Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Пришълец
Още малко...

nrgmama, благодаря Heart

# 136
Добра вечер , дружки Hug
Ще има ли озет или караме на право ?

# 137
Направо Wink 1,07М
#sençalkapımı bölüm 1 - S1  

#yenidensçk bölüm 1 - S2

Добра вечер , дружки Hug
Картата в момента Wink

# 138
  • София
Добра вечер , дружки Hug

Фили, няма да има нищо друго, нито повторение на последния 39 епизод, нито преглед на сезона! Започват директно с излъчването на 40 епизод!

Марги, удоволствието е изцяло за нас, а тези любими твои маргарити са за теб!

# 139
  • Плевен / София
Добра вечер , дружки Hug
Започваме без озет...

# 140

1,1М
Май не печелим: Sad
Скрит текст:
Ünlü oyuncular #İlayErkök ile #AhmetKayakesen, ‘#Hercai’ dizisindeki performanslarıyla Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde ‘Yılın En İyi Çifti Ödülene’ layık görüldüler.
Май е фалшива тревога. Нашата категория още не е минала (не съм сигурна на 100%). Стискайте палци Wink

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 19:43 от mi_si

# 141
Има лайв в инстаграм.

Edit: Кратичко беше.

https://www.instagram.com/handemiyy/live/

# 142
Добър вечер в нашия ден - сряда, мили момичета и скъпи приятелки! Sparkling Heart

Най-сетне и изплезила език като уморено куче се настанявам пред лаптопа в очакване на серия № 40 от нашата приказка!

Виждам, че Гости Sparkling Heart предостави линковете, Миднайт, Миси и Сани ни поднасят статистиката от Туитър, Алекс и Али, Sparkling Heart ако могат, ще се включват!

Всички се събираме на линия в очакване на предстоящото удоволствие да се наслаждаваме на колективния труд на сценаристи, актьори, режисьори, оператори и друг технически персонал. Благодаря на всички тях предварително за изключително добре свършената работа! За нас е чест и удоволствие да бъдем техни фенове!

Приятно гледане, мили дружки! Sparkling Heart

# 143
Ти си човекът Wink Чакам добри новини Wink

# 144
  • Кърджали
Имсше кратък лайф. Ханде обеща да пуснат пак като дойде и Мая.

# 145
Браво , без озет !
Мерси , дружки Flowers Hibiscus

# 146
Ето лайфа в Ютуб Wink

# 147
Идвам от лайфа-личи си колко щастливи са заедно, изписано е на лицата им. Топлят ми душата и ме карат и аз да се усмихвам!😍Страхотни са! Иначе казаха, че в момента снимат 4-и епизод. Доста добре вървят. Хубаво е, че има готов написан сценарий, който не се изменя в движение, а и няма да се притесняват, че всеки момент могат да спрат сериала заради рейтинги(разбира се, ще е чудесно, ако е висок и продължим с 3-ти сезон, но се съмнявам).

# 148
Момичета Youtube, продължава ли да е точен?

Вълнувам се! Satisfied

# 149
  • Кърджали
това което хванах от лайфа.Питали Неслихан с кой от двамата харесва повече да работи. Неслихан каза че с Керем има повече сцени, Ханде е по-дисциплинирана, а Керем по- палав. Керем казва, че работата трябва да е и забавление. Ханде - че трябвало да има доза и в забавлението, на което Неслихан обобщи че дозата е някъде смесена в тях двамата.
Попитаха къде е Мая, Керем хукна да я търси, Ханде каза че още не е дошла и ще пуснат лайф пак като дойде Мая.Уж

Общи условия

Активация на акаунт