🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 686
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Краси е твърде обран или много се е променил. Познавам го лично и беше голям лигоч едно време.

# 541
Герито пак с кожено палто!  На днешната жега тук в София връхната й дреха ми е нелепа.
Иначе не гледам внимателно епизода и не мога да дам оценка на домакинята. Тази седмица не ми е интересна.

# 542
На мен вечерята ми допадна, никой не ме дразни, върви леко, приятно, ненатоварващо. Ева ми хареса като домакиня, сготви вкусни, непретенциозни ястия.
Много ми хареса обстановката, в която ги посрещна, този селски двор, зеленината, тревата... просто ми се прииска и аз да съм там.

# 543
  • Испания
Готвачът в перманентен ци--л къде точно иска да види тиквичките? Ева била ги скрила в салатата и гарнитурата.

Да са основно и десерт, например?

# 544
6 точки?!?!? Щото трябвало тиквичките да били в по-така ястие... Ама да е казал в условието, че трябва да е преготвено.
Вечерята беше чудна и лека. И терасата, и покривката - всичко ми хареса. Стори ми се розов лен Simple Smile
Как ми се прияде содена питка с разядката ѝ. Очертава се приятна седмица с готвене Simple Smile
Венци Мицов колкото на външен вид да изглежда грубиян, е толкова фин човек. Възпитан и деликатен. И сладкодумен. За другите нямам мнение. Гери Дончева изобщо не знам коя е, но като име съм я чувала. За Краси Аврамов не мога нищо да кажа, а младата девойка изобщо не съм я и чувала дори.

Колко точки ѝ дадоха на Ева другите. Мислех, че Ева е по-голям лигоч, а се оказа сериозна жена. Без претенции. Много приятна изненада.

# 545
  • DE
Коя е жената домакиня тази вечер? Не гледах началото. Приятна е, добре беше.

Да кажеш за преправяна жена, че е красива е върха на лицемерието. Не разбирам с какво са интересни тези кухи лейки наричащи себе си инфлуенсъри Rolling Eyes

Мъжете са добре, за сега трима стават, двете "красавици" се игнорират Grin

Не са ли чували за машинки за комари, действат и на открито, лично изпитано.

# 546
Краси - 9 т., Гери - 7 т., Венци - 10 т. и девойката дето не я знам 10 т.
На мене пък ми хареса, че сложи тиквичките в салата. Ако е казано че задачата е тиквички, защо има претенции как точно са приготвени не ми е много ясно.

# 547
  • Испания
Краси - 9 т., Гери - 7 т., Венци - 10 т. и девойката дето не я знам 10 т.
На мене пък ми хареса, че сложи тиквичките в салата. Ако е казано че задачата е тиквички, защо има претенции как точно са приготвени не ми е много ясно.

Заради това

Винаги ще намери кусур. Манчев е от хората, които всяка сутрин стават с лице към възглавницата. Колкото повече критикува, толкова по-значим се чувства.

# 548
Приятна вечеря, на границата със скучновата. Русото момиче не съм го вижала никога. Явно е инфлуенсърка, но се държи доста обрано и възпитано. На този етап ми е симпатично. Гери и човека глас няма да ги коментирам, защото съм пристрасна с твърде негативно мнение. Гласът днес беше и той доста семпъл, чак ме изненада приятно. Ева очаквах, че е малко тип като Милица. Менюто и беше непретенциозно, но явно вкусно. Венци ми е симпатичен. Честно казано мисля, че тази седмица вечерите ще са зорни, няма химия между участниците.

# 549
  • Primum non nocere !
Тук по немско правят сладкиш с моркови…Да се опитам утре да врътна торта с тиквички.🤔

Дането , актриса е, но аз тези сериал не съм го гледала. “ Столичани в повече”

# 550
Аз не дочаках оценките,точно,заради двете "красавици".Много ми дойде.Другите трима ми харесаха много.Масата и атмосферата също Simple Smile

# 551
  • Испания
Тук по немско правят сладкиш с моркови…Да се опитам утре да врътна торта с тиквички.🤔

Правила съм го. След като настържеш тиквичките, не забравяй да ги изстискаш.

# 552
  • DE
Шехи, благодаря. Не съм гледала и нямам намерение Smiley

# 553
Аз тази вечер пропуснах…обаче гледах една реклама с някакви комари и един бял кожух…

# 554
  • Primum non nocere !
Хвана ме яд, че Манчев мрънкаше за месата…Що ги изпекла на скара, а не стъкнала огън.,
Бе ний тук се избиваме да се фукаме с грилването ..Скарата вече  е престиж като автомобила, той огън иска. Аз имам скара, пече крем карамел , баница и пица
Ми чушките на тенекия да ги беше изпекла..

Общи условия

Активация на акаунт