ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 907
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • Primum non nocere !
Здравейте и от мен!
Малко късно се включвам....защото все висях при мами в Германия....но вече ще идвам и тук
Поздравявам всички мамемата...и всички малки сладурчета...
Чакам нашата дъщеричка   да се появи на 26 .10 Термина ми беше на 5 .11....но вече имам планирано секцио. Ще ни бъде първата....и много се притеснявам...защото всичко  изчетох за теорията  за гледане на бебе....но в действителност....нещата са доста различни!!!
Стискам палци на всички мами , които са в очакване!!!

Поздравявам и тук Марлийс....и се надявам скоро да са си у дома!  bouquet

# 136
Здравейте мами  Heart Eyes
Като ви чета, хем ми се иска по-скоро да си гушна сладкишчето, хем си викам, я трай и спи и си прави каквото искаш, докато можеш!!!
Мира, Мики, май само ние трите останахме 2 в 1. По списъка има и още, но не се обаждат. Аз си имам само неболезнени контракцийки, коремът ми е високо, високо, мързелувам по цял ден, дори не мога да се стресна, та да си доподредя багажа за болницата  Laughing Болят ме ставите на пръстите и костите на таза, но това го усещам повече нощем. Хич ме няма с разходките и не знам дали не си вредя така, но ме е страх да се разхождам самичка  Sad
Засега това и разбира се, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВИ НОВИ МАЙКИ!   bouquet Кураж на Марлийс!

# 137
Zdraveite mam4eta!!!!!
Sajelqvam nqma kredor.I az da se opla4a ne6to sno6ti i nie ne spahme mai ni be6e toplo,dnes q izvedoh malko navan da podi6a svej vazduh.

# 138
  • Откъм Варната
Хоп и от мен в новата темичка, днес се завърнахме с малчугана в къщи, сега отивам да подремна за час, че такова посрещане ни спретнаха, че едвам гледам после ще чета назад темата и ще ви разказвам, поздрави на всички

# 139
  • София
Ееее, и ние сме още 2в1 Peace

Макар, че не е лесно-момата се е смъкнала толкова ниско,при всяко събуване/обуване на чорпи има опасност да се напишкам... Sad. И киселините не си тръгват, и таза ме боли, и ........ Ама както казва мама "лесно майка се на става".Аз вече нямам търпение-2 дни до термина, а признаци-няма.Само татето се е пазарил да не раждам утре, че сме сами с баткото, а той е на работа.

Стискам много палци на мама Марлийз и бебе Вероника, дано нещата се успокоят по-скоро! И двете да се гушааааааааат...И да са здрави!

Току-що се прибирам от Северния парк (пътьом от детската градина направихме с Волен една яка разходка...) и видях доста мами с колички.Има ли някоя, с която да си правим компания (живот и здраве) по-нататък?

Ох, уморена съм...То не бе пантане, час и половина... Thinking
А сега да му ударя една почивка, че не се знае...
Хайде мами, лека вечер, нацелувайте бебоците и стискайте палци на нашия "отбор"
 Rolling Eyes

# 140
ЗДРАСТИИИИИИИИИ!!!!
Кале,добре дошла  Hug  bouquet,с големия юнак,пожелавам ти много да се слушкате и оби4кате.
КАЛА678,ПАТС дръжте се моми4ета не остана,имайте още малко търпение.  bouquet  bouquet
Мариела33,добре дошла при нас,желая ти късмет ибезаварийно раждане,най-ве4е бзболезнено Hug  bouquet.
Ние сега спим и аз се  възползвам от момента да ви драсна два-три реда.
Марлийз,желая ти бързо оздравяване с малката ВЕРОНИКА и да се приберете по-скоро вкъщи.

# 141
KaliMa , добре дошла!   bouquet
Мariela33, леко добременяване! Радвам се, че се включи при нас!  Hug
Кръц кръц, аз не знам по колко изяжда беборан  newsm78 . Правилото е до 10 ден  - денят x10 : 10 дни = 100мл. После е по 110 мл, от втори месец - 120 мл и т.н. Но това си е индивидуално - наблюдавай го как се храни и колко спи след това. Може да му стига по-малко храна, може и повече да му е нужна. Също така на всяко ядене поемат различно количество в зависимост от това колко са гладни и колко им се яде - като големите хора.

