Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, в късна доба
споделям с Вас стихотворение което ме порази с актуалността
на чувствата ми породени от любимия ни филм "Почукай на вратата ми".

Ти чувстваш ли?
Създаден си от лед...
от камък е душата ти скована.
Очи прозиращи през поглед тих,
неуловуми за усмивката мечтана. ..
Обичал ли си някога жена
отдадена на твоя блян жадуван?
Изгарял ли си в огън от любов,
а не от суета и празни думи?
Желал ли си........
Със устни парещи от страст
да нарисуваш своето момиче,
Да изпиеш тънката снага
и по гърдите да я разцелуваш?
Копнял ли си..........
по пътя двама да вървите,
с преплетени един във друг ръце?
Живял ли си.......
Без обич празна е душата......
Създаден си от камък и от лед!

Автора  е неизвестен.

Когато някой споделя страстта си , става тихо, а Небето и Земята се докосват...!
Лека да е ноща Ви!

# 631
Много хубава анкета, предлагам да остане и за следващата тема , ще актуализираме фенските нагласи след всеки епизод 😂

# 632
Ето едни прекрасни творения

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 00:09 от sani1212

# 633
Да поздравим нашата перфектна звездна двойка  Ханде и Керем с друга такава....

Моята "висока" квалификация в IT сферата ми пречи да  презентирам  двойката
Шон Мендес и Камила Кабейо  без да я "чукнете". Rolling Eyes
Ей, така 😋
Иначе сеньоритата я има и с Еда и Серкан!

И още😄

# 634
На мен ми се струва, че Серкан се е страхувал, че ще умре, че ще изостави Еда, може би е смятал, че ако тя поиска да си тръгне, ще е по -добре. То с туморите винаги има опасност за рецедив...
Смятал е, че ако Еда поиска да си тръгне - няма да е в позицията на изоставената. Така е направил, че тя да поиска да си тръгне.
Ама това негово мислене "без мен ще е по-добре" - е много грешно - и се надявам в този сезон да има прогрес и да спре да взема решения вместо нея.

Еда звучеше отчаяна Cry питаше се какво още Серкан иска, каза нещо от сорта на Пъръл - че е направила всичко, което е поискал от нея. Еда искрено иска да е далеч от него.

Серкан може и да е мислил за бъдещето й - ако той умре ще я остави вдовица с дете, без завършено образование. Не е искал да е виновен за това че не е сбъднала мечтата си да завърши. Не искал бавачка за цял живот.

Но в същото време Серкан я обича. Тя си тръгва и той не може да я замени. Явно е страдал, а покрай него и близките и приятелите му - с неговите променливи настроения.

В крайна сметка от разговора по време на вечерята - струва ми се, че той се е интересувал от Еда - следил е образованието, получила е награди, имала е успешни проекти, за които са писали в медиите...
Това може би до известна степен го е успокоявало. Научил се е отново да живее без нея - пак е станал груб, арогантен, самовлюбен, екоцентричен, неемоционален - намерил е убежище в работата - и се чувства спокоен за себе си.Смятал е, че Еда е щастлива и тя с работата и учението.

Там е работата, че Еда се появява, и не само, че е обратно в Турция, ами е прекарала година в Турция.... изглежда е зарязала кариера в чужбина и градене на име на световно ниво. Thinking
Живее скромно, взема проекти по които може да работи спокойно..., поиска да се отдалечат от хотела, все едно наблизо има някой, от когото иска да скрие, докато пият кафе със Серкан  - всичко навежда на мисълта за семейство и дори за присъствие на някой в живота й , с когото се съобразява.

А Серкан дори да знае, че Еда иска семейство и деца - не може да си представи Еда с друг.

Той беше решен в колата да не започва тази връзка отново. Но пуста ревност... реши да разбере дали Еда наистина е с някой.
Изнерви се, когато тя не му каза по време на кафето и беше груб.
После я видя с Бурак. Видя внимателното му отношение и близостта между тях - и тогава май реши да ги раздели.
Взе управлението на проекта, дори поиска презентация да му направи, за да покаже, кой командва парада.
Реши, че ще остане в проекта.
Зарадва се, че фамилията й е старата. Не е омъжена.

И сега изглежда ще иска да я върне в града и във фирмата..... но мисля, че ще е сложно.

Интересно Еда дали ще признае, че Кираз е нейна дъщеря. Много ми се иска Еда да е честна.
Но от епизода стана ясно, че Еда крие Кираз, и не може да каже на Серкан.... а и как да му каже като той каза, че дъщеря й е беля, че планената е пренаселена и че са луди тия които имат деца.
Явно това което са си говорили в миналото - отказът на Серкан да имат деца и брак е травмирало Еда.
Дори видях теория в интернет, че Серкан е знаел, че Еда е бременна, но е поискал Еда да направи аборт.

Има теория, че Мело ще се притече на помощ и ще каже, че Кираз е нейна дъщеря.... и не знам какво да мисля - ще видим.

А може би Бурак ще е този, който ще каже, че Кираз е негова дъщеря, но че тя обича Еда като своя майка.
Серкан и без това си помисли, че Бурак и е баща, нали му вика "буба"...

