🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 669
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Разбира се, че знам, че предаването е на запис. Но запис от пролетта, а тя е с палто с косъм! Колкото и да е било "студено", не е било за палто с косъм. Още повече, че на вечерята седят по блузи. Всяко нещо с времето си.

# 571
  • Viena
Оф Гери Дончева с егати самочувствието..... на кое точно отгоре???

# 572
На парите си отгоре. Когато не си нищо особено, но имаш гръб и пари, вкл.богати родители, се самозабравяш, чудиш се с к'во да блеснеш и как да се похвалиш.
Тази Гери...не й ли е време да има сем., деца.  Що така никой не я е взел...явно е безинтересна и нежелана, въпреки класата , която си мисли, че има.

# 573
  • София
Плюй си в пазвата и се моли да не те стига това, което й се е случило. Ако са верни клюките, преди много години е изгубила бебе, след това са й правили операции. Пожелавам й да намери щастието, дали в мъж и/или дете,   или в нещо друго.

# 574
Гери е била омъжена за гръцки лекар-милионер, който я е зарязал. ГолЕм цирк са двамата
Скрит текст:
Сега била с този тигър 🤣
Цитат
Клюкарито около знойната „Мис Глобал“ издават, че стройният тигър, който топли леглото на мулти-талантливата гърла, приема нейната заетост с публичен характер.
Скрит текст:
Така са те, мултиталантливите... безделници!

# 575
Като видях гръцкият съпруг, първото, което ми хрумна е "Бай Ганьо пътува из Европа"..., да му имам пАлтото с косъм и игривия колан! 😆
Скрит текст:

# 576
След тигровия колан, направо тигър си е взела. Joy

# 577
Коланът е питон... 😎

# 578
Не ги разбирам тези работи, аз обикновен мъж съм си взела. Joy
Ми заменила е жената питона с тигър, има повече живот в него.

# 579
  • София
Този вторник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде Венци Мицов, един музикант със специално отношение към храната, който ще посрещне гостите си в село Долна Гращица.

Менюто на Венци включва руло от тиквички, питка, традиционна салата, приказни мезета, домашни суджуци и овче сирене, и домашно приготвено филе, придружени с богат асортимен от ракии - от черешова през сливова до кайсиева ракия от 1987 г. Основното ще бъде свинско бон филе, пълнено с печени гъби, а десертът – домашно кисело мляко със сладко от ягоди и ябълков пай.

# 580
Тая седмица се очертава селска идилия. Герито хептен няма да се впише с тая сребърна лъжичка в устата, с която е родена...

# 581
Венци Мицов участва и в предизборната кампания... Партия "Глас народен".
Никога не ме е дразнил този човек, личи си, че е лесен за общуване.
Такива като Жулиета (Герито) ще ги издържа максимум 5 мин.

# 582
Венци май и предишния път посрещна гостите си в това село, в къщата на тъщата. Него ще гледам.

# 583
Тигърът нормален изглежда. На другата снимка одеждите и козината ми пречат да видя човека.

# 584
Никак не ми се връзва палто с косъм и комари. На едно от двете смятам, че не му е сезона Joy
Смятам, че продуцентите не я харесват и са я сложили в група с хора, които ще готвят чушки бюрек, ще сервират ракия и ще я посрещат на село. Таз ВИП персона. Жалко, че няма близначка, та да я бяха поканили в седмицата с петстепнното меню.
 Може да е всякаква, но коментарите, че нямала деца, щото сигурно никой не я бил харесал са безумни просто!

Общи условия

Активация на акаунт