ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 917
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Добър деееен Hug Hug

Добре дошли на Ели и Евелинка  bouquet

Херка, сега разгледах първа страничка - перфектна е Hug Само да се върна в Русе почвам да помагам Wink

Зеля
аз бях в жестока депресия през целия престой в болницата. Плача, плача.Сега пак плача, но само като се сетя за кърмата ми. Поне опитах-скъсаха ми дупето с инжекции окситоцин-капне 5 мл. и край. Мише права си-това не ни прави по-лоши мами, но си е болка Cry

Аз качих общо 13 кг. и сега ми остават само 3кг. Десет килца оставих в болницата

За Авента Цеци много сладко си хапва от шишенцата и бибите им - доволна съм

Хайде чао Hug-отивам да си храня малкото щастийце newsm03

# 76
 ели здравей  Hug трябвало още в началото да ти сложат тенса - какво само от съжаление аз затова го оставих - да го ползват и други мами, иначе тази акушерка е най добрата там вярно че екипите който те израждат са много добри, на другите само малко да им се ремонтират физиономиите остава и ремонт на сградата евентуално Whistling
а аз пак тази седмица съм към болницата че моята загубена гинеколожка отивам вчера и и казвам амбулаторния картон че ми искат а тя не е чувала вика така ли и се прави на недоразбрала пред хора защото имаше вътре и други- аз като съм си го загубила можело нов да си купя  #Cussing out и сега ще се разхождам,защото е недоразбрала че били искали та да ми каже 

ние сме на 11 дни и вече излизахме 3 пъти на вън - преди това два дни само на терсата и показвах носа  Mr. Green
ама ходим само на чист въздох - в планината ни закара татко със колата - и за по 15- 20 минътки сме навън засега
мислите ли че ни е раничко че мен хич не ме свърта каквато съм панта зимата ще видя - само вкъщи  #Crazy
 а днес пак да кажа  Embarassed акахме пяна  #Crazy като си го изака на памперса става на водичка с дрожди ама като напъваше под налягане пяна излизаше  Sick зачудих се да не е копнала сапун  Joy - ама няма откаде  newsm78 даже не си измивам със сапун гърдите

# 77
Здравейте, момичета. Аз все още не съм родила..и взех да се нервирам от този ден Х, който така и не идва. Терминът ми е на 20-ти..ама още бебе нямаме..а ме мъчат ужасни болки..контракции..ужас ви казвам..ама да раждам симтоми нямам.....въпреки,че си мислех,че снощи се започва.. с болките, които имах  и контракциите от 15..полсе на 10..после на 7 .. заспах и отшумя всичко..явно тревогата за пореден път е била фалшива..Имам някакво розово течение..и то по-скоро се вижда след като пишкам и се избърша..според док всичко е нормално..Какво ли ме чака незнам..Sad може и доста да се помъча..вие родили мами имали ли сте такива гадни болки..дни преди да родите..?!

# 78
Ха, добър ден и от нас!  bouquet
Добре завърнали се на Леля Зеля и eli_gu! Бързо да с е възстановявате и изживявате следродилната депресия!  newsm51
Дано всичко с Gallea е наред и скоро да сепохвали с ново бебешорско попълнение в редицата Hug
Кръц, не се товари излишно с отрицателни емоции! Понякога колкото и да му се иска на човек не става. Радвай се на всеки миг с малкия бебон и го дарявай с най-ценното - майчината любов! Тя не се мери в милилитри!
Авентските шишета и на Анна много й харесаха, обаче лакомията гълта  като трифазна помпа и освен, че се нагълтваше с въздух много жестоко се давеше. Та затова си минахме на Др. Браун и видяхме спокойствие.
 Аз се бях запътила днес да водя Анна на разходка, но като видях, че температурата вън е около 10 градуса и набързо се отказах. Криси, много студено ми се вижда за толкова мънички душици.
За килограмите - мъка Sick още 7 ме чакат да ги свалям. Чакам да минат два месеца от операцията и започвам с изтезанията.
Към мамите със секцио - прави ли ви впечатление, ч екожата на корема ви е по-тъмна и суха? newsm78 И тази кафява черта кога ли ще с емахне?
Хайде пак запяхме сериозно! Лек ден на всички!  Hug

# 79
Здравейте на всички.
Аз съм все още 2 в 1. Само префучавам да се отчета.
Да честитя на всички новообебили се мами и на всички завърнали се.   bouquet

Днес за пореден ден бях на запис на тонове. С бебе всичко е наред, само че ще се преносваме. Термина ми е утре, а лекарката каза, че нямам 1 см. разкритие и скоро да не очаквам. Лошото е, че ще сме доста големи и е възможно да ми напредпишат секцио заради големината на бебето. За сега, обаче, ще се мъчим нормално.
Хуквам да меря улиците, че да не остана за ноемврийките.  hahaha

# 80
    Momi4eta,minawam samo na furiq tuk zamalko.Купих силиконови зърна на 4ИКО и малкия Андрес засука Mr. Green.Нали и ние бяхме с помпата и шишета.Гледам,4е доста от нас са така.Опитайте по този на4ин,може да ви е полезен.Стискам палци.Проблема сега е 4е незнам по колко изпива,но следим пампите Mr. Green

# 81
 а сега никаде не излизам то вкъщи ми е студено семо едната стая отопляваме засега там си държа бебка,
 за болките - аз имах доста силнички контракцийки седмица преди да се започне а и преди това бодежи и болчици в костите отдоло

а за секциото наистина ми беше доста интересно защо 1ак толкова нагоре и надоло ви омазват то уж едно безобидно чазрезче на корема а отгоре до коленете видях мама с "черга" както каза Mr. Green

