Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 066
  • 747
  •   2
Отговори
# 585
  • Бургас
Ами по принцип може да им се обадите и да го сменят,поръчаните онлайн неща,особено от сайт,може да се върнат до седем дни...
Много ли са частиците?

# 586
Ами по принцип може да им се обадите и да го сменят,поръчаните онлайн неща,особено от сайт,може да се върнат до седем дни...
Много ли са частиците?
Изобщо не са много. Не бях се сетила за смяна, но аз вече го отворих, използвах няколко пъти и ще го задържа. По-скоро при следваща поръчка ще го имам предвид. Благодаря за съвета!

# 587
  • Бургас
Вероятно е коментирано,но какво мислите за дубайски и китайски и т.н. най-висок клас ментета,които са в базар.бг?
Ясно е,че съставът е преписан от оригиналната кутия...Но и на наливните никъде не е обявен съставът...

# 588
  • BG-DE
Аз лично съм против откровените ментета, съставът който е написан изобщо не е сигурно, че е точен и повече доверие имам на продуктите на Рефан и Заг отколкото на някакви незнайни ментета, чийто цени понякога са направо безумни, то по-добре човек от някой онлайн магазин да си вземе тестер.

# 589
Аз мисля че всичко е химия и трябва да се внимава.
Обожавам парфюмите, но пръскам малко.
Знам че това не помага на въпроса, но аз лично имам дубайска имитация и не й намирам забележка откъм състав. Нямам сърбеж на кожата или обриви.
И аз като Menerva не одобрявам ментетата, тях ги правят на конвеир. Вече имитация в различно шише, с друго име и прочие си е друго нещо. Поне според мен.

# 590
  • Бургас
Менте дубайско и аз имам.
Ами...от години си мирише ок,не ми прави проблеми...
Сегашните не знам какви са ,май китайски...

# 591
Минавам само да споделя че списъкът ми вече е изпълнен и съм с няколко шишенца в ръцете. от Вито/Иво.
На първо четене много ми харесаха Pleasures Estée Lauder , La Tulipe Byredo, Max mara, Tendre Chanel.
Pure Poison  сякаш е още спиртен, ще го изчакам, защото мислех, че е мой тип аромат ....
Благодаря ви ...за зарибяването Simple Smile)))

# 592
Точно така се започва с няколко шишенца почакай почакай и ще видиш тук всички сме болни от една и съща болест

# 593
Хахаха, абсолютно съм съгласна.....

# 594
  • Варна
Здравейте, чета темата с интерес, благодарение на Ваши отзиви си имам нови любими парфюми - Кирке и Good girl gone bad на Гиза, а от Заг имам около 10 - като абсолютни фаворити са ми Лалето, Гучи блум, прасковата на Том Форд . С някой от парфюмите още се опознаваме, давам им втори, трети шанс в различни условия - Gypsy water, Lost cherry, L'interdit, има и такива които не бих повторила, но като цяло съм много доволна от находките, благодаря Ви! ☺️

# 595
Здравейте, някой от Варна знае ли дали вече ги има в Заг новите аромати?

# 596
Здравейте. Взех си eclat d'arpege на Рвфан , но не ми допада как са го докарали. Прекалено сладникава нотка има, а трайност час-два. За съжаление магазина на Заг зодиак на Борис в София е затворил. Искам да питам някой ще ме насочи ли къде да намеря парфюми на Заг? Също да предложите добра имитация на eclat d'arpege?

# 597
  • BG-DE
Леле, как така е затворил 😯 пише ли къде са се преместили? Да не би да сте ходили вчера, те не работят в събота?

# 598
Леле, как така е затворил 😯 пише ли къде са се преместили? Да не би да сте ходили вчера, те не работят в събота?
Не, няколко пъти пращам мъжа ми и все казва, че не работи. Освен да не го намира?! Но е ходил и преди, та реших че сега е затворил явно

# 599
  • BG-DE
В интернет пише, че в момента не работи ще отвори утре, много странно 🤔 На фейсбук страницата им има телефон +359 89 857 6527, ако искате звъннете да ги питате.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 13:18 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт