Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Огън жена! 🔥

# 616
  • София
Естествено красива жена! Heart Eyes

Да, Керем е късметлия. Но и Ханде е щастливка. Simple Smile

# 617
  • Пришълец
Мики, "завърна се" - няма ли цитат специално в твоите мнения имам чувството друг ги е писал. Joy
Ами такъв си е Серкан Болат - противоречива личност. Навярно първоначално е целял точно това - да я избави от себе си и да не я обрича на нещастие. Но пет години по-късно, пътищата им отново се пресичат. Той не е бил с друга, изпитва облекчение от факта, че Еда все още е Йълдъз, т.е. не е омъжена и на него му поникват крила, че може би за тях двамата все още не е прекалено късно.... Но този път да не получава прошка толкова лесно, нека си я заслужи и преосмисли всичко случило се.

За Ханде сме единодушни. Кога разцъфтя така това момиче...

# 618
  • Плевен / София
"Една жена можеш да я докоснеш с думи. С пръсти. С поглед. С устни. Но най-разтърсващото докосване е с постъпки...." Силвия Кристъл

Спокойни почивни дни....
Скрит текст:
Аз ще правя сладко от вишнап и ще си почина без интернет...
И умната....

# 619
За Серкан приемам, че "Навярно първоначално е целял точно това - да я избави от себе си и да не я обрича на нещастие."(МаргаритаН.), преминах през подобна ситуация...

Но много ми е интересно каква вратичка е оставила отворена Айше за Еда - тя е знаела, че чака дете, родила е, скрила е и в този епизод показа, че е с намерение да продължава да крие...

# 620
Момичета Hug , видяхте ли сторито на Керем ? Рекламира филм или сериал по платформа , ама доста предизвикателни кадри .Пак ще го плюят псевдо моралистите Rage

# 621
Когато това момче я обикна! 🥰

# 622
Алекс, то не е работа да го съдим. Реално не можем да го направим или поне директно него. В Айшето е ключето за бараката 😆 Обаче ме тормози това - окей, отблъскваш най-близкия си човек, за да не го нараниш, защото може да умреш в даден момент. Ти го нараняваш още сега, докато си жив, докато можеш да носиш отговорност за постъпките, които правиш и го правиш съзнателно. За мен се полупи това - не я наранява със смъртта си, а с грубостта си. Абсолютно ми е ясно, че няма как да умре Серкан Болат. Един робот не умира, свършват му батериите, но той е на фотоволтаици, нямат свършване...
За мен има още нещо, което трябва Серкан да ни сподели, за да оправдаем и неговото решение. Да погледнем от неговата камбанария. Не е логично, ако не е на умиране, да я гони от живота си и то с такива думи.

"Навярно първоначално е целял точно това - да я избави от себе си и да не я обрича на нещастие. " - Марги, а той точно това направи - обрече я. Постъпката му е толкова противоречива, че не мога и пример нормален да дам.

# 623
# 624
  • София
Ще видим какво ще ни поднесе Айше.Дотук Серкан самонадеян -едва ли,вярва че ще завоюва Еда-едва ли ,да не е с друг,ами за него е естествено.Той сам я е изгонил от живота си,сам и дал свободата да изгради нов живот,тайно се е радвал на успехите и професионално,но Серкан не се е разделил с нея,вътре в себе си.Серкан всички години е живял с собственото си обещание -Докато те има теб ,само ти ще си.
 Еда ,скрила ,натъжена обидена и отхвърлена,но Еда живее с спомените за миналото дори и наранило я ,а не с нов живот .Не мисля че я е страх ,че би отхвърлил дъщеря си ,самата тя каза ,че той би бил един много загрижен баща ,треперещ за децата си.Страх я е ,че отново ще трябва да вземе решение ,за себе си и Кираз,и може би отново ще я боли .Доволна съм от дъщеря им ,тези двамата с техното недоизказване ,с Серкановото отричане/точно като децата дето кръстосват пръсти отзад ,да не стане това което казват ,че искат/, ще им се наложи доста да се поизпотят за да отговорят на Кираз,Нахакана като баща си ,чувствителна като майка си ,и преди бях писала ,ще трябва да обединят усилия за да се справят с нея.Кираз смесва приказки и реалност,но винаги постига своето.
  А ние с удоволствие ще наблюдаваме семейство Болат=до един целеустремени .

s...v-----Страхотен анализ,на борбата  водена   между страха и надеждата в човека.И никога не се знае един и същ човек по еднакъв или различен начин ще постъпи.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 07:48 от Leddel

# 625
  • Пришълец
Когато това момче я обикна! 🥰

Ами да ти кажа напоследък често си мисля като я погледна, че момичето се превръща в истинска жена като срещне правилния мъж...

# 626
# 627
  • София
Виж тиии, свекървата е харесала снахата. Даже сърчица и праща.
Отговора на Керем.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 22:32 от БлагаВест

# 628
  • София
Wink

П. П. Относно анкетата, колебая се между 1 и 3 - затова ще изчакам да видя какво обяснение ще ни даде Айше за случилото се през погледа на Серкан. Искам да чуя “неговата истина”. Неговата гледна точка. Все се надявам да го оправдаят, да не е толкова черен. Засега ще изчакам с отговора. Simple Smile

# 629
Да поздравим нашата перфектна звездна двойка  Ханде и Керем с друга такава....
https://youtu.be/LwzN_v7GPMs
Моята "висока" квалификация в IT сферата ми пречи да  презентирам  двойката
Шон Мендес и Камила Кабейо  без да я "чукнете". Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт