🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 392
  • 808
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Богдана всъщност каква е по образование?
Нещо хич не ми е приятна.

# 31
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами толкова някъде.Под 20г са,но някъде 15-17г поне.Ако е същото момче,разбира се..но съм на 99% сигурна,че е той.
Ето,гугъл казва,че е на 39г.Съвпада и с моите спомени.Същия е.

Стефания какви корекции има?Аз виждам само скули.
Според мен Филип нямаше намерение да ги посреща насред строежа,просто го показа,за да си рекламира бизнес идеята(която е много хубава).То няма условия за готвене,как да посреща?!

# 32
  • Sofia
Богдана всъщност каква е по образование?
Нещо хич не ми е приятна.
Актриса,радио и тв водеща.

# 33
Стефания е много красива, разбрахме ли как е постигнала такова лице и тя снима ли работи ли, че нещо ми е извън радара?
Ако има нещо, което да мразя е да се коментира кой яде, не яде на маса. "Браво, детето всичко си изяде" или "Ама защо не ядеш?!". Бъррр.  За мен това е мега невъзпитано и навлизане в личното пространство, демек ме следят всяка хапка. Богдана се радваше на Стефан кат баба. Тя нали беше отслабнала?

Много скучни, пренавити и пърхащи.

# 34
Стефан е на 39?? Мислех го за доста по-млад, а и се държи като лигав пикльо.

# 35
  • София
И за мен е невъзпитано да се коментира кой какво и колко яде. И защо трябва някой да е роден със сребърна лъжичка в уста, че да е претенциозен на храна? Злояди има и богаташки, и бедняшки деца. Стефан хапва дори от нещата, за които каза, че по принцип не яде, така че няма какво да му се търси кусур.

# 36
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,април 1982 е роден.
Ще изчакам линка на Мари Мар и тогава ще коментирам вечерята на Здрава Каменова.Много оригинално име. Laughing

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 02:40 от Adoralova

# 37
О, Стефан такъв подпухнал, аз реших, че е напълнял, че в Капките беше с едни пръчковидни крачета, а той фейса си правил, моля ви се! Тая брада май е камуфлаж... Не, че ми е проблем, просто отбелязвам.
Сега се прибирам и тепърва може да го изгледам. Мари, 🤗🌺
Здрава не ми е вече симпатична, откакто разбрах, че на снимките на ОЖ, решила, че мъжа ѝ вече не ѝ е интересен (санитаря Йосиф) и се заплеснала с някакъв от екипа. Затова ли и тя се изкара многодетна майка?
Стефания има ботокс и филъри, може би и мезоконци. Чудя се и блефаропластика дали не е правила, но снощи отблизо май не е, просто осветлението е силно и не им личат някои нормални следи на времето.
Благодаря за темата! 🌺

# 38
Стефания ми излиза във фейса да рекламира някакво козметчно студио.

# 39
Ми няма плод и зеленчук да рекламира! 😆Знае тя! 😎

# 40
И Здрава, много ми харесваше в ОЖ, тук не се търпи от лигоч.
Мда, за съжаление. Нагледно доказателство за разликата между герой и актьор Sad
Здрава не ми е вече симпатична, откакто разбрах, че на снимките на ОЖ, решила, че мъжа ѝ вече не ѝ е интересен (санитаря Йосиф) и се заплеснала с някакъв от екипа. Затова ли и тя се изкара многодетна майка?
Уооот? Знаех, че са бивши, но не и че е такава историята

# 41
Някой от сценаристите на тая епична творба, която накрая граничеше с фантастичен хорър.

# 42
Наистина голямо лигавене  и пулене беше тази вечер - не им отива на възрастта изобщо...Ама явно смятат, че така са интересни....Кулинарната част от вечерята - нищо особено! Стефания е решила да бъде новото 20, или 30 - с шалчето на главата, обаче ми приличаше на леля, излязла да тупа килима от соца!

# 43
Аз пък вчера се сетих за тази от плаката 😃
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/We_Can_Do_It%21.jpg

# 44
Цоп и аз тук. Харесвам Здрава Каменова.

Общи условия

Активация на акаунт