ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 865
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Като ви чета, оставам с впечатление, че моето бебе е доста голямо - 480 гр. в 20 г.с и 5 дни. Не са ми споменавали нищо за обременяването с глюкоза😏 А шийките ви как са?

# 421
  • София
Може ли едно синьо сърчице 😊
Термин 29.10.2021г

# 422
  • София/Севлиево
Аз се чудя вместо обременяване не може ли един Хома тест и един гликиран хемоглобин да се направи и евентуално след това ако там нещата не са ок...

# 423
Като ви чета, оставам с впечатление, че моето бебе е доста голямо - 480 гр. в 20 г.с и 5 дни. Не са ми споменавали нищо за обременяването с глюкоза😏 А шийките ви как са?
В 20г.с бяхме 400гр , сега в 24г.с сме 811гр и на мен не са ми казвали нищо за обременяване

# 424
Ели за съжаление това с Хома индекса в много случаи изобщо не е показателно.Моя ми е отличен.И глюкоза и инсулин на гладно са ОК.Като правих обременяване обаче, след прием на глюкозата инсулина ли хвърчи в небесата...Както беше споменал някой има държави в които обременяването е задължително за всички бременни, така че едва ли е толкова драматично.На мен ми е било лошо за 5 минути.Какво ли друго не търпим и това се преживява.

# 425
Момичета колко килограма сте качили вече и как сте с ходенето до тоалетна, при мен е вече затруднено и в краен случай пия сироп Лактулоза, но ми предизвиква много газове. Иначе 25 седмица съм почти +8 кг……

# 426
Избягвам качването на кантар 😄, но грубо 5, 6 кг съм качила, 23+6 съм. Отдавна имам проблем с ходенето до тоалетна, препоръчвам Ви сутрин когато станете в малка чашка-1 с.л зехтин+1 с.л лимонов сок, изчаквате 2 мин да се окисли и изпивате, не е гадно на вкус, също на мен много ми помогна приема на фибри. Ако някой друг знае метод да казва 😄 В 20 г.с бебенцето беше 366 гр.
Момичета колко килограма сте качили вече и как сте с ходенето до тоалетна, при мен е вече затруднено и в краен случай пия сироп Лактулоза, но ми предизвиква много газове. Иначе 25 седмица съм почти +8 кг……

# 427
+6.4 в 22гс и 2 дни ... Тоалетната отново е мъка.Последните дни само еспресо ми помага.Пиех по половин на ден и действаше.Днес изпих цяло и резултат няма.Круши, череши, трици, вода, ефект нула😬

# 428
+6.4 в 22гс и 2 дни ... Тоалетната отново е мъка.Последните дни само еспресо ми помага.Пиех по половин на ден и действаше.Днес изпих цяло и резултат няма.Круши, череши, трици, вода, ефект нула😬

Взимайте пробиотици , поне на мен ми помагат -Прокомбо и Астарте

# 429
Съншайн, това просто забравих да го напиша и пробиотици пия😂 Благодаря иначе😊
Даже и магнезия, които уж има странично действие да разхлабва на мен не ми действа така.Мъча го засега някак, ако трябва ще минавам на някакви лекарства.

# 430
Аз съм 27 г.с. и съм +10 кг.Нямам проблем все още с ходене до тоалетна , нито киселини или други неразположения . На моменти даже забравям , че съм бременна. Най-вече през нощта го усещам като ходя по 3 пъти до тоалетна .

# 431
  • София/Севлиево
При мен инсулина е висок-10,че и нагоре.Иначе КЗ най-много 5,2 ми е била...Вецев вика,че не се гледал при бременност,ама аз си имам едно на ум, защото вуйчо ми почина от диабет...
За кг съм около +9 ,ама аз почнах от 68 заради стимулацията и хич не съм доволна.Със сигурност ще ударя 90,дано не ги мина...С WC нямам големи драми,всеки ден си ходя по веднъж,понякога и през ден,ама преди да забременея се е случвало и по 3-4 дни да не ходя,та не се оплаквам...

# 432
  • омъжена
Момичета пак съм в болница. Този пъта дойдох до Шейново.За това водното течение дето ви надух главата и скъсяване на шийката 3см е . Казаха,че не е нормално както казваха мойте АГ и искат да остановат на какво се дължи. Много са мили и е хубаво в стаите само дето чаках 2часа. Бебо е напред 25г.с дано да е така и занапред.

# 433
Съншайн ти при кого се следиш попринцип?Хубаво е, че си отишла в Шейново вярвам, че ще проявят по-сериозно отношение към състоянието ти .

# 434
  • омъжена
Аз в Перник при уж на-добрия за града д-р И.Лазов.Но тук слушам за Д-р Вецев май пОчвам да се замислям за раждане при него.Трябва да проуча колко струва.  [quote author=Boryana9622  вече и как сте с ходенето до тоалетна, при мен е вече затруднено и в краен случай.  Аз ходя много често и седя по 10мин. Явно притискат нещо. Но ще го преживеем. Другите членове от сем. Да го мислят. А обременяването не е толкова зле,търпимо е ужасно е само да пиеш глюкозата.

Общи условия

Активация на акаунт