🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 2)

• 48 669
  • 808
  •   1
Отговори
# 585
  • Primum non nocere !
Гери не ме издразни с облеклото си, напротив, точно на мястото си е в темата на " Черешката на .." , а  не в тема
  " Кой какво сготви днес"

Както споменах..Ева сготви добре, но нямаше презентация на масата  и старание.
Това е състезание все пак!

Тениски, бейзболни кепета, спортни долнища  ме дразнят.
Дори и Манчев....за какво накрая го турва това бяло кепе..не мога да го проумея.

Манчев, не се заяждам...Спри да го слагаш!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 17:46 от Шехи

# 586
Аз тази вечер пропуснах…обаче гледах една реклама с някакви комари и един бял кожух…

Аз казах още миналата седмица, че Гериту винаги и навсякъде е с тези кожуси. За нея няма лято, няма зима. Няма дискотека или до магазина за буца сирене - бални рокли и кожуси. Joy От 1000 години е така. Иска ѝ се да е принцеса, кралица, или там-каквото-има, стига да може даси носи кожусите и роклите. По едно време преди много години, и в ЛондонЪ се моташе - явно е търсила свободен принц. Joy

# 587
  • Primum non nocere !
Нищо лошо не виждам!  
Не се заяждай с нея! Satisfied
Герито си има фетиш към кожусите...
Някои имат към Бъркин.

Когато тръгна за Сибир с трансибирката железница, поне зная към кого да се обърна за кожусите под наем..! Joy

Да не мислиш , че е лесно да пазаруваш сирене и домати с кожух?! Дори и в Лондон.

# 588
Аз с Гериту не се заяждам. Всеки е такъв, какъвто е.
 Велина няма да я коментирам, защото се разбра че има роднина в темата - не е приятно. Само ще кажа, че Велина, за разлика от Гериту, е възпитана и има уважение към всички хора, още повече към по-успялите и талантливите от нея. Винаги е била скромна и тиха, дори когато се явяваше по конкурси и беше в тези среди, преди 10-11 години да речем.

Гериту с нейните глупости и нереализирани мечти за грандиозност и показност, си седи сама - няма кой да я търпи, прекално много идва фръцкането. Ама ти можеш да си ѝ първата приятелка, Шехи - що не?! Ще си ходите двете в Сибир...

# 589
  • Primum non nocere !
Да, защо не!
Тя с Кожусите, аз с Версачето..
Обиждаш сега на фръцкане  ли?

Гериииии, пиши ми на лични!
И аз много обичам Лондон!

# 590
Твоето Версаче няма нищо общо с носенето на кожух през топлите месеци. Ама това не ѝ е проблемът. В главата е. Като отидете до Сибир и се поопознаете - ще ме разбереш. До тогава - там нейният тигър от преди няколко страници да ѝ топли леглото. Сигурно добра издръжка получава, за да я търпи.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:12 от Анонимен

# 591
Всяко нещо си има време и място. Дантелите и визоните са меко казано неподходящи за бунгало на село, нали? 🙄 Демонстрацията на финансови възможности навсякъде и на всяка цена, липсата на съобразяване - къде, какво, идеално показват липсата на мисловна дейност, както и на елементарна култура.

# 592
Аз съм изумена от този кич! Какви ВИП-ове,какви чудеса.Това само в БГ може да се види Simple Smile

# 593
Ма що спят природозащитниците, се чудя аз! Smiling Imp

# 594
Ма що спят природозащитниците, се чудя аз! Smiling Imp

Щото тази е госпожица Никоя и няма да стане нищо. То, да има преса, да има дискусия, трябва да има и известна личност. Joy Черният хладилник я зове. Дано пак да ни го покаже. Joy

# 595
На свекървата канелата и пречи днес. Ябълки и канела си е класика, мрънкалник!

# 596
  • Испания
Изобщо не се кваси така мляко. И да го покаже после готово, няма да е това, което показа.

Всичко друго, което показаха в промото, е ужасно вкусно /само като го гледам/.

Готвачът пак замрънкоти и заръкомаха.

Ха, ха, Венци, Манчев е мноооооооооого добър зет... нЕкОлко пъти!

# 597
Изобщо не се кваси така мляко. И да го покаже после готово, няма да е това, което показа.

Какво направи, че малко закъснях с включването и не видях?

# 598
Сега пък канелата виновна:confused: Тия дни правих сладка пица по негова рецепта. Имаше си заквасена сметана, пудра захар, сладко, орехи и канела.

# 599
  • Испания

Какво направи, че малко закъснях с включването и не видях?

Изля някакъв редкеш, който би трябвало да е закваската с малко прясно мляко, в тенджера с прясно мляко. След това разпредели съдържанието на тенджерата в бурканчета.

Сиренето на се кваси, а сири, Венци!

Общи условия

Активация на акаунт