Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Толкова неща искам да споделя, но съм залепнала за екрана…. Не ми се е случвало от първите епизоди! Обижавам ги!!! Heart Eyes

Керем пусна лайф за кратко, за да покаже Мая и как всички гледат заедно епизода. Wink

# 271
# 272
Всичко ми е интересно. И една сцена не искам да изпусна.

#yenidensçk
1,4 млн. туита

# 273
Турските телевизии да не са се отказали от дъъъългите рекламите? 🤔 Сега човек до тоалетната не може да иде. 🤭
    А нашичките са брилянтни- да ги нагушкаш ли ,да ги набиеш ли 😅

# 274
  • Кърджали
Серкан може да реве за бой... Но пък не мога да си откъсна погледа направо...Супер серия..
Пъръл знае за Кираз и че е дете на Серкан.

Пъръл: Еда, ти си единственият човек, който може и да го подлуди и да го успокои.Сега те видя и полудя.

# 275
  • София
Айдан очевидно също намира собствинеия си син за много странен и променен, след като няма силите, смелостта и куража да ме признае за връзката си с Кемал, която продължава вече 5 години!

Приятно съм изненадана от отношенията между Еда и Пъръл, не знам какво се е случило през тези 5 години, но определено намирам нещо много красиво в тяхните отношения, преминали очевидно на едно друго, по-различно ниво! Защото в първи сезон те двете нямаха такава връзка, която бих описала както като професионална, но също така като приятелска, пазеща тайните от миналото и настоящето!

# 276
Някой има ли инфо за наградите на Dijital Dünyanın Enleri?

# 277
В програмата на фокс за днес има само нашия сериал от 20 часа и след това от 02 часа Son yaz. Може ли да е двоен епизод ли не знам. Защо са ни оставили 6 часа?

# 278
  • Кърджали
Серкан ревнува. Смята че Еда крие нещо, тост някой. Серкан казва : аз не съм с никоя и тя няма да е с никой.

The Aries, май ще има повторение след края.

Леле, тая хотелиарка ако ще се лепи за Серкан, много моля Серкан да стане наистина астронавт и да замине за някъде.Много е проста

Налбантова , имаше секунда от пердетата.

# 279
  • Плевен / София
Вие на чия страна сте...на моя или на Еда?...На Еда ...

# 280
Пердетата....

# 281
Семейство Болат от семейния албум.

# 282
Серкан ревнува. Смята че Еда крие нещо, тост някой. Серкан казва : аз не съм с никоя и тя няма да е с никой.
Нека ревнува.. Малко му е. Еда трябва по бански да се размотава там. Какво ми се е загърнала 🤨

Какво ли му е било на Керем да изрече думите на Серкан, че Еда е грешка?
Оф, прощавам му 0,000001% вина, защото си ги спомни тези великолепни нещица 😏😏😏
Алекс, пресъхна ми гърлото от "Хииии" като ги видях 😆😆😆

# 283
  • Кърджали
Чак Енгин вече ще зашлеви Серкан, усещам...
Серкан можел да се извинява??????????? Бре бре

# 284
  • София
Мале-е-е, тази Дениз ханъм къде я намериха! Голяма "кифла ", направо сама на себе си и на останалите крещи, че не става за конкурент на Еда!

И се усмихна Срекан, когато видя на листчето фамилията на Еда, че все още е Йълдъз!

Общи условия

Активация на акаунт