Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Аз да питам, тъй като стана дума за Лалето, някой успял ли е да се сдобие някак с Gypsy water и какво му е мнението за него? Виждам, че присъства в списъка на Заг, но в Бургас и в София на Княз Борис го нямаха. Когато пуснаха Byredo в Дъглас, много ми допадна. Също има ли вече по-заформено мнение за Африканския бал на Заг?
За Лалето мога да кажа, че при мен трайността е около 3 часа. За тези три часа се усеща прилично около мен. След това започва да изчезва. Закупих го от магазина на Цар Борис. Изненадващо ми допадна, но не е изцяло мой аромат. Изпръсках го с удоволствие.

# 541
  • Стара Загора
Аз не усещам ретро виолетка в Ши ууд на Заг. По-хладна и дървесна е, зелена. В оригинала наистина е по-мека. Приятелка два пъти и купувах стотици, изпращах до Германия и казва че на работа и по улицата са я спирали да питат кой е парфюма.

# 542
  • BG-DE
She wood ня Заг е просто великолепен, изпръскала съм две шишета от оригинала и за мен шич не е ретро, а нежна, леко дървесна виолетка, на Заг е малко по-сладичък но разликата с оригинала е пренебрежимо малка, а пък той е и спрян, за съжаление 😖

# 543
Джипси Уотър на Заг е нежен, но нетраен за разлика от Лалето, което подържа прилична трайност като за летен свежак.
Вчера ходих до Заг и подуших прословутия Африкански Бал. Толкова се надявах да ми хареса поне малко, но уви...
Стана като в Мартинез-усетих мъжката нотка и бях до там. Но не мога да претендирам, все пак се води унисекс.
Битер Пийч също не е моя..... Май не се разбрах с никой от новите им аромати, затова заложих на познатото старо и сега тъна в блаженство.
Мислех да мина и до Рефан, но не ми остана време, ще бъде по-нататък.

# 544
Briliant, кое е познатото старо? Simple Smile

# 545
  • обл. Шумен
Благодаря One_Love и Lale_Lili 🌺🙂 Мдааа.. . жалко че го  няма... Беше много женствен и секси... 😞

# 546
  • Бургас
Briliant, онлайн през олх/базар ли си го закупила?

# 547
Имам Gypsy water на "Заг". Много хубава, автентична хвойна. При мен няма пушеци, печени чушки и други екзотики, само хвойна и нещо опушено, съвсем леко димливо. Унисекс е и е много приятен и върху мъжа ми.  Всъщност му го преотстъпих, защото той излъчва парфюмите по-добре от мен.
Студен аромат е, съвсем не е в мейнстрийма и като цяло мисля, че е сполучлив.

# 548
Джуд, познатото старо е Макс Мара, Шанел Тендър, Омния Кристалин, Донна Трусарди и Лаленцето. Без тях лятото не оставам.
rdb323 парфюми на Заг не пазарувам онлайн, само физически магазини .

# 549
Колко интересно описание! Замислям се, че не знам как мирише хвойната. Според вас унисекс и клонящи към мъжко звучене парфюми дали са подходящи за сезона? От последната ми поръчка в Заг имам няколко, които ми звучат така - Armani Mania, Emporio Armani, Creed Aventus for Her. Май не стават и те засега.

# 550
  • Бургас
Много добре познавам хвойната,където съм израснала,имаше.Късахме и се радвахме.
Но за парфюм не знам... вероятно е интересна миризма,но искам сладко,чак до отрова сладко да има в парфюма.

# 551
унисекс парфюмите са ми любими за лятото, като цяло са по-свежи (за мен) от абсолютно дамските
хвойната я усещам като "бодлички в носа", но не мога да опиша
мъжкият авентус е за сега, за дамския помня само, че изобщо не ми хареса, неотличителен и непретенциозен

# 552
bubanka, ти ме вдъхнови вчера да търся цитрусови, чаени и други, подходящи за сезона аромати, които по принцип не харесвам много, но съм сигурна, че и за мен ще се намери нещо. Може да ти хареса R.E.M. на Ариана Гранде, който при мен се прояви като изключително унисекс. Жалко, че го няма за тест в парфюмериите. (извинявам се за отклонението от темата).
Благодарение на мила съфорумка успях да пробвам повечето на Jenny Glow, които май вече не са форумен хит и уви... само Wood & Sage ми хареса. Myrrh & Bean донякъде също става, но ми е опушен и кожен. Ще прозвучи много странно, но Wood Sage ми напомня аромата на някакъв препарат, който баба ми ползваше преди години в банята. И сега ми е едно носталгично като си го подуша. Сещам се за бабината баня, хаха.
Ще трябва да пробвам и други на Byredo освен "лалето". Само да се завърна в София и почвам да обикалям.
П.П. И на акватиците съм се заканила. Там също почти нищо не харесвам, но съм решена да намеря "моето". В тази връзка да кажа, че имам Acqua Bella на La Rive, който е чудесно копие на Acqua Di Gioia Armani, но доста, доста нетраен. За съжаление, не ми понася миризмата му.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 14:48 от Джуд

# 553
  • Пловдив
Колко интересно описание! Замислям се, че не знам как мирише хвойната. Според вас унисекс и клонящи към мъжко звучене парфюми дали са подходящи за сезона? От последната ми поръчка в Заг имам няколко, които ми звучат така - Armani Mania, Emporio Armani, Creed Aventus for Her. Май не стават и те засега.
Авентус според мен си е точно за сега. И за по всяко време, ако ме питате 😇

# 554
Roma на Лаура Биаджоти има ли го в имитация? Мн ми е любопитен. Искам да го тествам някъде. В краен случай мостра от Нотино ако имат.
Не е по темата,но Белия чай,Зеления чай,Слънчогледа и  Бюти на Елизабет Арден са чудни аромати за този сезон.
Зеления чай не е мой,остро чаен и билков ми е,от Белия изхабих цяло шишенце, въпреки, че не и той точно моят. Сега ще си редувам Бюти,Лале и Венеция и любимия Лайт Блу във вариант на
Теменужката в She wood ми е остра и силна,сладка е,обаче сякаш от тревисто зелената нотка взе да ми става лошо в един момент  и в съчетание с теменужката нещо не ми се получиха нещата.
Изпръсках го,ама няма да подновя. Не знаех,че е спрян. Бях се засилила да купувам,но не виждам смисъл като има толкова сполучлива имитация.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 16:12 от Snow_White5

Общи условия

Активация на акаунт