Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 32 682
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
И ние пътуваме утре, скъсиха ми живота с всичките си наредби и промени и изисквания.

По повод здравните, пращах наскоро майка ми да пита какво да направя, за да не ми се трупат задължения и декларации трябва ли да подавам, казали и, че нищо не се трупа, като реша да си идвам да си подам документа да ми се признаят и това било. Нямам осигуровки от 2015г, друг е въпросът, че и тук нямам, все съм работила  парт тайм на по едно и две места и НИ не ми удържат. Не само здравни няма да имам, а и пенсия няма да имам един ден. 🙄

Лек път и приятна ваканция на всички пътуващи и почиващи!

# 661
Дежи, знам как се чувстваш, ние в сряда. Направо вече косата ми се изправи. На браузъра ми стои здравното ни министерство и само следя дали няма да пуснат някаква промяна.

# 662
  • Bristol
Веднъж да дойдете, в Англия по-бавно ги правят промените и не издават заповеди през ден 🤪 Само идващите от Франция прецакаха.
Ние с майка сме на Шипково. Мислех на Чифлика да отидем, но съсед ни каза, че Шипково било по-спокойно. Рано сутринта в 9ам бяхме и преди обед ще си тръгнем
Скрит текст:

# 663
Аве, тестовете дойдоха съвсем навреме. Последните два дена потроших една камара нерви да се притеснявам дали ще дойдат. Не можах да се свържа изобщо с лабораторията. Единия ден чаках 40 мин на телефона и накрая се отказах. Много е неприятно, че нямаш информация кога ще бъде изпратена пратката когато поръчваш. Но си спазиха срока и сега се успокоих.
Толкова сложно стана пътуването, нямам думи.

# 664
Някоя да иска DVD-та с костенурките нинджа, озвучени на български? Подарък са. Само да си поемете доставката.

# 665
Бръм коя лаборатория? Чакам другата седмица да видя дали няма да има някоя промяна в листите на Амглия и дали ще извадят Бг от зелената и ще започна да се оглеждам за 2ри ден тест.

# 666
Рандокс. Само че нашите бяха за излитане. Ще пиша дали ще излезе навреме сертификата. За сега изглеждат коректни.
На сайта пишеше, че получаваш поръчката 4-6 работни дни. Аз поръчах вторник, дойдоха тази сутрин.

# 667
Здравейте и лек път на отиващите на ваканция.
Ние се прибрахме отново тук, на аерогара София погледнаха документите, тук не. Просто минахме с паспортите  за 2 минути, предполагам тези, които минават с лична карта показват документи.
Когато се е налагало да правим тест, сме ходили в Boots, запазваш час и получаваш после резултат на имейл.
Няма паники и нерви.
Дано всички имаме чудесен остатък от лятото, само с хубави емоции.
В България е разкошно, топло и спокойно лято.

# 668
Много е стресова организацията с тестовете. ММ ще отиде някъде на място - или Бутс, или Станстед. И някъде съвсем са прекалили с цените. Поне това "удоволствие" го пропуснах аз. Моят тест за ден 2 пътува с РМ цял ден до съседния град на по-малко от 25 мили. И докато пощальона на РМ продължава да ни пуска джънк мейл, не искам да им чета оправданията, че ималимного отсъстващ персонал.

# 669
  • някъде в орбита...
И ние сме на почивка. Резервацията направихме преди 10тина дни, и не вярвах че ще успеем. Но всички по веригата бяха коректни, и ей ни на, печем се покрай водата Sunglasses Nature Sunny

# 670
  • Манчестър
И ние сме на почивка. Резервацията направихме преди 10тина дни, и не вярвах че ще успеем. Но всички по веригата бяха коректни, и ей ни на, печем се покрай водата Sunglasses Nature Sunny

Докъде стигнахте?

# 671
  • London
Страхотни снимки момичета,пожелавам на всички лек път и без изненади с тестове и рестрикции.

Аз нещо съм понастинала от климатици, студени напитки, море .... Съвсем леко, но ми е предтекст да мързелувам. От вчера съм на вълна спортна гимнастика и се спуках да гледам състезания от далечното минало. Явно са ме хванали лудите. Има ли тук друг зарибен да разнищим гимнастиката?Joy

# 672
  • UK
Момичета, сега гледам правилата за влизане в ЮК от страна от зеления лист. Пише, че се приема и антигенен тест - "an antigen test, such as a test from a lateral flow device". Същото пише и за Бг, ако пристига от червения лист. Това не са ли тези бързите тестове, с които се тестваме в къщи. Видях една фирма за 30 паунда предлага антигенен фит то флай. Някой дали е ползвал такъв?

# 673
Не пише това за в България от червения лист. Не се надявай. Т.4.4.и 4.7 от заповедта

# 674
Май става въпрос за влизане в Англия от страна в зеления списък.

Общи условия

Активация на акаунт