🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 683
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
Гери Дончева голяма претенция, сервирала била с тавата и хартията. Да, не е правилно, но пък жената ги посрещна на двора, със сребърни щипки ли да вади тиквичките, за да й ги сервира? Отделно по-добре така, но лично сготвена храна, отколкото готвене в ресторанти на засукани рецепти от шеф-готвачи.
И относно комарите - голяма мрънкане. Каза го веднъж, можеше да замълчи, от толкова дрънкане на глупости как не й влезе някой комар в устата.

# 556
  • София
Семпла, приятна вечер 😉. Интересна разядка с лапад - ще я пробвам 😉. / Обичам зеленаши 😂/
Манчев - без коментар - Мунчо!

# 557
Хубаво сготви Ева, симпатична ми стана - усмихната и естествена, без очакваните от мен изгъзици, с които се славят колежките й. Компанията не е много по вкуса й, личеше си, съвсем се обра.
Гери Дончева е потресаващо неадекватна - на село тръгнала с бяла дантелена рокля и кожено палто! Другата госпожица, която умело облизваше лъжичката, за да демонстрира новите си устни, се държа прилично, хареса ми, че каза на "гласът", че домакинята трябва да е в центъра, не тя. Домакинята обаче не поддържаше много разговора, което отчитам, като неин минус.

# 558
  • София
Тази русата май се е снимала в White Chicks

# 559
  • Sofia
И аз веднага на нея я оприличих 🤣

С тиквички съм правила различни сладки десерти-браунита,,баница,блат за торта ,стават  вкусни и никой не разбира от какво са 😁

# 560
  • София

Ева Тепавичарова

Черешката на тортата (21.06.2021)
Сезон 16    Епизод 22

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 00:04 от Mari_Mar

# 561
Велина Узунова ми е позната като приятелката на фолкаджийката Райна и двете обикаляха по екскурзии. В някакъв момент ги бяях последвала във ФБ. Мисля, че Велина участваше в някакво реалити и се поразрових из Гугъл. Била е гадже на Криско, участвала е в Мис България някоя си година и нещо са си ритали кофичките с Моника Валериева. Не е безизвестна в разни фешън среди.

# 562
  • София
Само да апострофирам Големия готвач: домашните консервирани домати са доста кисели, така че медът не е много, разбирачо!

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 22:36 от almadji

# 563
Герито пак с кожено палто!  На днешната жега тук в София връхната й дреха ми е нелепа.
Иначе не гледам внимателно епизода и не мога да дам оценка на домакинята. Тази седмица не ми е интересна.
Гледайки лалетата и зюмбюлите... Нали не си мислите, че е пряко предаване

# 564
Жулиета (Г.Дончева) как поряза Ева със 7 точки? Уау... очевидно иска да спечели и ще цака останалите с ниски оценки. Или си е просто женска злоба. И пак облечена като за бал,  Краси и Венци по ти-шърт....  Представям си какъв Титаник ще е на нейната вечер и какъв тоалет ще покаже

# 565
Хареса ми вечерта на Ева. Вкусна, традиционна храна. Не ми допада много компанията.
На Мунчо критериите за оценка си остават неясни.
Забелязах те ли, че Ева сготви зеленчуците в кръгла тава, а на масата беше правоъгълна?

# 566
Герито пак с кожено палто!  На днешната жега тук в София връхната й дреха ми е нелепа.
Иначе не гледам внимателно епизода и не мога да дам оценка на домакинята. Тази седмица не ми е интересна.

То не е ли на запис?..т.е. когато са снимали, да е било хладно (въпреки, че според облеклото на останалите, не останах с такива впечатления).

# 567
Те хората са го казали " сутрин с торбичка, вечер- с абичка" . По- добре така, отколкото да изпуска от студ

# 568
Е, с това бЕло пАлто изпука от снобария...

# 569
Приятна вечеря.Хареса ми много,че ги покани на село и сложи маса навън,сред зеления двор.10/10 по тази линия.
Менюто си беше - нищо уау,обаче човек ще се нахрани доволно.Не ми хареса салатата от сурови тиквички и суров морков,не изглеждаше никак апетитно.Всичко останало си беше на място.

Содена питка,чушките (ОБОЖАВАМ!),разядката със спанак и аз вече щях да съм се нахранила.А,и крем карамел за десерт.
Ева я знам от Столичани и винаги ми е била симпатична.

Дончева ще е голяма претенция цяла седмица,но е хубаво да има и такива колоритни гости,за да е по-интересно предаването.

Общи условия

Активация на акаунт