ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 208
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Между гори и планини
Стивън е ставал рано да дописва домашни. В училището във Варна им даваха такива промишлени количества, а моя е туткав и разсеян. Имаше внимание като бълха, скок насам, скок на там. Та се случвало да става в 6, за да дописва. Като капак имаха всеки ден математика, в повечето дни и по 2-3часа. В 4.клас по ЗИП математика беше един стар цербер, който в 5 следобед пращаше на имейл на класа 5 теста с по 40 задачи и ги искаше за следващия ден. Имало е време и с хронометър е решавал - 40 задачи за 40 минути. Горкото дете! Беше намразил този предмет. Тук направо не повярва, като им дадоха толкова кратко контролно - само 8 задачи, и домашно 2 задачи от учебника.

# 511
Аууу, щях да пропусна десетокласниците!
Слънчева ,Санака, ( нали не бъркам)късмет и успех на децата!🧙‍♂️🍀

# 512
  • София
Успех утре и от мен! 🍀
Имам чувството, че в предишен живот е било нашето подобно преживяване, толкова отдавна ми се струва.
Аз пишех отдавна във форума, от времето на отчетните по месеци. С някои от тук присъстващите сме били бременни заедно, с други даже бяхме в една стая в родилно Simple Smile Пораснаха си децата, ние също. Simple Smile
Просто майка, много е сладка Ани! И аз все й се възхищавам, както и на други, които знаят какво искат и гонят целите си. Аз все още чакам чудото, но може и да не дойде. Може би трябва да съм по-строга, но много ме изтощава да похилядвам и похабявам думите си. Догодина обаче трябва стягане, защото сега доста си почина.

# 513
Успех на децата! Да са спокойни и сигурни в знанията си.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 15:23 от Amanda.D

# 514
  • софия
Успех и спокойствие на седмо и десетокласниците 🍀☀

Доня, за какво си тормозила Стиви? Загубени нерви. Глей' сега как пише 😂

Бързо се забравя трудното. Както и рени писа, изобщо не помня на какво беше тезата на нашите миналата година. Помня преразказа - братя Мормареви и някакъв лекар, някаква врата и черна дъска. Най-странното е, че помня преразказа на детето на колежка, който сега е 4. курс студент - за една баба с различни очи и котки. Беше много шантав.

Добро утро ☕

# 515
  • София
Успех и от мен на седмокласниците и десетокласниците!

# 516
Добро утро и успех на седмокласниците и десетокласниците ни!

Нашата теза миналата година не беше ли по “На прощаване”?
Преразказът беше за Досьо от “Задача с много неизвестни”, да. Няма да ги забравя никога…🤣

# 517
Успех на 7 класниците днес!
Значи прибира се нашият от училище и ми вика ""Как искам да съм 6то класник, да завършвам днес, да ходя на турнир... "
Мозъкът ми пое" шестокласник" и съм направила физиономия, която сепна детето, и ме пита какво има..
Е как какво има - още веднъж да кара 7 клас и. НВО..
Не бил се сетил, моля ви се!
Надявам се да завърши с отличен успех, макар и неясно още колко точно Simple Smile
Малко съм бясна, защото по ИИ и ФВС си придават важности и са нацвъкали такива оценки, че... децата намразиха часовете.
Виж по музика е много як пич и децата си го слушат с кеф!

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:20 от скаридка

# 518
  • София
Днес и в петък близко детенце, което си израсна с набора, се пече на огъня. Стискам палци за всички седмокласници и десетокласници днес. Ще се справят!

# 519
  • Sofia
Успех и късмет на седмокласниците!

# 520
O, десетокласниците ги забравих! Зло да ги забрави и да им се паднат  неща, които знаят и са уверени в отговорите!

# 521
  • sofia
Да са успешни и доволни всички деца, които днес ще преминат през поредното изпитание!
    Много важни решения трябваше да вземе моят син миналата година. Подкрепихме го за всичко, което искаше. Имам 2 листчета, на които беше редил желанията, писани през три месеца. Нямаше промяна в тях. И  все още счита, че е на правилното за него място😊

# 522
Аз чак преди седмица реших да видя модела на нво бел за 10 клас. Във втората част възможностите са резюме на текст, заявление или СV. Това със CV много ме усмихна. Но пък ми се видя смислена втора част, не е някой ЛИС или какъвто и да е анализ на произведение.

# 523
  • София
Успех и от мен на седмокласниците на Моли и Дидиа, аккто и на децата на Слънчева и Санака! От време на време влизам в седмокласната тема и момичетата се пекат на бавен огън. Като се сетя какво беше миналата година ми призлява. На НВО силно ще стискам палци на едно от приятелчетата на Митко от квартала. Детето иска да учи в НПМГ физика и изкара на техния изпит точки в първите десет и има шанс. Много се надявам да успее, защото е много свестно хлапе.
Аз да ви кажа нямам никакъв спомен кога започнах да пиша в темата. Направо ми е бяло петно. Със сигурност знам, че от 6ти клас станах активна, а седми всеки ден влизах и пишех.
Митко продължава да е доволен от избора си и каза, че ако сега трябва да избира пак би сложил на първо място ФЕГ. Но и разбра тази година, че ученето няма нищо общо с кварталното училище и тук отлични оценки наистина се пишат за знания и то стабилни. Много зле му се отрази ДО, но и той не положи усилия и го караше особено вторият срок по допирателната. Но важното е да сме живи и здрави Simple Smile!

# 524
  • софия
"Седмокласниците, които са болни в момента, няма как да се явят на националното външно оценяване. Има ситуации, в които, ако си болен от COVID-19, или от някакво друго заболяване, и имаш невъзможност да се явиш, за съжаление, това няма как да бъде организирано. А може би тези ученици и физически не са в състояние да се явят на изпит", коментира Мария Гайдарова. Тя каза, че няма резервна дата за националното външно оценяване в седми клас и няма възможност, законова за това, в момента. В отговор на въпрос дали се мисли за такава възможност - за резервна дата за изпита в седми клас, заместник-министър Гайдарова каза, че това е обсъждано, но няма решение към момента."
Отдавна не съм чела такова откровение на длъжностно лице за ситуацията с НВО. Няма мрънкане, няма наука за тестовете, няма "и преди е имало такива случаи, има начин".
Не че има някакво значение, защото решение няма.

Общи условия

Активация на акаунт