🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 401
  • 808
  •   1
Отговори
# 60
Интересно ми стана, кой набор е Стефания и излизат два варианта 71-ва и 73-та.
Скрит текст:

# 61
Мдааа, музикантът! Вярно ли беше толкова уау...!? А?
Щото аз съм музикален инвалид, признавам си ☺

Наистина беше много лигаво снощи. Дразнещо лигаво.
Божана не я намирам за злобна. Казва си жената това, което мисли. Няма подтекст, няма заяждане. Приказките след тръването на Филип си бяха театрален етюд.

# 62
  • Sofia
Музикантът не ме впечатли,а направо изуми 😳
Аз това бих си го свирила/пяла в шумозаглушена стая,не да се блещя и вия от тв-то ...но явно и аз съм от неразбралите таланта му 🤔

# 63
  • София
Ами за музикантаааа ... нали .... и така нататък ... да не се изразявам до края.

# 64
  • София
Менюто  на Богдана:
Менюто й ще включва: разядка със сирене и зеленчуци, салата с краставици, репички и мента. Задачата на шеф Манчев ще бъде изпълнена с предястието киш с коприва. Основното ястие ще бъде свинска плешка, шпикована с чесън, морков и целина, а гарнитурата към нея – печени моркови и картофи. За десерт Боги ще приготви кекса на баба й с лека модификация – шоколад, лимонови и портокалови корички. Той ще бъде поднесен с крем и топка сладолед.

# 65
И при нея ще преобладават зимните манджи - печено свинско, печени моркови и картофи, кекс с лимонови и портокалови корички...

# 66
А аспержите, които Здрава сложи отгоре на салата бяха ли термично обработени, защото на мен ми се видяха сурови...Никой не ги отрази, когато ядяха.

# 67
  • Sofia
Сурови и на мен ми се видяха.
Аз така ги ядях преди,повече ми харесват от гриловани или по друг начин правени.
Вече не ям,че не ми понасят 🤨

# 68
  • София
Определено бяха сурови. Броени пъти съм яла аспержи и винаги са били термично обработени, даже не знаех, че могат да се ядат сурови.

В тази връзка, да попитам - артишокът може ли да се яде суров, че и с него съм на Вие.

# 69
  • София
Аспектите, ако са много пресни и горната част, могат. Артишокът е безвкусен сам по себе си суров. Аз го харесвам запечен или маринован.

# 70
В тази връзка, да попитам - артишокът може ли да се яде суров, че и с него съм на Вие.
Мисля, че не. Аз обичам един маринован и консервиран в зехтин. Не съм яла термично обработен.

# 71
Артишок и аспержи са ми ... мега блудкави, не е моето, ако за едно нещо е необходимо да слагаш много екстри за да придобие вкус...не ми го хвали Wink

# 72
  • Sunshine state
Аспржи обичам гриловани само със сол и малко пипер, но после много мирише след тях и ги избягвам.

# 73
Айде преиграването почна...

# 74
Много лигав Стефчо ама много! Ми стой гладен🤣

Общи условия

Активация на акаунт