Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 62 102
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Относно Императрицата, не знам как е на Рефан, но на Заг е много добре направена. Чудесен летен аромат.
Друг подходящ за лятото е Bright Crystal, мисля, че рефанската версия е конентирана като добра.
Quatre-to също е хубав аромат, но за жегите ми идва леко задушлив. Обичам го този аромат през пролетта. Имам оригинал и имитация на Заг. Изключително много се доближава.

# 136
В неделя тествах в Парфен в Сердика Шанс Тендър и някакъв 887 /май?/, който бил един от градините на Hermes. И двата бяха ужасни за мен, като Шанел не открих никакви допирателни. Усетих един компотест аромат, който по никакъв начин не прилича за мен на оригинала. Градината /не разбрах коя/ започна като чубрица, и после.....изветря и почти друго не усетих. Добре, че и двете траят минимално и след час изчезнаха. Доста разочароващо....
явно наливните парфюми на Парфен не са толкова качествени или в Сердика правят нещо защото аз от сайта поръчах и е разкошен тествах нарочно на двете ръце оригинал и него , отстъпва само по трайност

# 137
Императрицата на Заг траен ли е?
 Аз имах на Д&П и беше страхотен , но за имитация са си доста пари.

# 138

Джуд,според мен си и мирише на Дейзи,някой от всичките...Бах го душила в безмитния магазин на Морска гара.
Супер мирише.

Тази имитация е на Daisy eau so fresh.
Ето този: https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Eau-So-Fresh-10858.html

Имам ги и двата - оригинал и имитация - според мен е доста добра и трайна имитацията на Галерия!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:29 от Bonbonche

# 139
Знам, че е коментирано назад в темите, но трудно ще го открия, пък и може да не е актуално. Парфен имат ли наливни все още и къде точно ги продават? Колко е най-малката като количество отливка, ако имате спомен?

# 140
Познат ли е на някой? Надписът напомня envy me gucci 🤔

# 141
# 142
  • Бургас
Bonbonche, много ти благодаря!
Аз съм голям фен на Дейзи,но нещо нямам късмет,в Бургас няма много имитации...
Случайно се загледах в брошурата на Кауфланд,видях,че цветенцата напомнят на тези върху парфюмите на Marc Jacobs,ходих,за щастие тестер имаше.
Определено си е добра имитация,но не знаех на точно кой парфюм.
Много си го харесвам.
За оригинални не ми се дават пари,ако успея да събера,ще купя La vie est belle.
Но има и други мноооого хубави и не толкова скъпи парфюми.

# 143
  • София
Има ли имитация на Reflection Amouage?

Да докладвам - тествах цялата черна серия на Рефан. Биват. Яки чукове са избрали, подсилени с допълнителна трайност. /В смисъл оригиналните ТФ на моята кожа потъват някъде/.

# 144
  • През девет планини в десета...
Здравейте, някой може ли да ми даде каталога на съответстващите парфюми в giza, много благодаря

# 145
  • София
зелено камъче, а на първа страница дали погледна? Wink

# 146
Има ли имитация на Reflection Amouage?
В България не знам, но направих голяма поръчка от KDJ inspired и Reflection е добре направен. Чист унисекс е, както консултантката в Harrods го нарече - бяла риза. Ти след баня, ризата след пералня. Трайността за мен е повече от оригинала и си заслужава парите, особено като се има предвид цената на Reflection. Hug

margolotta, взех и Lira от KDJ inspired  има около 80% прилика с оригинала - изкушаващ шоколад с цитруси. Приисква ми се да се изям Chocolate Bar Laughing Да се има предвид, че няма голяма прожекция, но и Lira е така прибран и е малко по-сладък, но май няма сто процентово копие.

А като говорим за 100% Mefisto (цитрусово-дървесно удоволствие)са го направили едно към едно. Много изпипан с убийствена трайност - цял ден е много силен. Влюбих се! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 12:49 от "Вихър"

# 147
  • През девет планини в десета...
зелено камъче, а на първа страница дали погледна? Wink
. Много благодаря 💚

# 148
Искам да изкажа разочарованието си от дамски парфюм на Рефан , 119 номер. Трайността му е само час! А продавачката ме излъга, че 100мл ще трае 8 часа, дрън, дрън, с техните капки и трайности..

# 149
Хич не защитавам Рефан, но понякога е до кожа. Моята е суха и всичко изчезва много бързо.
Иначе Рефан въпреки че правят не лоши неща ги избягвам. Особено капсулованите им аромати. Те върху мен траят точно 10 минути....

Общи условия

Активация на акаунт