Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Какво да очаквам след цезарово сечение?
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Бебето обикновено се изхожда след всяко хранене, което показва, че се храни добре. Ако бебето суче често и има достатъчно кърма за изцеждане, то вероятно получава достатъчно храна дори ако яде само веднъж на 24 часа. Тревогите относно коремчето и честотата на хранене са нормални, но ако има някакви притеснения, важно е да се консултирате с педиатър.
-
Какво да очаквам след цезарово сечение?
След цезарово сечение е важно да отделите време за възстановяване. Може да изпитате болка, но това е нормално. Важно е да следвате инструкциите на вашия лекар и да се консултирате с него за всякакви въпроси или притеснения. Подкрепата на близките и партньора ви ще бъде от решаващо значение през този период.
-
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
-
Какво да очаквам след раждането?
-
Какви са последните новини за ражданията на Миньон и Барбана?

.Искам всичко да свършва, че толкова некомфортно не съм се чувствала никога........За сега освен да ми слушат тоновете, нищо друго не са ме правили, ама от понеделник може да тръгнем по пътя на Таси..........
. 

Нашата Стела по цял ден е в един шезлонг и мисля да я оставям да спи и нощем в него, че някой път се ококорва след ядене и иска да се клатим нещо, а шезлонгът е вибриращ. Ще го пробвам довечера сигурно, че сме без баба.

И верно земи почерпи нещо сериозно-тортите на децата...И браво за наряда-вие със Слави сте отличници. И нас ни чака самотна нощ в понеделник, а още не сме били никога сами-само на 11 дни сме, а тати трябва да пази родното небе
.
започнаха да ме болят зърната вече и ме е страх да не се влоши и да престанем с кърменето
постоянно иска да е с залъгалка в уста,ако я оставя сама да стои я плуе и започва да плаче че да отида да и я подам,но ако си е при мен никога не я изпуска
Нещо са и излезнали пъпчици по лицето