Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София

Много ми е интересно дали утре ще има озет или ще започнем директно? 🤔
Не, че ще ме питат, но би ми харесало, вместо озет на 39 серия да направят бърз преглед на целият сезон.Така,  ако има нови зрители, ще са наясно кой, кой е в сериала...

# 16
  • Кърджали
Е те ако правят озет, трябва да е на целия първи сезон. Само на 39та серия не виждам смисъл
Не че и мен питат 🙃😂

# 17
  • София

Ето с такава стъпка пристигам в новата тема, която е мютиш. Heart Eyes Благодаря на всички замесени, начело с нашата домакиня Марги! Kissing Heart Да си я изпишем с кеф и положителни емоции. Heart

Относно новия фраг - първо искам да благодаря на Алекс и Али за експресните преводи. Hug И аз като Налбантова съм на мнение, че този път нищо не разбрахме - хем ни пуснаха цели три фрага, хем откъсите са така подбрани, че само разпалват любопитството на човек, без да издават нещо съществено. Все пак си държа на това, че във финала на епизода всички ще разберат, че Кираз е дъщеря на Еда. Wink

Ами то не остана! Обратното броене започва…

# 18
Превод на статия от испански. Част от интервюто на Ханде във Vogue.

И въпреки че снимките за Vogue са наистина грандиозни, акцентът в репортажа е обширното интервю, дадено от актрисата, което ни показва непозната страна и е искрена за живота си, лошите си времена и начина си на изправяне пред славата. И то е, че мечтите й са се сбъднали и са се надминали, казва актрисата, която вижда как мечтите й се сбъдват по това време. "Мечтите ми винаги са били безкрайни. Работих усилено, за да имам големи мечти и да ги следвам. Знаех, че в даден момент това ще се сбъдне, но не очаквах да бъда разпознаваема и обичана толкова много."  

Но въпреки че в момента преживява много сладък професионален момент, актрисата признава, че не винаги всичко е идеално. "Не мисля, че никой освен най-близките ми приятели знае, че се смея много, когато ми е тъжно. Плуването през нощта и танците без спиране са някои от техниките, които използвам, за да преодолея проблемите си.

И все пак славата и признанието не винаги са лесни за носене. "След като постигнах известно признание, ми беше много трудно да получа толкова много критики, добри или лоши, и да се опитам да превърна тези критики в предимство, за да се подобря", каза актрисата, която осъзна, че има моменти, в които е трудно да се движи напред. " Имам и дни, в които не искам да ставам от леглото. В тези дни си давам почивка и се изправям пред това чувство. След това се опитвам да се мотивирам, като се поставя в центъра на живота си, като си напомням че никой няма да се бие за мен повече от мен. ", каза актрисата.

Страстта й към рисуването

И именно там рисуването играе основна роля в живота на актрисата. Това е голямата й страст, заедно с актьорството, и неговото специално убежище за баланс. "Рисуването е това, което обичам най-много. Там губя себе си, храня душата си и се чувствам по-добре", каза актрисата, която има предвид да направи изложба с нейните творби възможно най-скоро.

# 19
  • Пришълец
Благодаря за превода на фрага, момичета.
Али, на теб и за субтитрите Flowers Cherry Blossom
Линка с епизодите на 1стр. ми се отваря, а клиповете, на които слагаш субтитри ги качваш пак на на същия сайт, но изисква регистрация. Така, че много е хубаво, че към всеки фраг даваш линк и в темата. По този начин става, но иначе не. Странно...

# 20
  • София
Мики,
благодаря ти за този преведен откъс! Hug

Ханде е прекрасна. Толкова, колкото прекрасен е Керем. Наистина се радвам за тях двамата - че се намериха, влюбиха и са заедно. Пожелавам им цялото щастие на света, никога да не се разделят, да си направят много дечица и да доживеят дълбоки старини!!! Heart

Когато мечтата стане реалност… Revolving Hearts

# 21
Така е , прекрасни са и двамата. И тук постоянно се прехласваме "ах , колко е красива", "ах,колко е красив", но всъщност по-важното е, че душите им са прекрасни и затова ги обичаме толкова много! Защото външността е нищо , обвивка, другото е важно. Което ми напомня за един цитат:  Най-ярката и впечатляваща опаковка обикновено е с най-лошо качество, цветният екстериор е обработен така, че никой да не забелязва всичко останало, което е наистина важно. Предполагам, че важи за голяма част от известните хора, но нашият случай определено не е такъв. ❤ Красиви и отвътре и отвън. ❤

# 22
Еха, точно в навечерието на сезона с нова тема!  Tebrikler
Да се отбележа и аз за купона!

# 23
"След това се опитвам да се мотивирам, като се поставя в центъра на живота си, като си напомням че никой няма да се бие за мен повече от мен."

Това е най-хубавото, което прочетох. Звучи тъжно, но е адски права. Ех, Ханде, ако набира армия, която да се "бие" за нея - отивам с 200 😆

Мики, влезна си в ролята най-накрая.

# 24
# 25
  • София
Аз бих се била и за двамата, ако трябва! И Керем, и Ханде ми станаха големи любимци. Наистина красиви и отвън, и отвътре. Simple Smile

А това малкото е голяма беля - Денис белята в момичешки вариант. Grinning

# 26
Здравейте, скъпи момичета!

Първо, благодаря за темата, прекрасна както винаги!❤️

От доста време не съм писала в темата, но чета. Гледах да свърша повече работа преди да започне сериала, за да може да му се наслаждавам и да съм с вас сряда вечер.
Времето мина и ето, че 9-ти е толкова близо, утре по това време ще гледаме отново нашата приказка.

# 27
  • София
Привет в новата тема! Точно навреме. Спокойно да си пишем със старта на новия сезон.

Марги, отново си се представила отлично. Нова тема, нови снимки и колажи. Включила си и този незабравим рожден ден на Керем.  

Нека да си спомним от къде започна всичко.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 22:16 от БлагаВест

# 28
  • Dupnica
Gift HeartПривет в новата тема,
Благодарности за новата къща в синхрон с новия сезон- вече време не остана
нито търпение Hug
За Марги специално

както и за преводачките и списващите в темата от сърце
и малко в сезона на черешите

# 29
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Благодаря за новата тема! Relaxed Revolving Hearts Отсега се гответе, че е напълно възможно утре вечер да е изписана. Smile
Днес исках да свърша всичко, за да мога утре да съм свободна, защото за мен си е празничен ден. Наистина не остана и нямам търпение вече да ги видим в действие. От друга страна ми е малко тъжно, защото 11 седмици бързо ще се изнижат.

Мая е страхотна и ще си ги върти на пръста. Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт