ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 904
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета пак имам въпрос, и ние сме с шишетата на авент. Уж са супер, ама аз не знам не ги ли затягам достатъчно, какво правя, но непрекъснато като яде бебката и вътре стават едни мехурчета и се чува църцорене. При вас така ли е? Нормално ли е?

Веничка, напълно е нормално да излизат мехурчетаи да се чува църцорене. Шишетата и бибероните са така проектирани, че да връщат въздуха в шишето и бебето да не гълта въздух. Точно за това тези шишета са "анти колики". Аз също използвам тези шишета и съм много доволна.

# 151
Момичета пак имам въпрос, и ние сме с шишетата на авент. Уж са супер, ама аз не знам не ги ли затягам достатъчно, какво правя, но непрекъснато като яде бебката и вътре стават едни мехурчета и се чува църцорене. При вас така ли е? Нормално ли е?
Да ти кажа и не мен ми правеше така и съм страшно недоволна.Купих си нови, но ти си преценяваш.
Аз да питам пък нещо друго.Малкия два пъти вече ака едно такова зелено и мирише гадно, но не е болен.Чудех се, да ли може да е от чая с копър и анасон.Предполагам, че не сме го и претоплили, защото аз държа да е кален и не го навличам много.Ние сме на изкуствена храна и строго спазвам, че се дава до един час след приготвяне не по късно.От какво може да е?

# 152
Момичета, здравейте. Първо честити бебета на всички - да са ви живи и здрави. Момичета аз съм една от ноемврийките - и спешно трябва да ви питам нещо. За подаването на документи за детските, какъв е срока след раждането? И ако някоя е подала документи за 150 лв. обещетение за брем. и раждане как става? Аз ще бъда извън софия и трябва да улесня таткото за тези процедури. Предварително ви благодаря!

# 153
Мишка82,четох по форумите,че зелено ако е от охлаждане.Когато ни изписаха и педито дойде у нас,каза,че е хладно за бебе и наистина,когато половин час по-късно Ния се изака беше зелено и то тъмно.Веднага затоплихме стаята и акито си стана както трябва още на следващия път.След вчерашната разходка пак беше леко зелено,днес я облякох по-добре и всичко си е ок!

# 154
Привет на всички бадещи и настоящи мами.Моят термин отдавна мина(беше на 17.10) и вече изкукуригвам.Ходя всеки ден на тонове и ми казват че няма изгледи скоро да трагне родова дейност.Днес сутринта ми заявиха че тоновете на бебо не са добре и ме пратиха в клиниката за секцио,но аз не искам секцио а им казах да ме пуснат на системи но лекарката ми каза че нямам и грам разкритие и да ме пуснат на системи няма да има резултат.Като отидох на обяд подготвена за операция се оказа че тоновете са добри и сега утре сутринта пак ще ходя с чантичката и така всеки ден.

# 155
Здравейте и от мен!  И аз още съм 2 в 1. Чета ви редовно, но гледам да не пиша, защото нервите ме тресат яко и не искам да ви натоварвам с глупости.  Иначе термина ми е на 28 чак, имам някакви контракции, но не са болезнени и май скоро няма да се ражда. А вече толкова ми тежи, като се движа и ме боли отдолу, все едно че имам цистит и вървя като патка. Ето- видяхте ли как само се оплаквам. Извинявам се за което и спирам до тук.
Лек ден ви желая, много да си гушкате бебоците, а на малкото останали бременлийки- търпение!
Марлийс, стискам палци всичко да се оправи и повече да няма никакви проблеми!   
Момичета, искам да ви благодаря за пътя, който изминахме заедно. 9 месеца всеки ден съм била с вас и съм споделяла проблемите си. Не знам ако не бяхте вие, дали нямаше да ме хванат нервите по-рано. Целувки и  Hug от мен