# 142
ЗДРАВЕЙТЕ  от мен и бебо да още сме 2 в 1 Rolling Eyes
Най -напред ЧЕСТИТО НА МАМА МЕРЛИЙЗ И МАЛКАТА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ЧЕ ДА РАДВА МАМА И ТАТИ СКОРО ВКЪЩИ. newsm10 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Добре дошла на новата все още бременелка Мариела Hug
КАЛИМА радваме се че си вкъщи вече с бебока айде бързо влизане в крачка. newsm47
Кала, Мики ,Pats и аз за сега сме само по-активни 2 в 1 и чакаме нашите мушмороци да се появят на бял свят но няма как. Praynig Peace
Аз горе долу още с контракциите съм в норма, с разходките съм доста добре понеже все гледам да шетам на някъде че чак прекалявам.Между другото доки каза  че май ще пренося newsm78 #Crazy Shocked
Айде лека вечер от мен.

# 143
здравейте и от мен! нахранихме се, чистички сме и спим блажено сега та използвам момента да разгледам малко из форума. Днес се претеглих за първи път след раждането и бях много щастлива да открия че съм свалила около 9 кг (от качените 13)! И то без никакви усилия! Май ще трябва да положа повече усилия да ям, че това кърмене ме изцежда буквално! Ама няма как. Между другото, коремчето за колко време трябва да се прибере? Моето си е доста прибрано ама останалото е с доста смешна форма и се чудя дали така ще си остане или...

# 144
Здравейте,момичета!
Аз днес взех крути мерки: първо шетах вкъщи със замах,кляках,ставах.Направо незнам от къде взех тая енергия?! А през нощта и мен като Кала ме болят кръста и ставите.Получих контракции и легнах да почина малко,но в това хубаво време реших да се разходя и то на Витоша!Втори опит /да предизвикам бебо да поеме навън/! След първите 10 мин.получих контракции и си викам ле-ле май се почва,сега докато се върна... #Crazy
Прибирах се два пъти по-бавно,едвам си дойдохме с мъжа ми вкъщи/даже успяхме и да се поскараме по пътя... #2gunfire Всъщност по това познах,че не е ОНЗИ момент/ и след като си полегнах нищо...Ама то не е когато аз реша Laughing Та така днес много активност,разходки.
Pats,на теб кога ти е термина? Kala,Pats,mira sm, вие къде ще раждате?
Добре дошла на  mariela33!
До скоро и хубава вечер на всички!Целувки на бебоците и да ги нагушкате!  love001

# 145
Mira sm, как така ти каза док, че ще преносиш?!    По какво разбра?
Момичета, 2в1,"гледат " ли ви плацентата и бебо като ходите при док?
На мен само тоновете ми слушат и нищо друго. Изобщо незнам как са ми околоплодните води,плацентата и т.н.

# 146
Ох, и ние сме още 2 в 1,  а толкова много ми тежи вече, честичко съм с контракции, болят ме ставите...Но на фона на тревогите с родените бебчета, това са си бели кахъри. Май след 10-ина дни ще ми насрочват датата за секциото в "Света София". Thinking
На мен ми гледаха водите преди няколко дни, защото ми се появи течение и се притесних дали не изтичат води.
Погалете нааканите дупета от мен! Hug

# 147
Mira sm, как така ти каза док, че ще преносиш?!    По какво разбра?
Момичета, 2в1,"гледат " ли ви плацентата и бебо като ходите при док?
На мен само тоновете ми слушат и нищо друго. Изобщо незнам как са ми околоплодните води,плацентата и т.н.
Мики аз имам проблем с моя бебо нали е малък и го изкарват с около 3 седмици  Shocked #Crazy назад и последно като казах на док ами че  той вече трябва да излиза а не ще милото да наддава и той ми каза че може и да пренося т.е или термина ми не е точен или бебо още не му се излиза   Cry
На мен също ми мерят тонове,гледаха ми плацента все още е 2-ра степен т.е има още време а водите са ми нормални.И мен ме болят ставите и срамната кост но знам ли newsm78.
А аз ще раждам в Правителствена болница.За момента ме следят добре и съм доволна.
Но се притеснявам с мерките на беби Praynig
Ти къде ще раждаш Мики?
Кала мисля че каза че ще е в Шейново но не съм сигурна?
Ами това е Mr. Green

# 148
Момичета пак имам въпрос, и ние сме с шишетата на авент. Уж са супер, ама аз не знам не ги ли затягам достатъчно, какво правя, но непрекъснато като яде бебката и вътре стават едни мехурчета и се чува църцорене. При вас така ли е? Нормално ли е?

# 149
      Добре дошла Мариела.
      Ходихме на педиатър и ни мериха.Станали сме цели 2470 гр и 46,5 см newsm44 newsm44 newsm44,което много зарадва мама(надявам се да не се дължи на разли4ния кантар).Оказва се 4е су4е пълноценно.Нали сме със силиконовите зърна и днес на следобедното ядене се беше омазал до ушите на мама мошморо4ето rotfImbo.

Общи условия

Активация на акаунт