За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 650
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Аз лично бих предпочела триколка отколкото такава кола за бутане за навън. Тая кола си е ниска и трудна за управление

# 301
Аз лично бих предпочела триколка отколкото такава кола за бутане за навън. Тая кола си е ниска и трудна за управление

Бебка е малка за триколка на 8 месеца , затова исках нещо такова. Не е за дълги разходки, а колко да не я нося само на ръце 😊

# 302
И моят е на 8 месеца. Подариха ни такава количка, но не бяхме я пробвали. Вчера, заради вашият коментар, го сложих да го повозя из вкъщи. Той много се забавлява, но си мисля, че за навън няма да е много подходящо все още. Най-много да носите и детето и количката 😃
На паркета се движи супер, но навън не знам, по-трудно ще е. Хубавото е, че се махат дръжките и степенките и след време ще може да се бута сам с крачета. И все пак не знам дали бих взела, ако не ни беше подарена.
И аз мисля, че триколките са по-добър вариант.

# 303
И моят е на 8 месеца. Подариха ни такава количка, но не бяхме я пробвали. Вчера, заради вашият коментар, го сложих да го повозя из вкъщи. Той много се забавлява, но си мисля, че за навън няма да е много подходящо все още. Най-много да носите и детето и количката 😃
На паркета се движи супер, но навън не знам, по-трудно ще е. Хубавото е, че се махат дръжките и степенките и след време ще може да се бута сам с крачета. И все пак не знам дали бих взела, ако не ни беше подарена.
И аз мисля, че триколките са по-добър вариант.

Ще вземем сигурно 🤪 но търсих след вашите мнения и наистина са били 2 модела. https://-spam217-/chipolino-amg-gle-63-mercedec-kola-c-dr-zhka-i-cennik
 Този модел може от дръжката да се управляват и гумите. Другия който е от олх , няма такава опция попитах 🤭 не бях изобщо се сетила че може и да не се управляват гумите от дръжката. Благодаря ви 😊

# 304
  • София
Аз лично в количка за бутане,триколка и другата маса дву,три и четириколесни простотии дете,което не може да ходи стабилно,не може да пада и да се подпре с ръце след което,не бих сложила.
Има летни колички,леки и компактни.
Моят син се е обръщал назад с такава количка ,а беше на 1,6 м.,карайки я сам

# 305
Триколките, доколкото съм виждала, си имат колани, няма как да падне детето. Тези колички си имат прегради отстрани, сигурно има как да падне, но родителят все ще забележи.

# 306
  • София
Аз също бях загледла такъв тип колички. Едната баба искаше да вземе, ама като видях колко са малки и се отказах на момента. Хич не ми изглеждат удобни за бутане, а за седене пък хич. Плюс, че ми се струват за по-големи деца (над 1г + някой друг месец). То само това остава да се чудя къде да му търся в апартамента. Grinning

# 307
Кола за бутане подарихме за Коледа, тогава беше на 8 месеца, голяма радост беше, после започнахме с нея навън но наистина на близки разстояния, защото много друса.
Сега е на 2 годинки и вече се бута сам. За секунда не съжалявам, че я купихме. В началото има странични прегради, после се махат, маха се и родителския контрол и остава кила с волан

# 308
Зависи и от детето. На моето примерно са му адски интересни превозни средства. На 1 год и 7 месеца е, а от 3 месеца си кара сам кракомобила + управлява го и завива сам с волана, мотор, баланс колело и тротинетка. Цял автопарк имаме и си ги кара с кеф нещата без проблем Simple Smile

# 309
И нашата девойка обожава всякакви превозни средства и има какви ли не.Има такава кола от 10 месечна и без никакъв проблем си стоеше в нея.Сега е на 1.8г и все иска да излизаме с нея,но определено става само за мола или къси разстояния.Сама също много обича да я бута.Друса много 😂 Нашата е този модел:

# 310
Точно същата е и нашата, но без покривче (те оскъпяват много, а не вършат кой знае какво). Взехме я на промоция за 60 и няколко лева

# 311
И аз имам въпрос на тема превозни средства. Братовчедката на децата искала да им подари проходилка за плаж... Някой знае ли какво е това чудо, в интернет нищо не намирам. Даже и не мога да си представя как изглежда, нещо надуваемо ли трябва да бъде..
Допълвам - на 1г и 5м са, ходят самостоятелно, така че не се ползва точно за прохождане.

# 312
Като правя зеленчуково пюре, в което има картоф, и го пасирам става като лепило. Единственият ми вариант е отделно ли да варя от другите зеленчуци картофа, за да го намачкам? (варя го на ситно накълцан, че по-бързо, та не мога да го извадя само него) Thinking
Струва ми се голяма хамалогия и търся по-лесно и бързо решение. Flowers Hibiscus

# 313
Като правя зеленчуково пюре, в което има картоф, и го пасирам става като лепило. Единственият ми вариант е отделно ли да варя от другите зеленчуци картофа, за да го намачкам? (варя го на ситно накълцан, че по-бързо, та не мога да го извадя само него) Thinking
Струва ми се голяма хамалогия и търся по-лесно и бързо решение. Flowers Hibiscus
Сложете малко зехтин/масло/кърма или АМ според каквото е въведено.

# 314
  • Несебър
Може да готвиш на пара. Стават готови за 10мин зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт