Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
На мен не ми се иска да протакат с бащинството . Моля ,че ако сега не е разбрал , във втори епизод вече трябва да се разбере . Даже по забавно би било всички да да разбрали с изключение на Серкан , но да не му казват , просто да изчакват Еда да му каже Grinning

# 406
Али, благодаря за експресния превод!
И аз се чудя, че Серкан още не е разбрал за Кираз?! Може би си мисли, че оня младеж е бащата ли?! Иначе Мело не виждам как ще спаси положението, тъй като Кираз много ясно каза "мама" на Еда. ...И това изречение накрая: Кажи, че не си ме забравила!? Що за демонстрация на мъжко самочувствие или притеснение, че може и да го е забравила като има от друг мъж дете...Много въпроси. Прекрасна серия. Ханде така е неземна красавица! Сякаш някакъв вътрешен огън я огрява. А Керем с тази прическа и брада сякаш наистина е по-голям с 5 години. И как Серкан веднъж не се усмихна в тази серия...
Удоволствие беше киното тази вечер с вас!

# 407
  • София
Момичета, благодаря ви за чудната компания! На Алекс и Али - за преводите. Hug

Отивам да сънувам красиво, този епизод ми оправи настроението за дни напред, докато дойде ред на следващия. Simple Smile

Лека нощ! Nature Stars

# 408
Не знам колко трудно ще е на Еда да прости на Серкан за н-ти път, но Серкан със сигурност ще е ядосан, когато разбере, че Еда е крила от него дъщеря му.

# 409
  • Плевен / София
И как Серкан веднъж не се усмихна в тази серия...

Че той има ли защо да се усмихва...Видяхме, че животът му е празен и пуст без Еда...Може да е съхранил любовта си , но за сметка на кого и какво....Егото ли му проговори виждайки отново Еда и пожелавайки отново да я "спечели" все едно е трофей...за мен даже е обидно....Наистина за една връзка любовта само не е достатъчна....Трябва и доверие и вяра в любимият човек....Смелост и умение да съхраниш връзката с любимата жена...

# 410
Като по поръчка видях тази картинка в нета...
Като думи на Енгин към Серкан са Simple Smile
(На 15 четене видях, че автор е някакъв Енгин 😆😆😆)

# 411
  • София
nrgmama, Гости - споделям мненията ви. Любовта колкото и да е силна, понякога не е достатъчна. Ако единият от двамата допуска една и съща грешка повече от веднъж и  всеки път изпитва чувствата и търпението на другия като очаква, че ще му прости и прояви разбиране - ами не, в живота не е толкова просто и обикновено краят не е особено щастлив. Smirk Всеки поема по своя път.
Ако трябва да съм честна на мястото на Еда, ще му бия шута на Серкан още преди да съм му дала шанс - Селин е правилната за него жена, но иначе само при мисълта за Еда се вълнува. Говори едно, мисли друго, върши трето. Такъв дето не е наясно със себе си определено няма да го изтърпя и ще сложа край още в самото начало Smiling Imp

Но, това е просто сериал и може всякак. Ще се опитаме да ги разберем и оправдаем! Sweat Smile

Марги, много точно! Същото това изречение каза Еда на Серкан в колата, когато той я оставяше пред дома й след провалената сватба на Селин и Ферит (началото на епизод 13), това имах и аз предвид, когато по-рано тази вечер зададох въпроса си! Любовта колкото и да е силна, понякога не е достатъчна, определено дори много силната, изпепеляваща и незабравима любов понякога не е достатъчна! Broken Heart

Хубава вечер и спокойни сънища, прекрасни момичета! Благодаря на всички вас за компанията тази вечер! До следващата сряда! Heart

# 412
Само аз ли гледам епизода отново? Не мога да изключа телевизора, като знам, че ги дават.

По време на рекламите, пуснаха тази за Nocturn и ...

Serkan
128 хил. туита

#yenidensçk
1,65 млн. туита

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:41 от midnight__sun

# 413
  • Кърджали
И аз гледам пак. Ама Кираз и Серкан заедно са....

# 414
Момичета, новите фрагове на SCK в ok.ru не ми се отварят - т.е. черен екран - преди нямах този проблем - преди - т.е при предишния сезон.  А други качвания в ок.ру отварям без проблем.

Само при мен ли е така?

Редактирам се - отвори се.

Али, Алекс, искрени благодарности на вас двете за експресните включвания, преводи, разяснения по епизода! Колкото и да ви благодарим, думите няма да са достатъчни! Бъдете здрави и благословени!

За вас с любов!

# 415
Да кажа, че ми хареса епизодът Kissing Face После ще се връщам да чета коментарите ви, че много странички се натрупаха. Елегантно се измъкнаха от сценарийните каши, забъркани в последните епизоди. Очертаха се новите сюжетни линии, горе-долу. Дадоха обяснение за липсващите герои, новите не бяха натрапени, а много добре постепенно включени в действието. Хуморът беше свеж. Децата са много симпатични (защото честно казано, не обичам малки всезнайковци, които се държат сякаш светът се върти около тях - тук притесненията ми бяха основно за Кираз как ще бъде представена). С две думи - доволна съм Sunglasses

# 416
Тези малки сладури. Relaxed

https://twitter.com/sencalkapimimex/status/1402720866107068419

Все така да са щастливи.Blue Heart

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:49 от midnight__sun

# 417
Момичета, новите фрагове на SCK в ok.ru не ми се отварят - т.е. черен екран - преди нямах този проблем - преди - т.е при предишния сезон.  А други качвания в ок.ру отварям без проблем.

Само при мен ли е така?

И аз го имам този приблем и то не от сега. Просто се отказах да гледам, ако Алекс пусне превода като текст добре, ако не здраве да е.

# 418
Странна работа, Славенче, не знам някакви ъпдейти на браузъра в последните месеци ли провокират това?

# 419
  • Пришълец
Това, че само любовта не е достатъчна го чух преди време в един сериал. Бях доста млада и направо ме приземиха с тази реплика Joy Впечатлих се, признавам и ми се е запечатало в съзнанието като една наистина голяма истина важаща и за самия живот.

Благодаря ви за преводите Али и Алекс, както винаги все едно сте се наговорили коя кога да публикува и взаимно се допълвате.

Кате, точно за теб си мислех. След епизодите не заспивам преди твоето включване. Grinning

Магия, от теб чакам чаршаф, явно има какво да му анализираш на епизода, зависи обаче и с какво време разполагаш:)

Общи условия

Активация на акаунт