Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 363
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
Смин,
картоф, морков, ориз, ябълка, тиква, тиквичка - в последователност.
Днес дадох тиквичка и картоф на Хип, в което има и ориз, и никак не й хареса. М/у другото, лесно ми дойде с готовите пюрета Embarassed, но като въведа повече неща  - почвам с готвенето за беба.  chef

# 166
envia , благодарско, аз съм още на картоф и морков и мисля тиквата да вкарам, плодовете ще ги оставя за 7ми месец
ох, ставам да гладя ooooh!

# 167
скарлет, изследванията на Пресил преди 2 седмици също показаха наличие на урати ConfusedПедиатърката ми каза същите неща-много течности и без паника.Тогава и аз пуснах тема в Здравния.
Иначе го водих на доктор, зле е моят човек CryИма задна хрема, зачервено гърло и кашлица, слава богу Praynig, за сега дробчетата са чисти.Ще го лекуваме за сега без антибиотик, дано се повлияе.Ето защо е бил неспокоен тази нощ CryОказава се, че аз съм го заразила #Cussing out
Бюти, кажи какво стана с вашите изследвания?

# 168
Момичета, само на нас ли не са ни правили изследвания на консултацията за 6 месеца?!? newsm78

# 169
И на нас също още не са ни правили изследвания, но още не сме ходили на консултация Peace

# 170
И ние не сме правили изследванията още, но тъй като сме болни (вече целокупно - и аз, и баща му), ще ходим сигурно другата седмица.

# 171
Мама 79, гледам, че си се насочила към колички с дебели гуми, те са супер за зимата, но ако ползваш асансьор, не знам дали ще можеш да си вземеш такава. В нашия асансьор не се събираха такива с големи гуми (Кенгару-то и ТСМ-а), така че си питай за размерите!
Ренка, ама нашият е от тесните и Кенгарууто влезна! Право напред!
Маг Ингланд по-стар модел не влезна.
Уместна забележка - мери асансьора и отива да гледа количката - кенгаруу влиза в панелен асансьор, гаранция! Peace
Гоелмите гуми са много важни, да!

# 172
Миме зетя е добре дано спи тая вечер Peace

# 173
petia_p_p забравих - честито трети зъб!!!
renkata нямаме стълби и асансьори в къща сме Grinning
Чаената май това кенгуро ми харесва наистина най-много, другата е ТСМ но тук я открих нова за 125....
малчо църка айде после пак

# 174
Здравейте,

стискам палци zа болните, най ве4е zа де4ицата  Praynig 

Филипка, и аz бях zараzила Милена не въпреки 4е кърмих, а именно zаЩото кърмих, край блиzкия контакт се zараzи по лесно  Sad  Така 4е, идеален вариант няма. Ние бяхме със съЩата диагноzа и я карахме само на инхалации с фиz. раzтвор.
И МНОГО се радвам 4е вси4ко стои zад теб, с Хепи Енд  Hug  Heart Eyes

Енвия, днес zа първи път иzяде цяло буркан4е от 190гр, е, по4ти ако трябва да бъда то4на, останаха 2 лъжици  Wink  Та след това не й дадох да су4е, така 4е днес zаместих едното хранене. Все оЩе сме само на морков, а от утре на морков и картоф. След 10тина дена смятам да давам тикви4ки, Ще видим.

Милена спа много неспокойно сноЩи, будеШе се всеки 4ас и нямах Шанс да я сложа в нейното креват4е  Sad Предната ве4ер пак така, макар и малко по добре. Пълнолуние ли е имало? Или второто zъб4е?  newsm78  Дано днес е по добре, 4е мъжът ми утре раааааано рано вzима самолета до Лондон и ноЩта и беz тъй Ще е кратка  Confused

# 175
На мене само не ми е ясно как ще отуча малката от тая залъгалка #Crazy тя не може и половин час без нея.

# 176
Дея, дано всичко мине бързо. Стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправите за кратко време.

Филипа, всичко е добре, когато свършва добре. Дано това е последната болест, която те спохожда.

Мимка, нашата проходилка е Чиполино с люлка. Ама люлката не сме я ползвали още. За залъгалката - и ние ще имаме същия проблем.
Мама79, защо си се насочила към комбинирана количка? Не е ли по-добре лятна. Все пак детето скоро ще стои седнало. Тези модели, които си избрала според мен са по-скоро за новородено. Но ти си решаваш. Аз лично ще сменям на пролет количката, все ще избутаме зимата някак. Ние сме с Маг Ингланд Принцес Рол. Много хубава, ама много тежка и едно бебе вътре и става мазало.

Днес Димето е ужасно кисела. Щом и на разходката рева в количката (което не ни се е случвало), значи положението не е никак добре. Дано поне да спи довечера. Вече ми писна да й ровя в устата за зъби и все да няма.

# 177
  • София

Бюти, кажи какво стана с вашите изследвания?

Ъ, какво стана....нищо още....клеча с една стерилна чашка  до него 2 дни и нищо. То много условия...трябва да му се пишка, когато аз реша, ама да мога до половин час и да я занеса, ама и това да е до 12 часа, че после местната лаборатория не работи....аман! Crossing Arms

# 178
Милички направо се срамувам Embarassed обаче никакво време нямам!
Работа, бебо, къщата, ремонти абе ужас! #Crazy
Извинете ме за отсъствието но не смогвам никак - за 2 седмици имах 2 нови колежки и за капак щерката на шефа!
и колежката ми е в отпуска. и мъжо също е в отпуска и замина при майка си та аз и мъж у дома станах #Crazy
Едвам забелязах че е 13 и малкия става на 6 месеца - щях и това да изтърва ако не беше майка ми да ми напомни.
С огромно закъснение  party023
за съжаление и от тук нататък не се очертава да имам повече време newsm45
та както съм тръгнала да взема да честитя предстоящите Коледни празници да не ги пропусна.... абе честито на озъбилите се, празнувалите и всички с поводи за следващата петилетка  bouquet
да знаете че си ви обичка и много ми липсвате!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
ще пиша пак когато мога Hug Hug Hug

# 179
  • София
Честито на месечковчетата
 Hug Филипа. Много се радвам, че всичко е завършило добре. Ако искаш да релактираш мисля, че ще трябва да инвестираш малко време и нерви. Слагай бебчето първо на гърдата, а след това му предлагай АМ. Започни да му даваш АМ с лъжичка и му премахни залъгалката. Кърми го като е сънен и мисля, че ще успееш да го върнеш към сукането. И тогава ще видиш онзи блеснал поглед в прекрасните моменти, когато го храниш. Успех миличка!

Дея  Hug моля се всичко да е наред с малката ти красавица.

Днес консервирах чушки и денят мина на терасата. Емо като добро дете удари 2,5 часа сън и успях да свърша планираните занимания. От няколко дни много му се е разнообразило гукането - вече навързва странни срички и е много забавен като се опитва да говори.

Все още не мога да се включа в темите за захранването, но пък от друга страна после ще помагате като вече утъпкали пътечката  Hug

С количката проблем нямам - аз съм с "Принцес" на Маг Ингланд - тежка, но достатъчно голяма за моя голям младеж.
Проходилка няма да купувам и съм предупредила роднините и приятелите, че такъв уред няма да ползвам. Емо е тежък и според педито по скоро ще му набия кръста, отколкото да проходи - по същата причина и бънджи няма да ползва. Ще го уча да пълзи. Стои надупен и не може да се изправи на ръце - но с времето и това ще стане. От друга страна го изправям на крачета и той много се радва. Искам да ви питам студени ли са ръчичките на бебоците ви. На Емо ръцете са ледени през целия ден и се замислям да му сладам ръкавички, НО така нямо да може да си лапа пръсчетата и да си масажира венците newsm78

Днес си пуснах диск с народна музика и ударих няколко хорца с Емо на ръце и констатирах, че е много изморително. На Емо много му хареса и мисля да започна всеки ден да потропвам та барем размърдам килограмите, които от май не са се променили  Embarassed , а са мнооого над нормата.

Общи условия

Активация на акаунт