ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 914
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Честита дъщеричка Ема на dbs!!Много да я слушка и радва!! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 106
Здравейте и от нас, от неделя сме си в къщи. Лудницата е пъъъъъъълна. Аз рева повече от бебето. Тя мамината мързелана не ще да суче и се цедя и й давам от шише. Голяма играчка е и страшно изтощително. Последно помня че и Хера беше така, кажи ми моля те, прояде ли от гърда накрая? Педиатърката каза, че като я гледа няма шанс да почне  Sad

Кърмата ми беше доста, но от вчера намаля и почнах да цедя пак двете, защото иначе ги редувах ( е не от самото начало, но в последствие). Сега от двете заедно ги докарвам 90 мл., тя изяжда по 50-60 на ядене и другото го замразявам, мислите ли, че е вредно да доливам остатъка към предишното, за да се събира повече преди да замразя? Аз събирам остатъци, които не ги е яла, а съм изцедила стерилно, но са през 3 часа все пак.

И накрая искам да честитя на всички нови мами, а те гледам са доста! Да ви растат здрави и хубави бебета и по-малко притеснения ви пожелавам!

# 107
ЧЕСТИТА СЛАДУРАНКА НА МАМА DBS ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПЪЛНИ ПАМПИТЕ
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Добре дошла на ВЕНИЧКА и бързо свикване с беборанчо

# 108
Честита мома на DBS да и жива и здрава

Веничка аз съм като Хера, ама цедя и от двете. Моята я мързи и не ще да яде. Разбирам те напълно как се чувстваш. Аз остатъци нямам всичко е изядено, не яде от гърда и това е  нерви се. Само че се цедя с едно ядене напред, не цедя повече отколкото трябва да яде. Hug

# 109
Здравейте всички,
честито на родилите и кураж на тези на които им предстои.
Няма какво особено да разказвам за раждането. Постъпих за преносване в "Св. София" и след всичките прегледи за разкритие през деня в полунощ ми изтекоха водите. В предродилна зала не ми харесаха годините за нормално раждане и като почнаха да се губят и тоновете на детето направо ме уведомиха, че ще оперират. Благодаря им за решението, защото после се оказа, че детенце е с усложнения. Лошото на лекарите е, че не обясняват много и така се чувствам като пълен идиот. Видях, че Оска и Яни добре са описали какво да си подготвите за секциото - вода в малки бутилки около 2-3 л., не е лошо да си носите и аналгин поне, защото наистина много не действат обезболяващите, а си боли. После е вероятно да ви поискат дишащи и водоустойчиви лепенки за раната, които са 25 см. Не във всички аптеки има толкова дълги, но може да се намерят. Наистина трябва да се раздвижите възможно най-бързо. Понеже ми бяха казали, че детето е добре, като станах и отидох за информация и там ми съобщиха за инфекция, антибиотици и прочие, от злоба много се разхождах и сега съм добре. Сълзите и нервите в болницата и после в къщи се оказват нормално явление, но е трудно да го повярваш като ти се случи. И да ви предупредя да не разчитате на много помощ от персонала за кърменето. Не им се занимава много и да не дава Господ да имате проблем. Моят син от мен е ял точно веднъж, когато една амбициозна акушерка дойде в къщи преди 2 дена и го "убеди". Иначе аз си го кърмя със силиконови зърна и след цеденето и стоенето гладен смятам, че си е постижение. Като му порасне главата и устата пак ще го пробвам директно, че гърдите ми са много големи, а зърната плоски.
Като попрочетох какво пишете искам да питам дали има някое детенце, което да спи повече от 2-3 часа между храненията? Борислав спи по 4,ако го оставя и още не съм сигурна дали трябва да го будя насилствено. Хич пък да няма сили да се събуди та било и от глад не ми се вярва. Имали и други като него.
От мен лека вечер на всички.

# 110
  • София
Здравейте октомврийски бъдещи и настоящи мамчета!

Аз съм мама на августинче, а сега съм много щастлива да бъде щъркелче на Герганна
Днес в 14.55 ч. Гери роди дъщеричка Виктория. Бебка е 3640 гр и 50 см! Да е жива и здрава момата и много да радва мама и тати! newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 smile3501

# 111
  • Стара Загора
Последно помня че и Хера беше така, кажи ми моля те, прояде ли от гърда накрая?
Моят убавец все още не е засукал Sad Все още цедя и давам със шише...доста ми е хамалогия но все пак чеде получава кърма. Мъча го още но не засуква. Но иначе налита на зърната на баща си Crossing Arms Мъжо вика, че неговите зърна били по-големи от моите и за това го съблазнявало Mr. Green Всеки път обясняваме на чеде, че баща му е от другия модел без мляко ама то невдява Mr. Green
Относно спането - моят хубавец спи ..става да яде /с неистово реване все едно гладен и на въже е държан/ и след това не заспива а се цъкли поне час..заспвиа пак..спи час и пак е буден и гладен. Изсуши ме туй дяти Mr. Green
Относно яденето вечер -  моя е пордот и не пропуска ядене...сакън някой да не му оцока млякото Mr. Green И вечер и през деня активно ядем. Ака почти на всяко ядене. Парите само за памперси отиват Crazy
Честита мома на dbs   bouquet Да им е жива и здрава  Hug

# 112
ЧЕСТИТИ СЛАДУРАНКИ НА ГЕРИ И dbs -ДА ИМ НОСЯТ САМО РАДОСТ И УСМИВКИ!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 113
  • Стара Загора
Като попрочетох какво пишете искам да питам дали има някое детенце, което да спи повече от 2-3 часа между храненията? Борислав спи по 4,ако го оставя и още не съм сигурна дали трябва да го будя насилствено. Хич пък да няма сили да се събуди та било и от глад не ми се вярва. Имали и други като него.
Ако има жълтеница мисля, че тя е виновника за много му спане. Моят много спеше в началото но аз го будех насилствено на 2-3 часа за да яде и да се изхожда...много ходене по голяма нужда - бързо оправяне от жълтеницата.

# 114
Ако има жълтеница мисля, че тя е виновника за много му спане. Моят много спеше в началото но аз го будех насилствено на 2-3 часа за да яде и да се изхожда...много ходене по голяма нужда - бързо оправяне от жълтеницата.
     На мен същото ми го казаха.И го държах зад прозореца на колкото се може пове4е светлина.Даже овреме навреме го събли4ахме голи4ък.Сега сме на оправяне,но голямо спане падаше Laughing.
     Вени4ка,аз разреших същия проблем с храненето със силиконови зърна.От 4 дни цоцкаме Mr. Green
    4естити рожби на Гери и DBS,много да радвт мамите.

# 115
Пак привет от нас Simple Smile

С новини!

Мама Марлийс е родила вчера (18.10) в 7:23 сутринта малката Вероника. Тежи 3400 и е 53 см. За съжаление имат грижи - малката се е родила с "гъста кръв" и е с повишен брой червени кръвни телца. В момента не е при мама, а й преливат физиологичен разтвор в детската клиника.
Стискайте им палци!

Поздрави от нас (много сме неспокойни и Филип ми е винаги в ръцете... да не говорим, че е винаги гладен)! Скоро се надявам да мога да ви изчета и да се отчетем!

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 10:57 от Nessa

# 116
  • Стара Загора
Честити бебчета на dbs, Герганна и на Марлийс   bouquet  bouquet  bouquet
Стискаме палци на мама Марлийс и на бебче Вероника  Praynig

# 117
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАРЛИЙС ,
СТИСКАМ ПАЛЦИ МАЛКАТА И ПРИНЦЕСА БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ И ДА РАДВА МАМА
Praynig Praynig Praynig

# 118
Честити бебчета на Гери, dbs и Марлийс! Да са здрави и послушни!
А малката Вероника бързо да се оправя! Praynig

# 119
  • -
Честити бебчета на Flores,sisi200,dbs, Гери и Марлийс!Да са им живи и здрави-да радват мама и тати!Добре дошли на Веничка и Румена!
Снощи май се увлякох с обличането на детето и в резултат сутринта се събудихме с обрив по гърдичките...претоплих я явно #Crazy newsm78.А през деня направо ме побърка-не иска да спи-от 14,30 заспа чак вечерта след къпането в 21,30.Какво ли не пробвах-мляко,вода,биба,Зайченцето бяло,носене...не ще и не ще и това е.
И аз цедя от двете по 100гр,но не знам като трябва да увеличавам количеството дали ще ми стига newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт