Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 30 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
И аз да ги кача сладуранките Sparkling Heart

Еврив

Башак

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 13:00 от sani1212

# 76
  • София
Напълно съгласна съм с Ханде, че сериалът започва отново, отначало, с различна красота и чар. Защото усещането ми не е просто за втори сезон, а за нов сериал. Съвсем спокойно мога да разделя сериала ни на три - първите 14 епизода, които имаха особен вайб и емоция; епизодите от 15 до 39 вкл., които не бяха лоши, но бяха по-различни в сравнение с първите 11; и новият сезон с последните 11 епизода. Сериалът ни е прекрасен, но мисля, че любимите ми епизоди ще си останат първите 11 и последните 11. Simple Smile Heart

До довечера, момичета! Kissing Heart

# 77
Татко Болат не е ли коментирал още публикацията... ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Той по принцип все е от първите
Gift Heart

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 16:38 от mi_si

# 78
Снимат на плажа
[urlhttps://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1402563374781763584?s=20][/url]
Продуцентите са отговорили че хащага ше излезе в 16:00ч.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 13:21 от sani1212

# 79
Светът се оглежда в твоите очи събрал всички цветове на дъгата. Светът е твоята усмивка. Светът е твоята прегръдка. И тази любов, която си даваме няма да се промени. Но защо ли в твоя свят търся него? Защо ли с всяка твоя прегръдка ме докосва той? Защо ли след всяка твоя усмивка очаквам неговия смях? Откраднах те, но ти не си само моя. И каквито и да бяха причините, ти му принадлежиш така, както на мен. Не мога да му го причиня повече. Та ти си толкова той, наше слънчево дете. Обичам те, мило мое момиче, но е време да поема и своята отговорност, както тогава, когато преди 5 години си тръгнах. Вече е време да се изправя пред изгарящата си любов,  част от която си ти. Любовта е усещане. Любовта е надежда. Любовта за мен сте вие. Изправям се пред страховете си, но вярвам в него, защото зная, че никога нищо не свършва.
P.s. Преди дестинацията Рим -Истанбул /или преди Айше Кутлу да си е казала тежката дума/. Очаквам сезон 2 с усмивка. D.I. /и да попитам, защо никога ме няма в гледащите; та аз съм винаги там/

# 80
От сета
https://

Ханде

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 13:45 от sani1212

# 81
  • София
Тези ID нещо не ме кефят. Надявам се Ханде да смени агенцията. Никога не съм харесвала такива големи компании, които се занимават с ПР-а на сто звезди. Няма го личното отношение. Ето сега промотират и нашия сериал, защото Ханде участва в него, и този на Бенсу... Не че конкуренцията е лошо нещо, нямам това предвид. Просто Ханде ми е специален тип човек и тази агенция някак си не й подхожда, не мога да го обясня. Въпрос на усещане е. Wink

Btw, гледам колко развълнувани са всички от каста за началото на новия сезон и искрено им се радвам. Пълнят ми душичката с щастие! Личи си колко сплотен екип са и наистина ще си липсват след края на сериала. А на нас колко ще липсват... не е истина просто. Не искам приказката да свършва!!! Cry (Отсега пускам сълза.)

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 14:09 от Бърборанка с розови очила

# 82
Керем

Нов видеоклип на Башак и Анил на снимачната площадка, популяризиращ новия сезон на „Sen Çal Kapımı“ на FOX!
https://twitter.com/sencalkapimi__/status/1402581244681019393?s=20

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 15:05 от sani1212

# 83
Moмичета Hug здравейте !
А пък Хектор сигурно е много щастлив ,защото вече си има официално нова мама Heart

# 84
Тази вечер са и наградите на Dijital Dünyanın Enleri

Ханде и Керем са номинирани за „Най-добра актриса и актьор".

# 85
  • Пришълец

Не остана Sunglasses

# 86
Привет и от мен! Аз също всеки път съм на линия, но нещо не ме отчита "радарът". Все пак се радвам на вашата компания, освен на сериала, защото друго си е с вас! 🌈🤗🥰За довечера да се запасите с череши или поне с черешов ликьор и нещо сладичко!🙂🙃
На Алекс сладурчето се надявам да е ок вече, за да може спокойно да си гледа и тя и нас да не забравя! 🍀♥️ И на Али се надявам да е на линия! 💐❤️
Тези очи...

# 87
Wink

И Фокс нещо са се превъзбудили .... Wink

# 88
FOX  

туптящи сърца#EdSer бие за! Heart Eyes#SenÇalKapımı
@sencalkapimi__
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1402596342178861064?s=20

От сериала

Майчинството много подхожда на Еда! Innocent#SenÇalKapımı
@FOXTurkiye

Татко-дъщеря никога не е бил толкова готин!Черно сърце:sunglasses: Heart

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 15:20 от sani1212

# 89
  • София
Еми… pretty clear е ситуацията. Wink

Ако утре тези имат по-висок рейт от нашия, ще е повече от ясно колко нагласен е рейтингът на Dizilah. Just sayin’. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт