Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас

Джуд,според мен си и мирише на Дейзи,някой от всичките...Бах го душила в безмитния магазин на Морска гара.
Супер мирише.

# 121
Да, много ми хареса на мен. Дейзи не го помня добре, скоро не съм го мирисала. Но този сигурно е нетраен.

# 122
  • София
РуСа-Мамма, аз не мога да нося такъв тип аромати, но от нещата, които съм пробвала, такива са:
Lipstick On Maison Martin Margiela
Lipstick Rose Frederic Malle
С недоминиращ аромат на чурвило/пудра са:
Traversee du Bosphore L'Artisan Parfumeur
Modern Muse Le Rouge Gloss Estée Lauder
Можеш да търсиш аромати с ирис, пудрени нотки, виолетки и роза в комбинация във Фрагрантика. Те придават червилено/пудрения аромат.
Insolence Guerlain, мисля че имаше имитации, но не се сещам на кои фирми и колко са добри. На първа страница може би ги пише. Но при мен е по-пудрен, отколкото червилен аромат.

# 123
  • Бургас
Да, много ми хареса на мен. Дейзи не го помня добре, скоро не съм го мирисала. Но този сигурно е нетраен.
Ами...по-леките парфюми не миришат цял ден и не правят шлейф... В Кауфланд има тестери,пръсни си,виж как ще е на твоята кожа.
Бяха по около 6 лв и взех два...Харесват ми,изобщо не е мъка,че е нетраен,реша ли,че не ми се усеща вече парфюмът,вадя Виолета на Ейвън от чантата и пръскам.
С всякакви цветни и леки парфюми се съчетава много добре...

# 124
  • Sofia
А нещо миришещо на червилата от едно време/или поне на червило?

Shalimar има такава нотка за мен. Говоря за оригинала, не знам дали има имитации. Обаче на много дами не се харесва, намират го за "бабичка". Не купувайте на сляпо!

# 125
Може ли някой от гр. Варна да помогне, къде да намеря магазин на Заг?

# 126
  • Варна
Може ли някой от гр. Варна да помогне,
къде да намеря магазин на Заг?

http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/store_id/41/

# 127
  • София
В неделя тествах в Парфен в Сердика Шанс Тендър и някакъв 887 /май?/, който бил един от градините на Hermes. И двата бяха ужасни за мен, като Шанел не открих никакви допирателни. Усетих един компотест аромат, който по никакъв начин не прилича за мен на оригинала. Градината /не разбрах коя/ започна като чубрица, и после.....изветря и почти друго не усетих. Добре, че и двете траят минимално и след час изчезнаха. Доста разочароващо....

# 128
Тендър на Заг е разкошен !!! Нямам представа дали се доближава до оригинала, но за мен този парфюм е невероятно женствен и е точно за този сезон.

# 129
  • Варна
Може ли някой от гр. Варна да помогне,
къде да намеря магазин на Заг?

http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/store_id/41/

Ъгълът на кооперацията точно срещу най-вътрешния ред гаражи.

# 130
Миналата седмица ходих да си взема за проба някои нeща тъкмо от този обект, доволна съм, дамата е много любезна и отзивчива. Имаше и избор, но на мен ми липсваше Versace Bright Crystal, изключително любим ми е за лятото. Вместо него взех Pure Poison - разкошен, днес съм с него и буквално имам чувството, че ми помага с мигрената, която ме мъчи в момента...
Предложете ми нещо подобно на Заг, моля. Сещам се на Мон Герлен, но не е е точно моя...

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 10:16 от Saudadе

# 131
  • София
Saudadе, Pure Poison на заг е много хубав. Пробвай техните 386 LT LA TULIPE  BYREDO,  073 FU  FUNNY MOSCHINO,  040 DA  DIOR ADDICT 2,  52 LK  L'EAU par KENZO, 09 MA Issey Miyake L'eau d'Issey,  375 SW  SHE WOOD    DSQUARED - леки и хубави. Виж и 317 CH  CHERRY IN THE AIR и 399 MU  PURE MUSK    NARCISO RODRIGUEZ .

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 11:10 от Vesika

# 132
От Лалето изпръсках една 15тица, даже ми омръзна накрая Simple Smile но за пролет и есен е чудесен, потвърждавам. Траен, за мен иска влажно време. Въоръжавам се със списък с другите изброени и ще атакувам тези дни. Благодаря!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:00 от Saudadе

# 133
  • Бургас
В търсене съм на шлейфови летни аромати на Заг. Какво ще препоръчате да разгледам? Също така чия имитация на Императрицата е по-добра - тази на Заг или на тази на Рефан?

# 134
  • София
Quatre на Бушерон Simple Smile Прекрасен летен аромат, присъствен, но недосаждащ, лек, изискан, траен. Толкова добра реплика,  че нямам желание за оригинала, който и без това не е скъп .

Общи условия

Активация на акаунт