Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ами не знам колко трябва да се сърдиш на някого, че не ти е казал нещо толкова важно, че ще има дете от теб, ако си го натирил от живота си...и си решил сам да се бориш за себе си. Щом може без Еда, значи може без всяко "нещо" от нея. Защо да му казва?! Като молба за връщане?! Като милост или помилване?! А тя не е ли страдала как той успява да се пребори за живота си?! Защо той не е поискал тя да бъде с него?! Когато обичаш един човек искаш да бъдеш с него в добро и лошо?!
 Аз мисля, че дълбоко в себе си Серкан знае, че  не е бил прав и затова се държи отвратително и егоистично с всички. Близките му просто се страхуват от него. И той поддържа тези отношения като щит на боледуващата си по Еда душа...

То стана "манджа с грозде" поето писание, но когато хората се разделят, защото не успяват да си кажат важните неща, винаги е много жалко...

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 00:17 от mari08

# 421
  • Кърджали
Славена, аз не го преведох досега, зашото нали Али го пусна. Но ето тогава

Серкан: Ела с мен в офиса в Истанбул, от там ще продължим
Еда: Няма сила, която да ме  закара до онзи офис.
Серкан: Пак ли ти?
Кираз: Всички спят по това време. Ти какво правиш тук?
Серкан :Енгин, трябва да излезеш, да си тръгнеш. Еда ще дойде, трябва да останем насаме.
Енгин : И какво целиш, братле?
Серкан : Като изключим работата трябва да разбера има ли все още чувства към мен.
Еда : Тази връзка отдавна приключи
Серкан : Още може да бъдем щастливи
Айфер: Защо се виждаш още с този човек? Не разбирам?
Айдан: Няма да позволя пак да се случи същото нещо.
Еда :Какво се опитваш да направиш?
Серкан :Влюбен съм в теб Еда.
Серкан : Кажи, че не си ме забравила.

# 422
  • София
Боже, колко са магнетични тези двамата.  Толкова съм се влюбила в тях, все едно са мои деца. Не смея да им пожелая най-хубавото да не ги урочасам.

# 423
Момичета, Алекс, Али!
Аз така и така нищо не разбрах при по-продължителните разговори, но сега ми хрумна нещо. От откъслечните фрази разбрах, че Серкан е бил в Япония. Да не би през цялото време Еда да е била в Турция /Пърл знае всичко за Еда, например/ и само на Серкан да са казали, че Еда е в Италия. А всъщност този, които си е тръгнал е бил все пак Серкан. Еда е останала, просто е сменила локацията в Турция.
Има ли нещо вярно?

# 424
Много ми хареса написаното от Мари и съм напълно съгласна. Да можех да пиша толкова поетично ...

Аз мисля, че дълбоко в себе си Серкан знае, че  не е бил прав и затова се държи отвратително и егоистично с всички. Близките му просто се страхуват от него. И той поддържа тези отношения като щит от боледуващата си по Еда душа...
   Благодаря ви ,момичета ,за тази вечер ! 🤗 Наистина ми липсваха нашите вечери ,както и нашите ЕдСер . И благодарности на Али и Алекс ,че и този сезон правят още по - емоционална вечерта ни .🤗🍫🥃

# 425
  • София
Момичета, новите фрагове на SCK в ok.ru не ми се отварят - т.е. черен екран - преди нямах този проблем - преди - т.е при предишния сезон.  А други качвания в ок.ру отварям без проблем.

Само при мен ли е така?

Редактирам се - отвори се.

Али, Алекс, искрени благодарности на вас двете за експресните включвания, преводи, разяснения по епизода! Колкото и да ви благодарим, думите няма да са достатъчни! Бъдете здрави и благословени!

За вас с любов!

Prinx, това е линкът за гледане на първи епизод от първи сезон на сериала с превод/субтитри на български език. Пак там в дясно в менюто са дадени всички излъчени епизоди до сега! Приятно гледане!

https://ok.ru/video/1790644128439

# 426
  • Бургас
Не мога да ви изчета............
Страхотно начало! Браво!

# 427
  • Кърджали
Мари, първо Еда разказваше че в Италия видяла човек, който много ѝ заприличал на него. Серкан попита "И да не падна в морето", на което тя отговори "Почти"
Серкан и разказа пък че е бил в Япония по работа, но веднъж си поръчвал риба, пък му донески пържени картофи. После ѝ каза че един ден останал без преводач таю и накрая както бил на бизнес среща срещата приключила в технобар

# 428
Revolving HeartsLeddel,
"Егоистът се вкопчва в човека до себе си ,за да не е сам в болестта, обичащия иска да отдалечи любимия да не го натоварва с своята болка, но и двете позиции са грешни според мен.Може би да намериш средата ,в която да минете такова изпитание е по сложно от един архитектурен строеж.Да останете заедно,но честно по човешки да обясниш какво чувстваш,как на тези години да чакаш края си е твърде тежко за теб ,как си зъл на вселената ,и не искаш но го изкарваш на този който е другата ти половина."
+1
Първата серия от сезон2, ни зашемети с контраста на чувствата, с професионалната игра на актьорите, с удоволетворението на дългото ни очакване.
Задавам си въпроса каква душа трябва да имаш за да изиграеш може би най-голямата си болка?Nature Sunny Е, мисля Ханде за величина, съизмерима с тази на Керем! Обичам ги, защото са чудо в този объркан свят. Revolving Hearts
Flowers HibiscusТрудно ще заспим! Сладки сънища, момичета!

