ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 177
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Какъв точно модел пудел е това огромно нещо? 😍
Ние се дотътрихме до Балчик.
Интересна работа, за последно минавахме по пътя през Аксаково през 2017-та. То тогава всъщност пътят рязко изчезна и карахме по един трошляк десет километра. Следващите няколко години за всеки случай минавахме през Варна. И ето сега, четири години по-късно, една трета от същия участък е горе долу асфалтирана, ама с временна жълта маркировка, има десет строени камиона и още кипи ремонт. По-нататък е позакърпено, а после пак се кара по асфалтова подложка.
Феноменално е! 😆
Вероятно на това му викат "ред в хаоса"...

# 661
Вероятно на това му викат "ред в хаоса"...
Може да се спретне една гражданска инициатива "Ред в хаоса", с платформа, в която да се публикуват резултатите от "Работа, работа, работа!" Joy
Ще се получи чудесна предизборна кампания...

# 662
  • о`майна лунна нощ е
Няма по-забавна кампания от сегашната. Такава циркаджийска надпревара е, че противно на нагласата ми да пропускам този скверен месец като бял шум между ушите и очите си, сега чета и се забавлявам. Връзката с темата ни е едно момче, на видима възраст около нашите набори, което се шири из нета в обща снимка с една от политическите фигури-играчи. Тя се е метнала на тротинетката му, но върху нея са едни надписи ...18+. Пиар да ти види окото.
Политика на гърба на тинейджърите е като да плуваш в басейн с киселина.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 14:41 от `ТуиГ

# 663
  • София
Аз пък току що видях, че Зеленото училище, организирано от училището на малкия ми син, е упоменато в списъка на т.нар. безплатни дейности на МОН за лятото, а то струваше 295 лева на дете...

# 664
..... Тя се е метнала на тротинетката му, но върху нея са едни надписи ...18+. Пиар да ти види окото.
Политика на гърба на тинейджърите е като да плуваш в басейн с киселина.
Ами метнала се е жената, бърза към 18+ зоната.... (политиката имам предвид, да не си помислите нещо друго Joy)

# 665
  • София
Аааа, някои учители са тотално изтрещели. Наборът има 5 и 4 по музика и днес го е питала дали е доволен на 4. Той казал, че не е. Тя почнала да го изпитва само че не го изчаквала да се доизкаже. Казала му, че и другата седмица ще го изпитва...

# 666
Благодаря, Sssani!🌺
Тези пуделчета на собствениците ли са?

Red, приятно да си изкарате!

Моника се прибра от училище и не я свърта. Още не си знаят оценките от класната работа по БЕЛ.  Един куп домашни имат да правят. Учителката по АЕ тотално се е бъгнала, нямам търпение да се разделим с нея! Ако и следващата е толкова " компетентна", " бяла и добра" ще преместя детето в друго училище!

# 667
И моето е с четворка,  но дори не го е питала дали е доволен:joy: Той и надали би изразил желание да вдига оценката по музика.
Каквото-такова. Да свършва вече тая година.

# 668
Аманда, ама и вие сте случили на учителка..

# 669
  • Между гори и планини
Моя има точно 1 оценка по музика -4. На контролно което правиха докато още бяха онлайн. Нали е честен, не е преписвал. Точно музика и физическо са последните предмети които отразявам.

# 670
Не знам, тя май не е лоша, но си държи да имат отношение към предмета. Да имат силно присъствие и ангажираност, както казва:joy:
Входните нива не ги брои за оценка. Те имат по две оценки.

# 671
  • Отвъд алеята зад шкафа
7 броя различни пудели, всичките са на собствениците. Голямото няколко часа го къпаха, сушиха и ресаха. Само да отбележа, че къпането беше в специална кучешка вана, сушенето също..Много про!

# 672
Гадамер, и на мен ми звучи много про🙂
До нас има фризьорски салон за кучета.
Вчера се прибирам и някаква пухкава топка се изстреля от салона и се замота в краката ми. Добре, че се спря, защото в този момент минаваше кола. Явно нещо се е стреснало от фризирането и е решило да се спасява. А може и да не си е харесало прическата. Пуделче беше❤

# 673
  • софия
Преди около месец бяхме на косъм да вземем черен той пудел. Точно такъв, какъвто всички вкъщи харесваме. В последния момент се дръпнах. Трябваше да дадем имена, за да се впишат в паспорта. Дадох си сметка, че не съм готова за него. Продължавам хем да искам, хем да не искам.

# 674
Звънче, и аз съм в същата ситуация🤗

Общи условия

Активация на акаунт