# 156
  • Стара Загора
Добро утро  bowuu
Преживях ноща Mr. Green Вчера и през ноща нашия тати беше наряд и аз бях спечена, че Слави ще ме поърка и че няма да спя цяла нощ. Но моето чеде е най-послушното...след къпането в 21 часа заспа и аз с него..събуди се в 00,30 часа..ядохме и заспа на шишето направо....аз цедя и лягам пак/бързам, че да мога да спя и аз Crazy/ следващото му събуждане беше чак в 05,30  Flutter добро дете Heart Eyes и пак заспа на шишето.
Днес черпя моят син става на един месец Mr. Green
Относно количеството на кърмата...Слави вече яде по 110-120 мл. на ядене.
Радвам се че при Марлийс нещата се оправят...продължавам стискането на палците.
На мамите в предстартова треска желая леко раждане и здрави дечица  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 09:15 от Хера

# 157
ДОБРО УТРО  bouquet
TASI не се притеснявай всичко ще се нареди много е неприятно да те мотат така но няма начин друг избор няма трябва да им се доверим. Peace
MIMITA и аз съм като теб ходя като пате и имам чувството че корема ми ще изпадне.
Като ги чета мамите как пишат за малките сладурчета и какво им се е случило и започвам да се отчайвам че аз никога няма да родя, вече се побърквам #Crazy Twisted Evil
ХЕРА ЧЕСТИТ ВИ ЕДИН МЕСЕЦ НА ПАПКАЩИЯ СЛАВИ МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ВСЕ ТАКА ДА ГИ СЛУШКА КАТО ПЪЛНИ ПАМПИТЕ smile3525 newsm68 smile3525 newsm68
Лек ден ви желая и се радвайте на хубавото време. Hug

# 158
Добро утро ,
ХЕРКА честита месечинка на Слави да е все така послушен и здравичък! smile3525 newsm51
mimita скоро ще дойде и твоят ред малко остана .Тогава ще ти тежи бесънието ,но пък ще си имаш най-голямата радост!
tasi защо си толкова против секциото?Ако лекарите кажат ,че тоновете не са добри хич не се инати ,а лягай под ножа.
Мишка82 точно така е както  ти е  писала  Ангелина зеленото аки е от охлаждане.
pepipetia документите за еднократната помощ за раждане се подават след раждането и получаването на ЕГН на бебчо.А детските надбавки са за по нататък.За майчинството  ти трябват болнични за 45 дни преди раждане от лекаря ,който ти следи бременноста,следващите от болницата ,в която си родила и остатъка от личния лекар.
friki браво на твоето мъниче!
За разлика от Хера на мен ноща ми се видя ден.Сашулчо се наспива към 3ч. и иска внимание вземам го на гърдата и той си играе с нея явно не е гладен.

Кажете ми днес забравих да дам капките против рахит задължително ли е да са сутрин на гладни или мога да ги дам и после? Това за сега да взема до поошетам ,че на Сашко ще му идват гости да му се порадват.

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 10:23 от илияна сърталанска

# 159
Привет мамита Hug
Стискам палци за слънчицето на Марлйис ,нека скота да се гушкат и да си се радват взаимно Praynig
Честито на новообебелите се мами  bouquet
Мамита едвам преживях тези дни ,като ми се втрещи едната гърда ,като вдигнах една Т 40,5 няма сваляне .Биха ми инжекции за отпускане на млечните жлези /може би за тях е споменала Кръц Кръц/ та нещата сега са под контрол.
Та искам да питам вие как кърмите : редувате гърдите на всяко хранене или давате от двете едновременно ???
Щото аз ги редувах но май от това ми се втрещиха ,сега давам да цока и от двете ,но тъка са ми постоянно меки и не са ми напрегнати и се чудя дали тъка кърмата ще и стига .Моля кажете как правите вие та да не се получават такава аномалии.И ако давате и от двета едновременно изцеждате ли ги след това или не??
Лек ден и цунки на бебочетата.
Херка честит ви първи месец

# 160
КУ КУУУУ Hug

Херка честит ти мини рожден ден на малкото златце - живо и здраво да е, да папка и да ака
 Heart Eyes Hug

Вени - ами точно това е най-важното.Нали това е целта.В упътването към всяко шише пише, че това е ефекта въздуха да се връща в шишето а не в на бебето коремчето.Имат получена специална награда заради това, самото шише е против колики.Така че не се притеснявай, точно така трябва да църцори въздуха и при нас е така Wink

Евелинка, от днес сме на 80мл. и педито каза, че е ок и след три дни да минем на 90мл.

Бубе внимавай, че е опасно.Явно си пред мастит.единствения лек е яко цедене, топли кърпи .Аз не че кърмя, но нали имах огромното желание и бях поизчела бая материал Wink

Стискам и аз палци за бебчето на Марлийс Praynig Praynig Praynig

Лек ден от мен и после пак  bouquet

# 161
Хера честит първи месец само да спи малкия шушон Peace Мерси за почерпката ама то туй за децата, ами за нас  smile3534 smile3515 smile3516

Аз вчера оставих татито да се наспи в другата стая, но пък и аз като Хера нямах проблем само че ставах за разлика от нея на 3 часа глад го гони това дете и това е  Heart Eyes

На всички мами две в едно, малко остава не се изнервяйте  Hug

Вени аз съм с биберони на Чико и ефекта е същия,  мисля че няма проблем Simple Smile

# 162
Илианче ами аз много не се дарпам ама лекарката ми каза че ще е грях да ме срежат защото сам била добре сложена,но тоновете само един път не бяха добре а сега вече са наред и днес бяха добре.Началото на другата седмица ако не стане нещо лягам под ножа и не ме интересува вече нищо.Само защото казват че може още малко да се изчака- smile3518  чакам

# 163
Здравейте и от мен! Какъв хубав и слънчев ден,а?! Hands Clap
Честит мини рожден ден на Херкиния мушмурок!Да е жив и здрав!  bouquet
mira sm    ,хич не се притеснявай за мерките на бебо.Това е много относително.На мен на 29 септември ми казаха,че бебо е 3-3,1кг, т.е. напълно готов и дори съвсем скоро предстои появата му, едва ли не до дни,а я виж, той си имал още да расте и дори няма намерение да излиза.Абе важното е да се роди живо и здраво,пък може и по-мъничко.Ние да не сме един калибър,моето шкембе порасна последния месец.А за раждането си мисля в "Св.София"/Тина Киркова/.Но само преди дни разбрах много ми похвалиха Правитерствена,но незнам дали не е късно да се пренасочвам и може ли всеки да отиде там?! Ти как се насочи за там?
tasi не губи кураж! Аз доколкото знам,никога не се знае дали няма започвайки нормално раждане да се наложи секцио и обратното-планирано секцио пък бебето тръгва по-рано и се ражда нормално/когато може,разбира се/ Стискам палци! thumbsup
mimita,дръж се малко остана.Моят термин е на 23-ти,представяш ли си аз как изперквам... #Milti smile3514
Хайде всички на разходка!!!

# 164
     4естита месе4инка на бейби Слави.Все така да е добри4ко и да радва мам4ето до размазване newsm67
     За зеленото аки.Андрес акаше така накрая на жълтеницата.В4ера като ходих оба4е на педи ми каза да не го обли4ам толкова като е 25 градуса удома и аз го оставих по боди и ританки.Тази нощ пак се сдобихме със зелено аки,така 4е може би найстина е от простуждане,но пък не киха newsm78
     На мамите 2 в 1.Споко,моми4ета.Така няма да останете Mr. Green,рано или малко по късно,все ще излезнат малките бебоци.
     Бубе,проблемна бременност,сега и проблеми с гърдите....айде стига,вси4кит хубавини за тебе ги стискаш.Дано да се оправят нещата и да не се повтаря.
     Моя сладур ве4е не е толкова кротък.Тази нощ се заплака като беше гладен,досега само пъшкаше.Може и корем4ето да го боли,защото се свива милото и по4ервенява от напъване.Май му става навик да си се гушка с мама в голямото легло по един,два 4аса всяка нощ.Малък манипулатор.А през деня като сме в хола го слагам в коли4ката му с едно малко дюше4е,за да му е удобно и не се обажда по цял ден.Сега спи от три 4аса и половина и се 4удя да го оставя ли,да го събудя ли за да хапне newsm78
     Татито ни е настинал и сега съм на нокти да не го предаде на малкия Андрес.
     Кръци,и ти си с двама мъже с едно и също име удома,нали?аз като му говоря на малкия и го нари4ам по име и големия тате все ме пита "какво".Нали са с едно име и си мисли,4е на него говоря Mr. Green.При теб има ли такива неща?Така ще е от тук нататък,ще се свиква.

Общи условия

Активация на акаунт