# 82
  • София
Здравейте момичета! 
Поздрави на всички обебили се мами! Да са ви живи и здрави малките палавници и много да ви радват! smile3525
Бъдещите мами да не се притесняват, няма нищо страшно, предстои ви най-прекрасното нещо - раждането на вашето дете!
Нямах възможност досега да пиша, но отново съм на линия. И аз вече съм в отбора на мамите   newsm44 На 02.10. родих прекрасния си син Ангел, тежи цели 4270 гр и е висок 54 см. Раждането беше нормално, вече се възстановявам (шевовете зараснаха  newsm10 ). Сега сме си вкъщи и се гледкаме.
Поздрави от мен  newsm47

# 83
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Ние току-що се прибираме от разходка, близо час бяхме навън Embarassed, използвах максимално слънцето. Ради е още в количката и спинка, чакам го да се събуди за ядене Grinning. Снощи мамината душичка беше много послушна, хапваше и засиваше, без плач, та и ние си поспахме, аз даже до 10ч. тая сутрин Laughing, е вярно, с интервалите за кърмене Simple Smile
Добре дошли на Леля Зеля и Ели Гу!

Вие как разбирате дали ен им е студено на бабоците? Аз пипам по нослето......, ама дали то е показател newsm78????
А вкъщи как ги държите облечени бебоците?? На мен педиатърката ми каза, с боди с дълги ракавчета и отгоре камизолка. Сега вечер му слагам и едни такива жекетчета, плетени без ръкави. А отгоре го завивам с вълнена пелена, която вечер сгъвам на 2. Нослето му е все топличко, а и Май започнах да разбирам кога му е топло, защото целия се изчервява, а щом го разхвърлям, лицето му придобива нормален цвят.

Флорес, честит мъж! Добре дошла отново!
Това е от нас! Лек ден!

# 84
Flores, добре дошла!   bouquet Извинявай, че тогава не можах да се спра за по-дълго в МД, ама ме водеха да ме преглеждат  Sick . Писах, че си родила голям юнак, но не знаех датата.
Аир, моя беборан го бях охладила и се наложи акушерките да ми го вземат за малко да го стоплят. После те ме научиха - пипа се главичката и вратлето - те трябва да са топли. Ръчичките, нослето и крачетата се загряват по-трудно и не винаги са топли.
Обличам го с боди и памучни ританки и отгоре гащеризонче. Завит е с една пелена сгъната на 2 и една олекотена завивка. Вечер му слагам и чорапки. Не знам дали не прекалявам, ама като ми повърна от това охлаждане много ми дойде - и аз като Кръц кръц оревах "Майчин дом".
На мамите 2 в 1 пожелавам много кураж! Споко, скоро ще се раздвоите, няма бременна, която да не е родила. И на мен ми беше ужасно изнервящо това чакане.

# 85
Здравейте!
Добре дошли на завърналите се мами и техните малки сладурчета!  bouquet
Ние все още сме 2в1, но всички дават срок до неделя.Т.е.всичко е  готово, чакаме всеки момент да се започне.Дори имам контракции, ама аз не го усещам.Не знам дали това е нормално. newsm78 Записаха ми тоновете и доктора каза," ама тя е готова".Май беше готов да спомогне да се започва родовия процес.Е, ще се чака.Може пък довечера или утре да не отида на поредната консултация. Wink
Май е и доста голямо бебешорчето.Направо отгледано.Ако е достатъчно голямо направо с пържолите го почвам hahaha Joy
Докато лежах за тоновете чувах как плачат новородените мъничета.В коридора имаше и една мама, която беше току-що родила.Ама много хубава ми се видя и една свежа.
Е, това е ще чакам момента.Дано всички са прави и е скоро.
Целувки от мен все още 2в1!  bouquet

# 86
 HugЗдравейте,сладуранки!!!!!!!!!
Ние с бебка сме добре папкаме от млекоцентралите на мама и пълним пампите.
Виждам 4е обсъждате облеклото-ние сме с камизолка,горна блузка,килотки,хавлиени ританки,4орапки,отгоре я завивам с една бархетна пелена с която я овивам и отгоре с одеалце по-дебели4ко.
За излизане изкарах я само веднъж на терасата за 15-20 мин.,защото беше и хладни4ко.На Василена като и е студено запо4ва да киха,по това я разбирам.
За храненето ве4ер пропуска хранене,но някой път се сабужда,сега ви оставям 4е ще се къпем,но утре ще се вклю4а пак.

# 87
Здравейте,момичета! Поздравления за всички мами,които от скоро гушкат своите бебоци! Да сте живи и здрави и много, много щастливи с малките слънчица![/b]  bouquet
Като ви чета - вие сте направо героини,да знаете!!! Как само се оправяте и с колики, и със запушени нослета,и с пълни пампи,и с пълни "млекоцентрали",и следродилни депресии,абе стува ми се страшно...Ама то е защото,аз все още си нямам човече,което да ми дава сили за всичко това.Сега само си мисля как ще се справя с раждането,дали всичко ще е наред с бебо,а то и после не било лесно. Rolling Eyes
Стискам палци на всички,които са още в очакване и поздравявам всички "действащи " мами! Лека вечер на всички! smile3525

# 88
Здравейте момичета Hug
Съжалявам,че не можах да ви информирам,че на 12.10 родих момче 3,900кг,49см,с името Валентин Rolling Eyes
Честито на всички мамчета и леко раждане на останалите  bouquet baby_neutral
Лека вечер ви желая newsm78

# 89
Добро утро, мами!
Сетих се да ви питам нещо.Не знам дали някой беше писал тук и обяснявал, но ме интересува какво представялва туширането?Боли ли и до колко време настъпва раждането?Следобяд пак съм на доктор и ако се стигне до това ми се иска да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт