Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Stuck Out TongueСтори на Керем

Под тези снимки които качих по рано Нилпери е написала:Съжалявам, Турция днес е моят ден”
а Керем  твърдеше че обича много родината си(Ханде) Stuck Out Tongue
Нова

FOX   
В главните роли са Керем Бюрсин и Ханде Ерсел#SenÇalKapımı По Fox TV е в 11:00 всяка делнична сутрин от понеделник!

FOX
Има още толкова много неща за разговор!:heart_eyes:#SenÇalKapımı#EdSer
@sencalkapimi__
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1403338182620499969?s=20

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 11:13 от sani1212

# 601
  • Пришълец
Завърна се Айше Кутлу, с това и магията, която ни завладя. Наслаждавам се на анализите ви, момичета.

...
Кратко, но толкова реално е пресъздадена борбата с тази коварна болест. Затрогващи моменти на обезвервяване, отчаяние, гняв, надежда и болка, и толкова човешки признания за страха, за загубата, за обичта.

Вярно е, прави впечатление, че кратко, но съвсем реално представиха тези моменти. Без да е претупано, но и без да задълбават прекалено в минали събития.

# 602
Този филм поставя толкова много въпроси - житейски, философски, общочовешки, всякакви. А отговорите са също толкова много, че все едно, че няма отговори. Даже почвам да си мисля, че този сериал не е за силата на любовта, а за силата на човешкия дух. Не знам дали сценарият е плод на фантазията на Айше Кутлу, дали е екранизация на книга, но щом ни вълнува толкова много, значи има смисъл....
Скрит текст:
В едно съм се убедила...Всеки преживява удара от известието за коварната болест по различен начин. Имам приятелка, много близка, толкова близка, че нямаше сили да каже на мъж, деца, сестра, баща, а каза на мен. Беше преди 25 години. Преживя целия ад тогава, преживява години наред постоянните контролни прегледи. Работехме заедно, беше моя секретарка. После пътищата ни се разделиха професионално, но не и лично. Преди 10 години отново професионално бяхме заедно и отново моя секретарка. И отново болестта се върна. И отново преживя целия ад. И отново всеки месец прегледи... Това е човекът, който ме е накарал да променя мнението си за психическата и физическата издържливост на човека, за волята да се бориш, за силата на духа, за нечовешкото умение да посрещаш всички близки и нетолкова близки с усмивка. Тя дори мен промени като поведение. Както казва друга приятелка: Ти имаш такова отношение към нея, за което нямам квалификация. Аз имам. Тя просто е моят респект от Живота. Затова страшно много уважавам преживяното от Серкан/макар и на кино/, но моят Пример е толкова високо, че просто не мога да намеря извинение нито за грубостта, нито за егоизма, нито за жестокостта..., а само си казвам: Хората са различни.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 17:38 от mari08

# 603
Wink

Скрит текст:

# 604
# 605
Емрах Акчаай, който е постнал снимката, е написал, че Керем е бил гост в програмата Hikayede Kalmasın и е отговорил на всички въпроси от А до Я.😄
Скоро ще излъчат интервюто по Haber Global.
Скрит текст:

# 606
SCK NEWS
New photo of Kerem with Emrah Akcaay. Kerem was a guest of the program “Hikayede Kalmasin”. Emrah said he answered everything from A to Z about his life. Interview will be released soon on Haber Global!

Нова снимка на Керем с Емрах Аккай. Керем беше гост на предаването „Hikayede Kalmasin”. Емрах каза, че е отговорил на всичко от А до Я за живота си. Интервюто ще излезе скоро на Haber Global!

Очакваме дълго и обширно интервю с Керем. Супер! Relaxed Колкото и да съм против да се пита за личния живот, силно се надявам, поне малко да е отворил вратата за отношенията си с Ханде. Sparkling Heart

Фокс ли поддържа нас или ние него? Satisfied Или по-скоро е симбиоза, от която ние най-намазваме.

# 607
Цитат
Напълно съзнателно според мен е предпочел да се отдаде на работата. Особено ако е било под съмнение дали ще се излекува напълно. Серкан има страх от изоставяне, но вероятно го плаши и мисълта, че самия той може да изостави любимата си, евентуално и детето си ако имат такова. Затова по-разумно му се е сторило да се разделят, да поеме Еда по своя път и да потърси щастието далеч от него. А той просто да се примири с празнотата оставила след себе си и да се крие зад работата.

