Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Чета по форумите коментариите на някои псевдо разбирачи. И се чудя, как все още продължават да твърдят, че Ханде не е добра актриса, че играела по един и същи начи и нямала никакво развитие.
Погледнете тези очи! Те казват абсолютно всичко. Или може би някои си слагат тъмните очила и не искат да видят невероятната промяна в играта на това красиво момиче.

# 646
  • София
Линде, аз затова спрях да чета. Да, продължават да твърдят, че сериалът е боза, че химията на главната двойка не била чак толкова уау, че Ханде играе посредствено, а Керем изглеждал нелепо с новата прическа. На няколко пъти тръгвах да пиша в отговор и се спирах. Накрая се отказах. Защото, за да твърдиш подобни неща, трябва да си откревно сляп и предубеден. Да, външният вид е въпрос на вкус. На много от момичетата тук също не им допада промяната във външния вид на Керем, но нима можете да отречете харизмата, която притежава? Или великолепната му актьорска игра? Или човешките му качества? Относно сериала и актьорските умения на Ханде, ами то е очевидно и за двете - Ханде израства с всеки изминал епизод, а 40-ти епизод беше толкова добър, колкото първите 11. За химията на Еда и Серкан няма смисъл да пиша. Та… трябва да си откровено сляп и предубеден, за да отречеш някои неща, да кажеш на бялото - черно. За мен това са глупави хора и не, не се извинявам за думите си. Затова нямам какво да си кажа с тях и се отказах да пиша в отговор. Моя е грешката, че чета. Просто се надявах най-после хейтърите да признаят някои очевидни истини, но уви. Надценила съм ги. Да си живеят с техните разбирания. Да си гледат качествените сериали с ненадминатите актьори. Живи и здрави. Wink

П. П. Няма да е лошо обаче да се научат да пишат правилно на български език, в български форум сме все пак, българи сме. Нале? То само с “лютван” не става. Simple Smile

Ново стори от Ханде. Green Heart

Точно навреме. Wink Ето така реагира тя на хейтърите, да вземем пример и ние от нея.

# 647
Здравейте момичета, нова съм във форума. За една седмица изгледах първи сезон (много се бях активирала Grinning) и няма как да пропусна втори Simple Smile. Искам да ви попитам горе долу за колко време излиза серията с български субтитри? Чакам с нетърпение и следващия епизод. Усърдно начало на втори сезон. Много ми харесва, че са узрели и са родители (макар единия да не знае). Когато разбере ще иска още повече жената, която обича и детето си. От трейлъра разбирам обаче, че Еда се е измъкнала по някакъв начин и Серкан още не знае за детето.

# 648
  • София
Бърборънка, на Ханде не са и нужни  капки за фалшивите сълзи. Очите й са пълни с истински такива. Това го може само един много добър артист.
Относно тези "разбирачи", те са замряли във времето. Много се изненадват, защо се коментират красивите и младите актриси. Имало доказали се артистки, за които не се говорело. Тези хора са консервирани и искат да пишат само за дадената тяхна любимка. А не виждат, че времето лети и вече идва ново, ощо по-добро поколение. Което сега е на гребена на вълната. Разбира се, че за тях ще се говори. Другите никой не ги е отписал. Просто всяко нещо е с времето си.

# 649
От страницата на сериала
#SenÇalKapımıИзненадите никога не свършват! Коя сцена ви хареса най-много?Лице след среща със звезда
@FOXTurkiye

# 650
Здравейте , прекрасни Flowers Hibiscus

Да се отчета за днес, отново цитат специално за Серкан 😂

Спонтанните ни реакции рядко спадат към миговете, с които се гордеем. Казват, че първоначалните ни мисли са най-искрените, но често това не е вярно. Обикновено са най-глупавите. Защо иначе ни е притрябвала способността да размишляваме върху миналото?

# 651
Керем на снимачната площадка на „Точно същото” вчера.

# 652
  • Пришълец
Toxic-world, добре дошла!
Епизода с превод на български ако съм забелязала правилно излиза след около седмица. На руски - още в деня след излъчването.

Линде, Бро, ами хора всякакви. Не знам къде ги четете, но аз умишлено ги пропускам понякога подобни изказвания. Така както не коментирам неща, които не ме вълнуват, мисля, че и за други би било по-здравословно, пък и да не хабят време и енергия за сериал/актьори, които са им безинтересни.
Споделям написаното, Линде: "Другите никой не ги е отписал. Просто всяко нещо е с времето си."

Оо, да. Керем в този вид не мога да преценя повече ме дразни косата или брадата му, признавам си без да съм прекалено рязка. Joy Не е типичен красавец, но е харизматичен. Дори в момента.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 13:39 от Маргарита Н.

# 653
# 654
  • Пришълец

Някои неща никога не се променят 🙃 💕

# 655
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Издебнали са Ханде и Керем. Нашия я раздвижва. Satisfied
Сцена от сериала сигурно ще е? Май намериха писмо?
https://twitter.com/handemiyii/status/1403705407298736128

Още видеа. Ще имаме припадък. Някакви маски носят мъжете около тях.
https://twitter.com/Vamanim/status/1403706235384385541
https://twitter.com/th3_miyyy/status/1403707740187508741
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1403710196413829128
https://twitter.com/BursinHector/status/1403706941923336195

Къде са тези разбирачи? Satisfied За този раздел тук ли говорите?

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 16:52 от midnight__sun

# 656
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Издебнали са Ханде и Керем. Нашия я раздвижва. Satisfied Сцена от сериала ли ще е? Май намериха писмо?
https://twitter.com/handemiyii/status/1403705407298736128

Още едно видео. Ще имаме припадък. Някакви маски носят мъжете около тях.
https://twitter.com/Vamanim/status/1403706235384385541

Къде са тези разбирачи? Satisfied За този раздел тук ли говорите?

Според мен бутилката с писмото ще се окаже от тези, които хвърлиха в морето в 39 епизод. Интересно ще бъде, но дали ще е в следващия епизод?!🤔 Мисля, че ще е финалът на епизода, независимо дали 2-и или 3-и епизод.
Утре мисля, че очакваме фраг, нали? Вече съм забравила в кой ден какво пускат.😁
Нямам търпение за сряда.🔥

# 657
Може и това да е. Помня, преди време тук се говореше за писмо в бутилка, свързано с Ранобудна птичка. Там главните и те били хвърляли и имаше пост от Айше като възможна препратка към другият и сериал. Имаше ли такова нещо или си измислям? Satisfied

# 658
Винаги съм се опитвала да бъда честна - и със себе си , и с другите .Мразя хора , които от пристрастие пишат неистини .Животът и без това не е много лек , поне като се коментират такива приятни неща като филми , сериали , актьори , да се казва истината . Познавам Ханде отдавна като млада и хубава актриса , която рисува и се занимава с благотворителност .Да , не бях впечатлена преди с играта и , но това момиче сега играе много добре .Как може да не го виждат и да отричат истината .Да, всеки си има любимци , за всеки има място под слънцето , но ме е яд като се казва на черното бяло .
Ханде е една успешна и красива млада жена , която от епизод на епизод се превръща и в чудесна актриса .Радвам се за нея ,че е толкова щастлива и в реала .
Ха , здравейте дружки Heart Eyes

# 659
Писмото в бутилка може и да е на Санем от Ранобудната птичка. Нали Айше беше обещала, че ще го включи по някакъв начин.
П.С. Сега видях, че midnight_sun е писала същото, но да, май имаше нещо такова споменато. Аз не харесвам Джан Яман, затова и не изгледах птичката докрай, та не знам точно какво е писмото

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 18:26 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт