"Порталът" - тема 3

• 16 313
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
Кое е това Саше, аз ги забравих, ако дъм го знаела де! Рибите хич не ме кефят. Майка ми и ММ са риби.

# 121
Вуйчо Димо. Актьорът се казва Александър Кънев. 🙂
Рибите са особняци. От водните зодии Скорпионът ми е най на сърце.

# 122
Добре е ,че нервните забележки започнаха след  приключването на историята Grinning

Ако  Кобрети е и Диана , ще е като китайска принцеса  с около 16 имена : Хъмбъл - Кобрети-Диана и Joy
...много харесвам Светльо Joy
Хъмбъл , аз също го харесвам Grinning Имаш ми телефона  ако имаш нещо против Joy

# 123
  • Галифрей
😂🤣😂😂 разкриха ни, тя е моето по мъдро АЗ. Еми то цялата  работа с пътуването на времето умешахме ме се. 😂

# 124
Аз съм твоето ненормално аз, в никакъв случай мъдро, обаче. 😁

# 125
  • Галифрей
Да вярно, аз съм твоето смешно ти 😁

# 126
https://youtu.be/L54mhogRzpo
Добре де, седнал си да направиш предаване, или квото ще да рече това "подкаст" , за един филм, за който твърдиш, че много ти е харесал, и се излагаш като кифладжия.
Пак световният проблем с камерите и имало ли е Интернет 1979 г. в България. А поканената да обсъжда сериала.. там съм без думи.. ъъъ, ааа, еее.. ако можеш да ми припомниш името на тоя.. ааа.. дето играе оня с брадата ааа... ъъъ. 🥴😁

# 127
  • Галифрей
Да имало е Интернет през 1979, аз реших да пробвам ‘Порталът’ и да работи. Спечелих от весник първа награда за филмол фестивал да ходя в Париж. Отидох там и се снимах с Ален Делон, ето снимка за доказателство. Викам му “ Дай да се снимаме”  Аз и Ален 😘❤

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:38 от Диана Бишоп

# 128
Батко ви Крум ще настигне Савата май. Колко е побелял.😮
https://www.ploshtadslaveikov.com/velislav-pavlov-stremya-se-da- … davam-mnogo-shum/

# 129
  • София
😂 От Вале ♠ към Поп ♥

Много е готин Батко 😉 - и като артист, и като личност ...

# 130
Скофти ме с това за Мастер клас. Ще му простя, щото съм сигурна, че не знае, че Свежен е завършил при Стефан Данаилов.🥴🥴🥴

# 131
  • Галифрей
Много си е готин Вели 😘😍 сивите му коси  придават чар, егн какво да се прави но го правят още по айайакаксекси 😌

# 132
  • София
Aбе, чичаци 😂
Скрит текст:
А ма, готини 😉

# 133
  • Галифрей
По - голямата  част от любимите ми актьори  са чичковци 😂 ( без моят французин 😌) Те са елегантни,интелигентни чаровни,талантливи и тн. ех жените им са късметлийски ❤

# 134
на мен са ми баш😁
И една скучна история от моя дълъг живот в детската градина - 78 - 79-та година. 😁
Скрит текст:
Присетих се за първата си любов. Беше в детската градина. Беше с черна къдрава коса и големи кафяви очи. Спях му в краватчето, целувах го, прегръщах го..изпълняваше всички мои желания.
Беше с една година по-голям от мен, скоро осъзнах, че е бил 74-ти набор, всъщност. Това обяснява доста неща. 😁🥴

Общи условия

Активация на акаунт