Точно така, Марго. Серкан, който контролираше всичко около себе си, сега не може да контролира нищо.Болестта отне тази му възможност и затова е толкова зъл, нервен, непоносим.Страхът от смъртта ,празнотата , която Еда е оставила след себе си допълва картинката.Ако не работи, ще се побърка съвсем.Великолепна игра на Керем по време на вечерята. Болка, любов, вина , копнеж ,всичко показа с поглед-браво! Същото важи и за Ханде- сълзите които едва задържа, стаената обида, любовта , разочарованието,  всичко се чете в тези огромни красиви очи- страхотна игра!:four_leaf_clover:

# 608
Госпожица "цитат за всеки случай" си влиза в ролята 😂
Серкан ме кара пак да отворя архивите на Бакман 🤔
Всичко си има точка на пречупване и макар хората все да повтарят, че „споделеното щастие е двойно щастие“, ние, изглежда, упорито вярваме, че с мъката е обратното. Може би не е вярно. Двама удавници с оловни тежести около краката може би няма да се спасят един друг, ако се хванат за ръце, а просто ще потънат два пъти по-бързо. Накрая става невъзможно взаимно да носят разбитите си сърца.

Версия: Серкан се разделя с Еда, за да я спаси от себе си , да не я обрича да се грижи за болен човек, да намери щастието си другаде бля бля, супер , обаче тази версия веднага олеква с думите му "щом аз не съм с друга и тя няма да е с друг"...какво е това чувство за собственост след 5г , я слез малко на земята, роботчо 😂

Фрагман: Серкан щял пак да спечели Еда хаха , за колко време е това по схемата на Серкан? До следващия рецидив на болестта? Всеки човек с малко обща култура знае , че шансовете за рецидив са огромни. Ако това се случи какво правим , хайде пак бай бай Еда , отивай да си живееш живота 😂

# 609
  • Плевен / София
Скрит текст:
Госпожица "цитат за всеки случай" си влиза в ролята 😂
Серкан ме кара пак да отворя архивите на Бакман 🤔
Всичко си има точка на пречупване и макар хората все да повтарят, че „споделеното щастие е двойно щастие“, ние, изглежда, упорито вярваме, че с мъката е обратното. Може би не е вярно. Двама удавници с оловни тежести около краката може би няма да се спасят един друг, ако се хванат за ръце, а просто ще потънат два пъти по-бързо. Накрая става невъзможно взаимно да носят разбитите си сърца.

Версия: Серкан се разделя с Еда, за да я спаси от себе си , да не я обрича да се грижи за болен човек, да намери щастието си другаде бля бля, супер , обаче тази версия веднага олеква с думите му "щом аз не съм с друга и тя няма да е с друг"...какво е това чувство за собственост след 5г , я слез малко на земята, роботчо 😂
Фрагман: Серкан щял пак да спечели Еда хаха , за колко време е това по схемата на Серкан? До следващия рецидив на болестта? Всеки човек с малко обща култура знае , че шансовете за рецидив са огромни. Ако това се случи какво правим , хайде пак бай бай Еда , отивай да си живееш живота 😂
Защо мислиш, че съм яхнала метлата....Въобще кой има 100% гаранция, че създавайки семейство впоследствие няма да го застигнат болести...Значи ли, че всички трябва да изоставят семействата си и да се борят сами....В такъв момент подкрепата е много важна за успеха на лечението.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 18:48 от gostenka68

# 610
Според Digilup и Бамби е № 1 Gift Heart

Sparkling Heart

# 611
  • Кърджали
Днес почетох новата статия-история на Иво Иванов (който не го е чель да поправи тази грешка). Хареса ми този цитат

" Вижте, на този свят има много стени. Има оградни стени, гранични стени, декоративни стени, решетъчни стени, Берлински стени, железобетонни стени, Адрианови стени... Стените са винаги там, където сме ги издигнали. Тяхната цел е древна, неподвижна и примитивна. Те или създават затворено пространство, или се опитват да задържат нещо, понякога вън, понякога вътре. Но ние всички знаем кои са най-непреодолимите стени. Най-страшните. Те са тези, които градим вътре в себе си. Тези, за които пише Солженицин, за които пее Роджър Уотърс. Дори най-масивните стени не могат да се сравняват със стените в нас. С тухлите на съмнението и предразсъдъците. От тях са направени лабиринтите, в които се лутат без изход мечтите ни."

Та и Серкан винаги се затваря зад своите стени, мислейки че предпазва някого. Избра да ги издигне и когато разбра че баща му носи вина за инцидента а родителите ѝ. Избра да ги издигне и при сблъсъка с болестта. Сигурно и в двата случая човек като него вярва, че така предпазва другия, че нолката която ще изпита сега от раздяла та ще е по-малка от болката в последствие. Сигурно страхът от реалната възможност да умре го е поставила в капан, знем,Серкан иска да контролира всичко, но кой може да контролира болестта.
Не знам, опитвам се да вляза в главите и на двамата ( в тази на Серкан съм казвала, ми е по-лесно по принцип)  затова и не мога да съдя.

# 612
  • София
И едно гифче от мен - младото сем. Болат и техните погледи:
- вечно съмняващият се и подозрителен Серкан;
- палавата хитруша Кираз;
- благородната и усмихната въпреки всичко Еда.

Днес предимно ви чета, но просто нямам време за писане. Wink

# 613
  • Кърджали
Жена съм, ама това не ми пречи да кажа "Мамка му, Керем е късметлия"

# 614
Ето го и коментара на Керем🔥

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт