За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 532
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Момичета вашите бебенца плачат ли , когато видят не познат човек … не говоря хората по улицата ами , днес сестрата на мъжа ми пристигна в България и дойде да види малкия , тъй като не го е виждала откакто се е родило е такъв рев , пищи и се тръшка , на някой случвало ли се е .
Да, бебето няма как да знае, че това е роднина. След като не е мама, значи е чужд човек. Много малки деца също са с резерви към роднини, дори и по-често да ги виждат.

# 616
  • Бургас
И в повечето случаи има защо. 😆😄

# 617
Моя е страшно усмихнат и се радва на всички, стига да не го пипат и да не го вземат на ръце.

# 618
Моя е страшно усмихнат и се радва на всички, стига да не го пипат и да не го вземат на ръце.
И моята,даже ако аз съм там дава.От скоро маха с ръце на целият град докато я разхождам.
Но количката й никога не е гледала към мен,свикнала е да гледа различни хора.Доста е социална,бих казала.

# 619
Преминават през периоди и зависи от детето. Отдавна е много общителна, тръгва към чужди хора и деца любопитно, най-вече на деца се радва.
На колко е детенцето?

# 620
  • Пловдив
Моя нама проблем с непознати хора, стои в тях и т.н., но от малък го събираме с приятели и може и това да е оказало влияние.

# 621
Зависи от възрастта на детето. В Интернет пише, че може да започне между 6-8 месеца, като пикът е 12-15 месеца. Много деца преминават през този етап, нормално е.  Нарича се Stranger anxiety, ще мине.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:52 от Pistachio

# 622
Нашата девойка е страшно контактна.Никога не е ревала от когото и да било.Ние обаче откакто е родена я мъкнем къде ли не, нон стоп се срещаме с хора, изобщо не сме се ограничавали въпреки пандемията.Та вероятно и това оказва влияние.Имаме обаче познати, чиито деца реват от всички и за всичко.Не можеш да им се обадиш, камо ли да ги пипнеш.

# 623
На 1.6 месеца е , ппц е много контактно дете , отива при непознати хваща ги за краката или се протегя да го взимат , с децата си играе , но днес направо беше ужас пищи та се тръшка , като видя сестрата на мъжа ми и с свекървата така беше , но откакто говорим по камера , вече свикна и не плаче при нея , явно е някакъв период или знам ли ..

# 624
Свекървата ще да е разковничето 😂😂😂😂,излъчвала е негативни вибрации .
Шегувам се,но пред камера е едно ,на живо съвсем различно.

# 625
Хаха, Бобчита, възможно ли е?
И моето се дере та се къса като се опита да го вземе. Като абсолютно си мисля, че не ме харесва мен свекито и може заради това да плаче. Сега ще спре да харесва и детето Joy Sweat Smile

# 626
Абе децата усещат всичко.Врагът на мама е и мой враг .Моята баба един тон помия изля върху майка ми,ами не я харесвам и сега,а че и тя не ме харесва даже.За мъжа ми виж,умира.

# 627
Може да е било изморено детето, или гладно, или в този момент да не е било в настроение, или да се е стреснало нещо....

# 628
Абсолютно нормално е детето да плаче от непознати за него хора.

# 629
Точно. Няма нужда е изморено или да му се спи.
Моя няколко пъти се е разплаквал от чужди хора и направо не можеше да си поеме дъх от уплаха, но вече свикна и сега само се усмихва.
Ние бяхме доста време с локдаун и детето не беше виждало повече пр 3 човека .

Общи условия

Активация на акаунт