Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Имам въпрос към постоянните потребителки в профила.Списъка от първа страница със сполучливи имитации на парфюми променя ли се във всяка следваща тема и на базата на чии мнения е сформиран ?

# 511
  • София
Не, не се променя. Докато аз правех темите го актуализирах с всяка нова тема. Изготвен е на база споделените в темата мнения от пишещите.

# 512
  • Пловдив
В такъв случай ,когато някой пита за даден парфюм може би е по-добре тези с лични впечатления да отговорят , а тези които намат мнение да не го препращат към списък,който не е актуален.

# 513
  • BG-DE
Защо списъкът да не е актуален? Възможно е да не са споменати абсолютно всички парфюми но има достатъчно много от тези, за които често се пита.

# 514
  • София
Категорично не смятам, че хората, които молят да се потърси информация в списъка нямат мнение. Абсурдно е такова твърдение!
На никой не е приятно да пише едно и също в продължение на месеци и години, само защото някои потребители решават да попитат, вместо да потърсят първо информация сами.
Списъкът е актуален, но не актуализиран! Нека правим разлика.

# 515
Chloe na Заг, по мое мнение, е тежък и задушлив, далеч далеч от искрящия и звънлив (така го определям) ефирен характер на оригинала,който е много подходящ за лятото. Сравнително по-добра имитация е тази:
https://www.emag.bg/toaletna-voda-galeria-come-damska-100ml-g1332/pd/DDC5V3MBM/
[quote author=Questar
Искам да похваля обаче She wood, Dsquared на Заг. Страхотна ретро теменужка, с голяма трайност и даже шлейф. Не съм правила тест с оригинала и не знам, дали е съвсем точна имитация, но усещането,което оставя е супер само по себе си. Също без да познавам оригинала, Лалето на Заг ми стана един от любимците.

link=topic=1344307.msg43147494#msg43147494 date=1626158763]
Момичета, какво ви е мнението за Chloe Chloe на Заг? Има ли сладникави нотки или е изцяло сапунен?
[/quote]

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 21:09 от ZoyaP

# 516
Здравейте,
Много харесвам WOMANITY на THIERRY MUGLER, но преди време бях взимала имитация на Рефан. Тогава не ми допадна, а едва ли сега ще е по-добър.
Ще помоля да предложите добра имитация.
Благодаря предварително!

В първия пост точно под заглавието на темата има линк към ексел файл.
В същият този първи пост по-надолу има част "Според изказани мнения в темата, сполучливи имитации са:"
И преди няколко страници беше обсъждана точно една от имитациите на Womanity.

Приятелски съвет (към всички, не само към авторката на този пост): Моля, уважавайте труда на момичетата тук и първо четете. Ако информация по даден въпрос липсва, тогава вече питайте Wink
Във въпросната таблица са посочени Рефан и Парфен. На мен на Рефан не ми допада. Парфен поне в сайта го нямат, а аз искам да го поръчам онлайн.
Парфюмът не е нов, така че не съм предполагала, че може да е обсъждан скоро. А честно казано не бих изчела 37 теми назад, за да търся информация.
От реакцията разбирам, че нередовни потребителки, каквато съм аз не са особено желани, защото не вярвам, че някой ще седне и ще изчете 37 теми преди да зададе въпрос.
Във всяка тема, която съм чела има поне няколко потребителки, които имат нужда да упражняват контрол и да размахват пръст.
Бях любезна, поздравих, благодарих....Имате време да давате съвети, които не са търсени, но не и да отговорите на конкретен въпрос. Не, не мисля, че някой е длъжен да отговаря, но може и да подмине въпроса.
Сетих се за началната ми учителка. Вие се сетете защо. 😉
Хубава и спокойна вечер от мен!

# 517
  • Пловдив
Моля ви, не се карайте. Всички, които сме тук, ние имаме нещо общо.
Просто се съгласете, че наистина е много тегаво някой да положи труд, и повечето да не го оценяват. Откакто пиша аз, има наистина вече страшно много такива случаи. Не се сърдете, има причина за всичко.  Въпреки това, мисля, всеки е добре дошъл тук.
Напръскайте се с любим парфюм и забравете 🌸
За лягане се нафущях яко с Burberry Body от Заг. Ох, много е хубав ❤❤

# 518
  • Пловдив
Много точно казано.Според мен всички теми са всеобщо достъпни.Ако някой иска затворено общество има други платформи за ограничаване на приятелския кръг.Щом темата се е изчерпила и с години се преповтаря едно и също и предизвиква досада затворете я.Аз поне ще направя това за себе си.

# 519
  • Пловдив
Разбира се, на който му е досадно и неприятно, може да не чете. Както се казва, горе вдясно е хикса.

# 520
  • Бургас
Разбира се, на който му е досадно и неприятно, може да не чете. Както се казва, горе вдясно е хикса.
На моя телефон е вляво...

Така и така споменахме Парфен...Онлайн много малко парфюми предлагат.
Явно са съкратили списъка само до най-поръчваните.
На D&P в Бургас също много малко парфюми се предлагат...Буквално най-известните.
Някак разнообразие малко има при Рефан и при Заг.

# 521
  • Пловдив
Womanity имам на Le parfumе, убийствено траен е. Не съм се запознавала с оригинала, обаче. Пробвах версията на Заг, доста си приличат, но на Le parfume мисля, че е по-трайна.

# 522
  • Бургас
Здравейте,
Много харесвам WOMANITY на THIERRY MUGLER, но преди време бях взимала имитация на Рефан. Тогава не ми допадна, а едва ли сега ще е по-добър.
Ще помоля да предложите добра имитация.
Благодаря предварително!

Не познавам оригинала. На Заг е без забележка откъм трайност и шлейф за мен. За сходство не мога да кажа обаче. Не съм опитвала други имитации, но с тази на Заг се разбрахме веднага. На привършване ми е и ще го подновя със сигурност.

# 523
  • BG-DE
Не разбирам за какво са тези фасони, хората са си направили труда да синтезират информация, но никой не иска да прочете, не 37 теми, а 10 реда. В крайна сметка тук обсъждаме имитации това, което аз намирам за чудесно съвсем не означава, че ще се хареса на всички. Обожавам например имитацията на Заг на Womanity но тя си има своите разминавания с оригинала и на мен точно това ми харесва, съжалявам, че не успяхме през юни да се върнем в София за да си взема отново и си купих оригинала, сигурно звучи странно но не ми носи същото удоволствие 😊

# 524
  • София
Здравейте, момичета!

В отчаяно издирване съм на сполучливи имитации на Marc Jacobs Decadence. В последно време не намирам оригинала абсолютно никъде и разбрах, че е спрян от производство, а е един от най-любимите ми парфюми... Sob

Ще съм изключително благодарна, ако някоя от вас предложи сполучлива имитация. Yellow Heart
И се извинявам, ако вече сте го обсъждали назад в темите!

Общи условия

Активация на акаунт