ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 786
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да ви се оплача мен ме оставиха за 3 дни в болница засякоха 1 контракция и за всеки случай ...
В коя болница и кой те следи?

# 631
Вита, др Илиева

# 632
Да не би да искат да си изкарат клиничните пътеки през тебе? И на мен ми се струва странно за една контракция. Вчера бях на преглед и АГ каза, че вече в тия седмици е нормално да имаме подготвителни.
Все пак почини си, няма да ти навреди лекарското наблюдение.

# 633
Ами то имсх болкки в корема нз шийката ми е 3.5 см док реши за всеки случай

# 634
Hariom1 , важното е че ще сте под наблюдение ,пък и 3 дни ще минат бързо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
  • САЩ
Мен от сутринта много ме стяга корема. Изплаших се, бях на работа и нямаше как да си тръгна, купих си магнезий, пих две хапчета и почти ми мина, но сега следобед още си ме стяга, но е поносимо. Усещам си корема огромен и твърд, почивам си, утре слава богу не съм на работа.
На всичкото отгоре имам и малка подутина ниско долу, която ми прилича на херния, Гледах снимки в интернет, моята е по-малка, но се притеснявам. Имали ли сте херния като бременни?
Купихме количка Graco и столче за кола на същата фирма за общо $240! Има големи разпродажби в амазон тези дни и много много не сме ги проучвали, но мисля че направихме добър избор. Неща като мебели за бебешката стая може и втора ръка да вземем, гледам че има доста запазени из фейсбук групите тук. Свекървата пък настоява тя да купела НОВИ кошарка и скрин за повиване и малко ме издразни с изказването си че бебето заслужава да има и нови неща. Разбира се, че заслужава, ние просто не виждаме смисъл да се дават луди пари за неща които могат да се намерят на нормална цена, пак в добро състояние.
Фотосесия си направихме сами, свекърва ми ни снима Simple Smile но бях още в 5ти месец и нямах много корем. По-скоро бих направила на бебето като стане на 1-2 месеца или направо за Коледа семейна фотосесия Simple Smile
Ето тук една снимка, не ме цитирайте
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 00:00 от Flying_HiGh

# 636
Никога не съм си правила фотосесия, на децата да, но аз да се снимам .... Нещо не ми допада.
Някой беше попитал, аз също не пия нищо, сега пия магнерот, че вчера имах контракция както ставах от колежката на ехографа Simple Smile
Аз преди време също ви бях питала как си отчитане месеците и седмиците и понеже във всеки календар казват, че различна седмица отговаря на различен месец (седим че 6тия почва от 22ра, в друг, че почва от 23та) та и а зпрецених че седмицата си е седмица, терминът ми е на 15ти, съответно на 15ти Юли влизам в седмия месец, на 15ти Август в 8мия и на 15 Септември в 9тия Simple Smile) със сина ми също така ги гледах.

# 637
  • омъжена
.Хариомче бързо оздравяване,мен тъкмо ме изписват утре.аз миналата седмица правих обременяване. Беше 4.67 ,. 5.10,5,30 и тя каза че е добре

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 09:50 от sunshine1992

# 638
Хариомче, бързо възстановяване. И на мен ми се струва, че искат да изкарат някоя клинична пътека, но поне ще си под наблюдение и е само за 3 дни. Аз с моята шийка не знам вече дали дори не предпочитам да ме наблюдават известно време....

# 639
Оф аз от притеснение ли от какво 150/90 оше по се притесних за бежето поне ми дадоха допегит

# 640
Hariom , аз бих те посъветвала да се успокоиш.
Забелязвам, че си постоянно в тревоги, а така вредиш на бебчо. Simple Smile
Доколкото си спомням, последното ти мерене на шийка е окей, 35мм?
Не е ли моментът сега, в който може да усещаме и Бракстън-Хикс контракциите?
Под лекарско наблюдение си, успокой се и поеми въздух.Остави си телефона, хвани една книжка и си почини.

И моето кръвно в последно време се вдига често, получам и контракции, но знам, че ако тръгна да се панирам и да го мисля толкова много ще стане още по-зле.
Като ви  чета се чувствам на моменти безотоворна, че приемам повечето неща толкова леко, но е по-добре бебето да има майка с всичкия си, защото аз не бих издържала на ваше място. Grinning

# 641
И моята шийка беше 35 мм последния път, доктора каза че е добре, контракции ми откри много отдавна, бях сиг 16 г.с, въпреки че аз нищо не усещам, но ми изписа медикаменти. На моменти и аз почвам да се панирвам като чета. Сега започнах да се колебая за тази ехокардиография, някой правил ли е?

# 642
  • София
На мен Вецев ми каза че имам контракций и при,, това не са ли подготвителните контрактракций "ми каза,, какви подг. рано ти е"

# 643
Аз пък се учудвам как така на мен никой не ми казва, шийката как е, имам ли контракции.  Гледаме бебето, казва всичко е ок и аз не влизам в подробности.  Наскоро като се коментираше за околоплодните води чак и аз взех да се притеснявам,  че от течението ли не знам, но постоянно съм влажна отдолу. Даже сега като бях питах Аг как са водите, той каза екстра.
Хариомче,  ти май беше млада мама....не се шашкай за всичко толкова,  просто знам от мен си, че това може да те побърка. Остана ни още малко, мисли позитивно,  повечето го избутахме. Мен ми се реве, че съм 90кг, а бях 65, но какво да направя ще ги сваляме после

# 644
Хубаво е че днес контракции нямам и да имам са супер редки само това кръвно как  се взе ...

Общи условия

Активация на акаунт