Е не ми върви в кухнята с нещата които трябва да "бухнат" и това си е!!!
Бясна съм!
Много рядко нещо ми се получава като хората. Най обикновен кекс като пека и става като грис халва.
Сладкиш да опека - става като бисквита
Не се смейте - колкото ми е тестото - точно толкова после е и дебелината на опечения сладкиш
Явно има нещо което е много я сно, че така се прави а аз не го знам!
Слагам бакпулвер в пресятото брашно, пека в затоплена фурна с вентилатор .. е няма и няма!
Само да уточня, че печката не ми е виновна - живеем с майка ми и нейните неща винаги са фантастични и пухкави за разлика от моите сухари!!
Ами казвайте сега наистина стъпка по стъпка та да разбера къде греша!
И ако искате почерпката за благодарност да не хрупа бъдете изчерпателни в обясненията