🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 230
  • 808
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Стефания със странно асиметричен/крив/тоалет беше...май при един и същ дизайнер с братя Аргирови се обличат 😁

# 46
Здрава Каменова хич не знаех коя е и че е актриса, драматург и тн. Зная за нея от дублажите на филми и тн.- Текстът чете Здрава Каменова. За готвенето й, нямам коментар.  
Богдана ми е супер лигава, държи се неадекватно със Стефан.
Откъсът от представлението на трите актриси не ми допадна и няма да го гледам.

# 47
  • София

Здрава Каменова

Черешката на тортата (09.06.2021)
Сезон 16 Епизод 14

# 48
Гледах с интерес, защото познавам Здрава - бегло и работно. В лични отношения ми е направила страхотно впечатление, много мил и готин човек. Малко се лигави да, но днес беше в повече, според мен от притеснение. Плюс това е страхотен драматург, беше ми станала любимка преди да я познавам.
Не мисля, че кулинарно се справи добре и беше несигурна и затова предобри с лиготията, някак да се скрие притеснението.
В групата най - неприятен ми е Стефан и след него Стефания. Първия като имитатор много го харесвам, но има нещо толкова фалшиво в него. В едно издание на Сладко Отмъщение си показа истинското лице. А в Стефания има нещо злобно, умело прикрито.
Та това ми е анализа 😅😅😅

# 49
Чак ми липсва естественото държание на някой от поп-фолка,толкова са пренавити.

Още миналата седмица казах - по-добре тъпи плеймейтки.

Какво да ги гледаме тези 3те, как се хвалят една друга? Личи си им, че са с общ мозък. Малко като тризначките. Стефк...О и той там - направо четиризначки.

Мари Мар, мерси за линка! bouquet

# 50
На мен ми харесва компанията, държат се възпитано и не са простаци.
Много ми хареса как сготви Стефан и беше много тъпо от страна на Манчев да го пореже така с оценката. Даде му 6т, а миналата седмица на Джуджи, която не сготви нищо сама и постоянно повтаряше как не можела да готви и “о, то не било лесно да си някаква домакиня”, даде 7т. 🙄

Филип не се показа като много добър домакин, забравяше елементарни неща, но въпреки това, не му дадоха ниски оценки. Оъделно, направи ми впечатление, че Стефан, макар да не яде риба, този път яде и изобщо нищо не каза, показа уважение към домакина.

Вечерята на Здрава също ми хареса, постара се.

Като цяло ми е приятна компанията и участниците не ме дразнят.

# 51
Ако трите актриси бяха се разпределили в три отделни седмици, чисто стратегически щяха да фокусират внимание върху представлението си по-дълго време. Със сегашното си представяне май не си помагат много.

# 52
Ако трите актриси бяха се разпределили в три отделни седмици, чисто стратегически щяха да фокусират внимание върху представлението си по-дълго време. Със сегашното си представяне май не си помагат много.

Ми то трябва акъл за тая работа. Ей така, от нищото - няма да дойде. Не е като да ти дадат 5 листа сценарии и да ги наизустиш.

# 53
  • Sunshine state
Още на "рапирането" смених и не догледах.. Такава тъпотия просто няма. 🙄

# 54
  • USA
Здрава Каменова хич не знаех коя е и че е актриса, драматург и тн. Зная за нея от дублажите на филми и тн.- Текстът чете Здрава Каменова.

И при мен така - от там името й ми е познато.Сега виждам и лицето зад това име.
Иначе нейната вечеря ме спечели - питка обожавам,бисквитена торта ям,разядката на баба й изглеждаше интересно.

Гледам анонса за Божана и тази жена май ще ни разбие с готвене.Според мен тя ще спечели.

# 55
  • София
Много са ми симпатични. Нормално е да театралничат. Те с това си изкарват хляба. Пред камера, се държат, като пред камера.
Стефан ми изглежда по-млад, но и леко инфатилното му поведение допринася. Не ме дразни, и аз като Богдана бих му щипнала бузките.  Дано не е скъсала някой конец Simple Smile.

# 56
  • На брега на реката
zenata, въздържай се, да категоризираш мненията ми, като глупости!  Аз не обсъждам товите, защото са си тови и не ме засягат! Написах, че за МЕН, публичната личност, трябва да се грижи за вида си, а ти го приемай и с дрипи ако щеш!  Този човек, с тази си визия, не би ме привлякал да го гледам на сцената, колкото и да е кадърен! 

Тази вечер, Стефания не ми хареса, както и останалите.

И аз мисля, че Здрава се опита да замаже притеснението с лиготия, а и менюто ѝ не ми допадна.

# 57
И трите актриси буквално се нас*аха от опити за оригиналност и плоски шеги. Богдана няколко пъти намеква "на шега", колко неуверена е Здрава в кухнята, но то е защото е много натоварена професионално... дребно и злобно човече ми изглежда. Напъните за интелектуалност достигнаха своя пик, когато поканеният музикант започна и на тази песен, която ни най- малко не става за танци - всички наскачаха, а Стефания почна да го играе мега емоционално докосната! 🤢🤢
Актьори, актьори, но напъните на някои от нашите са прословути.

# 58
.. Нормално е да театралничат. Те с това си изкарват хляба. Пред камера, се държат, като пред камера.

Тъй де, затова се очаква да го правят някакси по-професионално и качествено, а не все едно аз се правя на актриса пред камера Laughing
Твърде изкуствени и пренавити са ми..Expressionless

# 59
  • Sofia
Надявам се Стефания да направи по един хубав виенски шницел и торта Сахер .Все споменава виенската си баба Щефи на която била кръстена и как там изкарвала ваканциите...

Общи условия

Активация на акаунт