Ух, дано да имам време да се замъкна до там някой ден, че ми е много далече (аз съм в Люлин). Аз в един магазин тука наблизо намерих 2 такива бодита потници останали от лятото и засега позакърпихме положението
направо бях в потрес
ама сега и се оправи физиономийката и прилича и на двама ни с тати
само брадичката и е очевАдно на единия и прадядо
)) много смешно
Аз не знам какво ми става,но откакто бебо се роди много се притеснявам за него.Все ме е страх да не се разболее.От тия мои щуротии вече глава ме боли.Когато дъщеря ми беше бебе,бях млада и не съм му мислила толкова.А сега..... Не знам при вас как е,ама аз не се издържам вече.

но пък знае ли човек, може би защото ми е първо бебе и съм млада
Бях изпратила нейни снимки от изписването на колегите ми и те веднага я кръстиха "Филипов с розова шапка" (Филипов е мъжът ми), и от време на време прави и едни физиономии също тако него. Очите й обаче са като моите. Най-странното е, че майка ми има една снимка като бебе, на която все едно гледаш Михаела - страшна прилика, а иначе въобще не прилича на нея.
. Рая не само прилича на тати външно, ами и е кротушанка като него, така че няма от какво да се оплача. Та в този дух на мисли, за сега не се шашкам много покрай нея, макар че ми е първо дете и съм вече на цееели 30 години.
Аз съм на 32,през май месец навършвам 33.
. Рая не само прилича на тати външно, ами и е кротушанка като него, така че няма от какво да се оплача. Та в този дух на мисли, за сега не се шашкам много покрай нея, макар че ми е първо дете и съм вече на цееели 30 години.
таткото да ме извини
))
) ти изглеждаш като първокурсничка в СУ
))) много си младолика пупу
))
даже съм я снимала, но сега нямам време да качвам снимки
)) хихи 

Много цунки по дупето