Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Марги,
Animal Dolphinблагодаря темата е не само уютна, а и много комфортна и цветна от присъствието на всички Вас момичета!:revolving_hearts:

# 31
Маргаритке, благодаря за новата тема! Прекрасна е!💓
Записвам се докато не съм ви изтървала. Надявам се утре да присъствам на премиерния онлайн, но шансовете клонят към 0.
Сядам да работя сега, за да увелича до 100. 😂

# 32
Бамби е отново № 1 според Адба Wink

Heart Eyes

По предварителна информация няма да има озет Wink
Sparkling Heart

# 33
Благодаря за Новата тема. Прекрасна е. ❤️

# 34
Понеже днес ми е от онези дни, в които едва се побирам в кожата си...  Когато по пътя си срещнеш изключително непочтени и учудващо неприятни хора... И когато вече съм станала на толкова години, че трудно успявам да се възпра и да премълча... Тук е мястото, където успявам да възстановя загубеното си равновесие и баланс и поне малко да се успокоя... Щастлива съм и се радвам, че има и хора като Керем и Ханде... И че все още съществуват такива деликатни, усмихнати и толкова ведри лица около нас / не че от останалите също няма/... Ханде е крехка и със сигурност преживява всичко, което се сипе по неин адрес... Но още по-хубавото е,  че до нея е такъв стабилен мъж като Керем, който знае как да я забавлява, да я извади от меланхолията й, да я развесели и да я обича истински... Днес четох една статия дали е предопределено да срещнеш сродната си душа... И там пишеше, че имаш няколко сродни души и е истинско чудо и късмет да срещнеш поне една от тях по време на земния си път... В синхрон с това, което е написал Керем, вярвам, че Вселената обича такива хора като тях двамата... Чисти, искрени, обичащи, ненатрапващи се, толерантни и изключително деликатни... Затова и е направила всичко възможно да ги  срещне един с друг/все пак Керем идва почти от другия край на света/... Защото... защото и двамата в крайна сметка го заслужават...

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 21:13 от mury9

# 35
Върви агитация в Туитър да се докладва този профил. Свъран е с делото, което водеше Ханде за обида. Тези дни писаха, че го е осъдила и той пак си продължава.
Докладвах го този маймун.

https://www.instagram.com/p/CP3ROtPrxAL/

# 36
Марги, благодаря за новата тема!    БРО, зарадвах се на поста ти за Айше, обаче остана в миналата тема, та не мога да го цитирам.   Аз съм много положително настроена, в този случай, защото всичко си е до човека - няма как да е провал, щом Айше Кутлу се е заела да работи по новите серии.

А защо пишете 11 серии - новия сезон са 11 серии само ли?   Но пък, по-добре по-малко, отколкото боза.

Али, мерси за превода! Алекс, бързо оздравяване!

Мъри, заменяте вселената с Бог, защото и вселената е творение, не творец, и започвате да се наслаждавате на чудесата около Вас.  А на тия негативтите - уфф, дано да се запазим хич да не ни повлияват негативно!  Мисля, че в това е "цаката".   Аз даже не мисля, че хората са толкова лоши, ама пък такива бози са натворяват.

# 37
Това е от програмата на FOX за днес - 22:00 SEN ÇAL KAPIMI - TEKRAR

Дано утре започнат директно с новата серия...да спечелим час поне...

# 38
Prinx предвидени са засега 11 серии. Ако рейтингът е добър може и повече. Но ме съмнява, че ако има още серии, Айше ще продължи да пише.

# 39
Привет в новата тема, прекрасна е Марги!
Али благодаря за превода!
Алекс бързо да оздравявате.
Привет и на всички, които пишат и четат до утре в уреченото време! Two Hearts Flowers Hibiscus

# 40
Още нови снимки от Vogue. Flowers Hibiscus

# 41
Благодаря за новата тема 🌼!💞
Остава само един ден!
Много благодаря за бързия превод на новия отказ.
Утре се организират да направят милиони.

# 42
  • София
Този Алп и поддръжниците му са комплексирани хора. Навремето се възмущавах, дразнех и разправях с такива хора. Но с годините разбрах, че това са загубени нерви за моя сметка. Сега ги игнорирам. Безразличието е най-болезнено за този тип нарцистични сАлтаци. Wink

Иначе го рипортнах, табики! Да ми обижда Ханденцето и да няма последствия - няма начин. Навремето и с Керем се беше заял заради изказването му относно хората, които не носят маски.

Ако са хитри, ще започнат без озет. Защото новият сериал с Бенсу ще започне точно в 20 часа. Ако искаме да хванем публиката, не трябва да губим време с повторения.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 01:05 от Бърборанка с розови очила

# 43
Мила Марги, Sparkling Heart много красива е новата ни тема! Огромно благодаря! Тези очарователни маргаритки са за теб!

Али и Алекс, Sparkling Heart много благодаря за превода и субтитрите на фрага!

Алекс, Sparkling Heart бързо оздравяване и на мъничкото ти слънчице!

mury9, Sparkling Heart дано нямаш повече лоши дни като днешния! Нека Бог, вселената и всички звезди да бъдат на твоя страна! Хубаво настроение, повече усмивки и радост ти желая!

Метнала се е на татко по отношение на фокусите малката сладурана! Помните ли как изчезна колието или как се появи цветчето, предназначено за косите на Еда? Малката кукла ще прави цяло представление с фокуси!

Има си вълшебна пръчица, с която ще сбъдва желанията на всички около нея! Интересно, а какви ще са те?

Nalbantova, Sparkling Heart много ми харесва Ханде с тази къдрава коса! Тя всякак е хубава! Във всичките ѝ героини я харесвам и мисля, че за първи път е с къдрава коса.

Мики, Sparkling Heart много ти благодаря за интервюто на Ханде за Vouge! Много борбена и силна духом е крехката Ханде! Възхищавам ѝ се за всички таланти, които притежава! Особено за това, че се интересува от история на изкуството и от рисуването като начин да излекуваш и разсъблечеш душата си.

Керем също притежава безброй таланти. Чудя се децата им какви късметлии ще са - кои от разкошните гени на своите родители ще наследят?

# 44
Записвам се този път по-навреме. Joy
Благодаря, момичета, отговорни за чудесното ни местенце за споделяне и обсъждане на нашите любимци! Страхотна е къщичката, както винаги! Да си я изпишем с кеф за премиерата на новия сезон! Purple Heart
Алекс, бързо оздравяване! Hug
Изгледах новия фраг и аз. Благодаря за превода и субтитрите! Hug
Малката Кираз ще напомня на баща си на някой друг и то много! Същинска Еда! Ще го върти на пръста си.
Не остана до старта, по-малко от 24 часа. Дано успея да съм тук. Киносалонът ще е пълен! Smile

Общи условия

Активация на акаунт