ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 219
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Просто_майка, всяка сутрин малко преди 7.30 минаваме покрай училището на Ани и всеки път си мисля за нея, вглеждам се в децата дали бих я познала. Много съм впечатлена от последователността и волята й 💜

Между другото, много е хубаво да видиш как деца отиват на училище, има деца около училищата. Преди години не съм и помисляла, че това би ми правило впечатление.

# 466

Между другото, много е хубаво да видиш как деца отиват на училище, има деца около училищата. Преди години не съм и помисляла, че това би ми правило впечатление.

Аз живея на стотина метра от училище и липсата на тинейджъри я забелязвах осезаемо всяка сутрин докато разхождах кучето. Нашата улица е малка и сутрин особено минават само ученици и живущите там, които хич не са много, защото къщите са по на два-три етажа. Силно се усеща кога денят не е учебен. Когато през декември и после март дори и малките ученици не ходеха на училище беше абсолютно мъртвило всяка сутрин. Има и детска ясла, но нали и те не работиха тогава и съвсем жив човек не се виждаше.

# 467
  • у дома...
Звън, семейство Мейзга

От известно време ходи с бандана на главата. Баба ѝ викаше забрадка. Лилава раница (шарена). Предполагам хихикаща се щура тийнка.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 08:13 от Просто_майка

# 468
Зазу, бъди честита!

Прекрасна е Ани! Много и се радвам за упоритостта! Ще успее във всичко, което пожелае!
И останалите деца в темата са прекрасни! Едни по-умни, други по-упорити, трети - по-рационални. Имаме и спортисти , и артисти и мечтатели! И , най-важното е, че са добри деца!
Моето е доволно от училището, а аз от него Simple Smile
Има предмети, като БЕЛ, история, философия, които са му трудни, но важните, тези по специалността, са отлични. Това ми стига. Работи упорито, самостоятелно, отговорно. За оценките - Да сме живи и здрави Simple Smile

# 469
  • гр.София
Успех ,късмет и самообладание утре и в петък на седмокласниците на Моли и Дидиа!
Шкафът на Мони пътешества  из интернет пространството -)

# 470
Много сте готини, Просто майка.
А Ани прилича на испанка:heart:

# 471
  • София
Много сте готини, Просто майка.
А Ани прилича на испанка:heart:
Ама наистина! ❤️

Късмет на седмокласниците!
Айде да минава!
Още ми става лошо като се сетя какво беше миналата година по това време. Това никога няма да го забравя.

# 472
И аз да се присъединя към пожеланията за успешно представяне на НВО!
Molly, Didia, късмет и успех на децата!👍🧙‍♂️🍀

Просто майка, ❤!

# 473
Колко бързо си мина една година и все едно НВО-то за мен никога не е било... На мен емоцията покрай кандидатстването ми беше приятно вълнуваща. Връщайки се назад, виждам, че сме преминали много спокойно през целия процес. Аз някак си бях сигурна във възможностите на младежа, виждах, че той е супер спокоен и уверен в себе си и грам притеснение не съм изпитала в дните на изпитите.
Пожелавам същата нагласа утре и на седмокласниците и на майките им. Simple Smile
Няма страшно, ножът е дървен, както има един лаф. После да пият бЕло за да поливат успехи! Flowers Four Leaf Clover

# 474
  • София
Бях чела напоследък какви сме ги брисали преди година и се опасявам, че всъщност за повечето от нас е било доста драматично. Предполагам, че ИП и дългото повсеместно висене по къщите си е казало думата.
Малко преди изпитите пък сме го ударили на благодарствени и прочувствени слова. Много е смешно. И доста мило от друга страна. Някъде по трасето м.г. съм казала, че си мечтая да сме в осмокласна тема. И ето, тук сме. 😊

# 475
Хаха, Ред, отивам да чета🙂

# 476
Преди малко бяхме на разходка на полето с приятелка и тя изръси по едно време, че вече иска да минава това НВО. Зачудих се защо я вълнува, децата й са на възрастта на моите,  а то се оказа, че имала колежка със седмокласничка и положението било нетърпимо Simple Smile Изпокарала се с всички, сменяла настроенията през пет минути. Колективът мислел да помоли шефовете да я пуснат в отпуск Grinning
П.П Да ви покажа как са нацъфтели полските цветя

# 477
  • София
Хахаха! М.г. се разбрахме, че се връщаме в офиса от 15-ти юни. Всъщност другите се били върнали от 1-ви, ама на мене не ми казали. Виж какви находчиви и придвидливи хора имам за колеги. 😆

# 478
Ах, как пропуснах миналата година да шамаросам двама, трима, и щяха да ме оправдаят веднага, предвид НВО. Това си е смекчаващо вината обстоятелство откъдето и да го погледнеш.

# 479
  • София
Помня че миналата година имаше някакви залагания за тезата каква ще се падне. И една котка, която я позна 😀.

Успех на седмокласниците и десетокласниците утре!

Общи условия

Активация на акаунт