# 429
  • София
И аз съм твърде превъзбудена, за да заспя, но се опитвам…

Моля Алекс, като започне да превежда откъсите, да преведе първо тази сцена в ресторанта - когато Серкан и Еда разговаряха за миналото, за тези 5 години и всичко, което Еда му каза накрая. Simple Smile

# 430
Марги, не съм гледала онлайна, утре след работа ще изгледам епизода и ще има чаршаф 💓
Гледах само откъси, но  и за двамата много си ме боли..

# 431
Момичета и аз да си изкажа мнението, защото иначе не мога да заспя 😁!
От серията не съм очаквала по-малко, беше запленяваща!

Тези от Фокс, да им се скарам за липсата на реклами, изобщо не помислиха за хората, дето са яли череши! 🍒🍒🍒🤣
Ханде беше божествена в сцената в ресторанта! Който казва, че е посредствена актриса да си вземе думите назад! 🙄Чакам превода за да ѝ се насладя максимално!
Серкан - харесва ми прическата, но тази брада му е в повече, придава му козелски облик 😆.
Серкан не го оправдавам, но го разбирам! Той е от мъжете, които не могат да изразяват чувствата си и се ядосват от този факт. Не знаят как да отговорят на положителните чувства, чувстват се застрашени и уязвими. Това е доста разпространено по нашите географски ширини. Очаква се че другите ще се съобразяват с теб и ще ти дадат това от което се нуждаеш без ти самият да си наясно кой си и какво искаш и без дори да си го казал!
Ако бях Еда след първия фал и е вън от играта! След онова "гит" нямаше да ме види, камо ли да му доказвам, че съм невинна. За нуждите на сценария го разбирам, житейски не е издържано.
Мая е супер сладка и доста добре се справя, като се има предвид колко е малка и това и е първа роля!
Ханде и Керем страхотни както винаги! Химия, физиката и привличането се виждат от Луната без телескоп! 😆😁❤️

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 00:41 от lady laura

# 432
  • Кърджали
По принцип когато гледаме дадена ситуация от страни, много добре збаем какво е правилното решение, и си казваме " аз ако бях..". Но попаднем ли в дадената ситуация, пинякога толкова много неща ни влияят че онова правилното решение или не ни се струва вече правилно или милион неша ни пречат да го вземем. И това не ни прави задължително слаби, лоши или какви да е. Хора сме, а хората ме винаги проявяват баланс между разум и емоции..

БРО, сега ше преведа сцената в ресторанта, още не я бяха качили като попнах да превеждам първата сцена. Зарова сега оставям началото и отидам в ресторанта

Скрит текст:
След 5 години
Еда: Къде си?
Серкан: Теб търся. Ти къде си?
Еда: Хайде де, побързай
Серкан : Координатите които ми изпрати не са верни. Въртя се на едно и също място. Къде е това място? В гората ли?
Еда: Добре тогава, какво има около теб? Това ми кажи. Какво виждаш?
Серкан :Сгради. Около мен има сгради. Има една сграда на общината
Еда :Добре, завий от там надясно. На първата пресечка, веднага в дясно.
Серкан :Виж, ако пак ще се върна на съшото място...
Еда :Ако не дойдеш, няма да те чакам, ще влезна.
Серкан :Водях. Добре, сега паркирам. Да, паркирам. Ще ме видиш.
Бурак: Извинявай, не можах да намеря това място. Паркирах и дойдох.
Еда : Закъснявам за работа. Затова те карам да бързаш.
Бурак :Какво правим?
Еда :Виж!
Бурак: Магазинчето на чудесата?
Еда :Да. Това е най- невероятното магазинче в града. Има всичко. Може да открием всичко, което търсим.
Бурак : Да видим
Еда :Ела. Здравейте
Пъръл: Серкан... Серкан
Серкан : Да
Пъръл : Тук съм. Добре ли си?
Серкан : Стори ми се, че видях някого.
Пъръл :Добре
Серкан :И между другото, така описва ли се път?Трябваше просто да кажеш улицата зад Общината. Толкова просто. Напразно обикалях тук 20 минути
Пъръл : Серкан, това днес ти е последното ни виждане. Ясно ли е? 3 месеца ще си спокоен. Затова може да бъдеш и по-мил. Става ли? Де да можеше аз да отида вместо твб в Ню Йорк. Куфарър готов ли ти е?
Серкан : В колата е
Пъръл :Добре. Нешо ще попитам. Това е най-големият ни проект досега. А ти си като лед. Както и да е, ще си паснете с леденият въздух  в Минесота
Серкан :Минутка, Минесота ли?
Пъръл :Минесота
Серкан : Как така Минесота? Аз знам за Ню Йорк?
Пъръл :Да, Ню Йорк. Не ти ли казаха?Последния един месец ще си на обекта в Минесота.
Серкан :Един месец в Минесота? Така ли?
Пъръл : Да
Серкан :Знм го онзи обект. В планината е. И най-близкага болница е на 40 км разстояние. Няма да отида на такова място.
Пъръл: Добре, може ли да се успокоим. Не прави така Серкан, ше говорим с хората . Ще намерим решение
Серкан :Не, не, няма да намираме решение. Разбра ли? Няма да работя с хора, които в последната минута променят плановете си.
Пъръл :Серкан, не прави глупости! Серкан не си тръгвай, хората ми чакат... На всичко се инатиш... Тръгва си.
Серкан : Наистина...
Пъръл :Търпение
Серкан :Не може ли поне малко професионализъм
Пъръл :Серкан, спри! Серкан, ще ми отвориш ли? Серкан... Серкан...
Серкан : Полудявам
Пъръл : Серкан, ще ми отвориш ли?
Пъръл :Наистина, обичаш да ме изнервяш
. Станахме за срам пред хората. Много грозно.
Серкан :Мозъчният тумор предизвиква ли халюцинации?
Пъръл : Серкан, ти нямаш мозъчен тумор. Оздравя преди години. Миналата седмица имаше контролни прегледи, добре си, нищо ти няма. Ти добре ли си, Серкан? Стана гадно пред хората.
Серкан : Гадно ли? Извинявай Пъръл, ама тяхното е гадно. Няма да работя с тях, ясно ли е.Да си търсят друг архитект.
Пъръл : Така ли? Знапи се тказваме от този голям проект, така ли?Защо ли работих по цели нощи? Защо ли не си гледах детето?
Серкан :Много добра идея. Според мен малко трябва да си идеш вкъщи и да се занимаваш с детето. А Енгин да дойде и да се позанимава с мен.
Пъръл : Ти от кога стана такъв сексист?
Серкан : Сексизъм? Виж, Пъръл... Не е ли така. Затвори Енгин вкъщи, сам с детето. Не е ли така?
Пъръл :Аз ли го затворих вкъщи? Бива. Аз да си ида вкъщи да гледам дете, а ти да работиш с приятеля си. Браво на теб.
Серкан :Пъръл, специално те предупредих. Нали, помниш... . Има ли дете, има проблем
Пъръл :Джан е много по-лесен от теб, Серкан.
Серкан :Сложи си колана

Тц, още не е качена. Мотаят се.

# 433
Здравейте момичета, преди лека нощ! Меланхолично ми е! Боли ме сърцето за тези двама безвъзвратно влюбени, толкова реални са ми, толкова страдащи, като с прекършени криле са и двамата, душичките! Тук са момичетата защитаващи Серкан, пак ще кажа, не знаем какво се е случило и шамарите ви за момчето е гледане от собствената камбанария! Моля, не ме боите и мен много! Аз не мога да се сърдя и на Еда, понякога обстоятелства, стечение на нещо, което е извън теб води до раздяла! Не търся вина в никого, защото и в живота се поставям на мястото и на двете страни! Всеки има своята необорима причина и истина за грешките, които е допуснал! Прошката и разбирането на другия ни прави човеци! Затова бях ви казала, че не обичам скокове, те разделят, причиняват ненужно за мен страдание!
Иначе съм тук от началото, но толкова залепнах, че даже не четох преводите на Алекс и Али, след края всичко изчетох и естествено гледам серията отново, сега са реклами и пиша.
На мен пък Айдан ме дразни с това криене на връзката с Кемал - нея пък кой мъж ще я търпи пет години и да се крие като крадец по ъглите, само защото не казва на сина си, че обича!
Гледах и гледам като Сейфи като види Еда през цялото време! Айфер и Пъръл са ми красавици, Мело с тези лунички е като вятър след Кираз, не знам за Серкан, но Мело постоянно я разиграва това малко дяволче! Спирам - започна серията! Лека нощ и прекрасни сънища!

# 434
Чудесен епизод,струваше си чакането.
Вдигнаха летвата много високо.Браво на целия екип.
Еда -прелестна,Серкан-тъмен балкански субект,сърдит на целия  свят.
Тоз Ердем не можаха ли да го изпратят с еднопосочен билет в Лондон?
Сега затвърждавам материала,нищо че не разбирам езика.Удоволствие е да ги гледа човек.

Общи условия

Активация на акаунт