
А като говорим за Теди - той снощи пак се размърква 5-6 пъти, но нямаше нищо общо с пищенето предните вечери.Снощи само давам биба обръща се-гушва палячкото си и продължава да спи......не ми се мисли какво беше и дано да не се повтаря че цялата треперех.....
ra4e,  renkata аз на сватба като чуя хоро и всичко ми играе вътрешно - аха да рипна hahaha обаче съм като спъната все гледам на хората в краката и най-често обърквам цялото хоро ама е супер де Joy
Честито на празнуващите днес!!!

# 201

Дано всичко е шум за нищо,но ние искаме да сме сигурни,аз се притеснявам как ще е в болницата
чудя се по здравна каса ли да минем или направо по добре да си платим всичко,защото си мисля,че вниманието спрямо детето ще е по различно  Rolling Eyes Притеснявам се да сме в болницата,но не става иначе,само се лутаме,нищо никой не поставя като диагноза,трябва и бъбреците да се видят отново  Confused Абе стягам багажа обадят ли се ще тръгваме,предполагам ,че понеделник ще ни приемат,не вярвам утре да се обадят  Rolling Eyes ,говорихме че може би седмица ще сме в болницата,незнам как е там с посещенията,тоест татко ни ще може ли да идва  Rolling Eyes

Дея, ако сте здравно осигурени е по-добре по каса да минете или то за бебетата няма такива работи. Парите, които сте склюнни да давате и имате възможност да дадете, то винаги ще ви ги вземат, не се притеснявай за това - акчни копелета са ! прощавайте за грубия езикАко става въпрос за бъбреци, то в Александровска болница има една лекарка, нефролог, д-р Джераси, много е добра. Тя лекува 2 мои остри пиелонефрита, последно ми гледаха бъбреците и казаха, че съм пушка -  супер чисти били! Mr. Green Тя е една от най-известните там!
Дали обаче не трябва лекарката да е бебешорска, това не ми е ясно, но според мен косултация с ДОБЪР специалист е по-важната!
Всичко, което държавата поема го вземете, плащайте за ОЩЕ изследвания, които не ви ги пускат по една или друга причина. Така ще подсигурите, поне според мен, по-добра диагностика и лечение на бебаната.
Всички стискаме палци да е нещо сравнително безобидно и да се излекува веднъж и завинаги! Да няма после никакви последствия!  Praynig[/color]
Лечението в болница е най-добър вариант - имате специалисти под ръка колкото искате на брой. Търсете си правата като родители и съм сигурна, че лекарите ще помогнат. Къде ще сте?Има ли някакво инфо? простете ако е писано, но да чета нямам време винаги, а и пропускам някой и друг пост

# 202
Дея, успех Hug стискам палци хепи енда да е скоро Praynig

Честито на месечковците от последните дни  Heart Eyes

# 203
ЧЕСТИТИ 7 МЕС. НА КАКА ИНА, И 6 МЕС. НА АЛЕКС И ЙОАН! Hug Heart Eyes Party

Дея, УСПЕХ! Hug

Раче, и на Велина са й студени ръцете, когато е будна - но поне по това на майка си да прилича!   Mr. Green Аз започнах повечко да я обличам и така нещата са по-добре.

Смин, аз пак да питам - тиквата не е ли плод!? newsm78

# 204

Ами не, не помня  Embarassed бях току-що родила и не влизах във форума тогава. Аз вярвам в силата на положителните мисли, но щом и Деичка се притеснява, тогава е хубаво, че не е казала датата.

Момичета, как обличате бебоците навън в този студ? (в Сф - около 10 градуса) Да направим отново една бърза справка? че моята няколко дни съм я извеждала принудително само сутрин при 3-4 гр. като търчахме по опашките, омотана като ескимос и в кенгуруто, и сега нещо все ми се вижда студено навън и не мога да преценя по обед какво да и сложа като я изведа с количката, обърках се.

Енвиа, тиквата се води зеленчук, ама все тая ако питаш мен.

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 10:00 от mama meca

# 205
Добро утро и от нас!
Тая нощ спахме спокойно и даже не се събуди за млякото в 6. Добре дошло ми е това, аз се чудя как ще се отучаваме от това хранене...

# 206
Ъъъъ, мислех, че тиквата е плод да си кажа чесно и я давам като плодово пюре. Shocked Shocked Shocked

Дея, голяма прегръдка от нас Hug Hug. Дано бързо да се оправяте и да е много шум за нищо.

Аз съм чувала, че за да разбереш дали на бебето му е студено трябва да му пипнеш носа - ако е студен, значи и на детето му е студено.

# 207
На мен педито ми каза да пипам вратлето, защото нослето, ръцете и краката не били индикация за телесната температура.

# 208
Галя, Снежи, това за нослето и аз го знам, но за вратлето сега го чувам. Но по себе си съдя, че щом краката и ръцете са ми студени - на цялото тяло ми е студено и некомфортно.

# 209
Ами терморегулацията при бебетата е по-друга... И аз съм чела да се пипа вратлето а не нослето, но за себе си съм приела по-скоро като индикатор - докъде са и студени или хладни ръцете и краката. Т.е. дланта и стъпалото - ОК, но ако е хладно до към коляното приемам, че и е студено.

Общи условия

Активация на акаунт