# 635
За мен това е най-добрата серия от всичките-гледах я в сряда,после в четвъртък с озвучаване,днес със субтитри.А колко пъти повторих сцената в ресторанта даже не знам.Еда успя да задържи сълзите си,аз не.Спомних си след края на 39 епизод какви ведри предположения имахме за успешно излекуване на Серкан,за евентуално попълнение на сем.Болат,а то какво излезе-момичето епреминало през деветте кръга на ада с помощта на Серкан.Аз също смятам,че той изпитва панически ужас да не бъде изоставен/родителите,даже Селин го напусна/ и за това предпочита той да изоставя и наранява.Все пак се надявам да разберем и неговите мотиви,макар да не очаквам изненади.А може и тайно да е присъствал на дипломирането и знам ли.
Енгин ,Пъръл и малкия Джан ми напълниха душата.Пъръл уверено отстоява мнението си пред Серкан,но най ме спечели с лоялността си спрямо Еда-знае за Кираз,но даже на Енгин не е казала.Колко изненадан ще бъде той когато научи,аСеркан сигурно ще обяви Пъръл за предателка.
За Керем и Ханде-превъзходна игра.Толкова се радвам,че се намериха,че се разбират и гледат в една посока.Дано бразилската гадателка познае.''Ако до всяко добро същество застане поне още едно''-това в пълна сила важи за тях.

# 636
Кукличке, много хубаво си го написала!
Е, да ако Серкан се беше оженил за Еда и беше умрял, тя щеше да е вдовица, но богата вдовица! 😁😂Шега, шега! 😆
И едно от по-горните мнения на Марги, ме накара да се замисля! Вярно на света има толкова много хора, а само един е необходим за да сме щастливи и той олицетворява целия ни свят! Този, който искаме и обичаме!
А това, че Серкан не иска деца, ми добре, но детето вече е факт и е на цели 5! Мъжете приемат чужди деца от любов към майка им, та Серкан собственото си ли няма да приеме! Той се е разделил с Еда, но това не значи, че е престанал да я обича! И както той каза в 11 епизод"Роботите също имат сърца, Еда!"

# 637
Да поздравим нашата перфектна звездна двойка  Ханде и Керем с друга такава....

Ей, така 😋
Иначе сеньоритата я има и с Еда и Серкан!

Joy Аз съм я гледала и слушала Señorita със Серкан и Еда , просто исках Шон и Камила в "горещ" вариант пред публика да са "на екран". Ха-ха, то не че ми се получи, де! Но имах желание! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
# 639
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 640
  • София

Еда звучеше отчаяна Cry питаше се какво още Серкан иска, каза нещо от сорта на Пъръл - че е направила всичко, което е поискал от нея. Еда искрено иска да е далеч от него.

Дали Еда искрено иска да е далечот него?А може би както и Серкан да е самоналожено разстояние.За всички години,не отвори сърцето си за друг,поддържа контакт с Пъръл ,като преди не бяха толкова близки и знае  за неговия роботовизъм.При срещата и двамата искрено се зарадваха и прегърнаха.Еда я е страх,Серкан го бе страх заради болестта,а Еда я е страх от собствените си чувства.Страх ,че приказката която разказва на Кираз за баща и  ,че някога ще се върне ,може да стане истина.Тя е майка,отговаря и за двете с Кираз, ако се поддаде и пак пострада ще бъде разбита.
       Серкан казваше ,че логически Селин е най правилния избор,Еда с разума си знае че да е далеч от него е най правилно ,но  на кого ли та и на тях сърцето се съобразява с логиката,

Страхотна серия,само една а възбуди толкова въпроси,зажужахме,май  тази лъжичка интрига но така представена ни кара да сме още по нетърпеливи за следващите серии.И да харесва ми ,че е определен броя ,няма да има протакане,а приказката ни ще се представи подобаващо.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 20:30 от Leddel

# 641
  • Пришълец
Много хубава анкета, предлагам да остане и за следващата тема , ще актуализираме фенските нагласи след всеки епизод 😂
Joy Joy
Колебаех се. Другото, което ми се искаше да питам е, дали Еда е постъпила правилно като не е казала на Серкан за детето, но то си е за отделна анкета. И за момента ми беше по-любопитно колко от нас упрекват Серкан и колко са склонни да намерят оправдание за поведението му Stuck Out Tongue Winking Eye
Избрах третата опция.

П.П. допада ми "сеньоритата", с нея ми звъни телефона и не вдигам веднага. Satisfied

# 642
  • София
Добро утро в събота момичета. Нека ви е лек и безоблачен деня.

Марги, значи когато те потърся по телефона да не се отказвам бързо...
Цитат
П.П. допада ми "сеньоритата", с нея ми звъни телефона и не вдигам веднага.

# 643
  • Пришълец
Каквато майката, такава и дъщерята...

А така, Линде, да си знаеш Joy

# 644
Здравейте
нова

и Мая и Ханде като малки

Общи условия

Активация на акаунт