Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 068
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
GreenP и аз съм като теб. Все отлагах и отлагах пътуването, и аз имам работа в България и мисля, че ако сега не летим да я свърша, няма да има шанс после. Положителното е, че миналата година летяхме и не сме се заразявали. Всичко друго е свързано с много напрежение и нврви. Ще излетим ли, да буквам ли ПСР от тук, заповедта е до 31.7. За чий да плащам ПСР тестове от тук, ами ще дойдат ли навреме резултатите....и прочие. Направиха пътуването невъзможно. Вече честно казано не ми се стои в чужбина. Ако това се беше случило преди 2-3 години вероятно изощбо нямаше да сме тук.

# 481
  • London
ПСР може и в БГ до 24 часа да направите, мъжа ми така ще процедира за да не се притеснява от закъснения. Направо като слезе в София на летището се правят тестове и до ден ще е отминала галимацията.

Това ми е любимото време на морето. Не толкова времето на плажа.

А сега съм така. ...правя детокс с някаква лимонада от смокини каквото и да значи.Joy

# 482
Катрала, ако дъщеря ми ти види джапанките, ще дойде специално до Варна или където си, да ти ги вземе 🤣🤣.
У наше село голяма жега, изгорехме. Прането изсъхна за час.

# 483
И аз обичам морето рано сутрин или късно вечер.

Ние вчера се крихме в едни градини, а днес разхлаждахме на водна детска площадка.

# 484
  • London
Евтини са от сергията тука ....до плажа 15 лева.Joy

# 485
Разходихме се до Bibury и Bourton-On-The-Water. Бих се преместила на минутата там, ако имаше възможност 🤣. На живо е много по-красиво от няколко необработени снимки. Взехме прясно уловена пъстърва от фермата за вечеря. Горещо препоръчвам, ако имате път натам или сте наоколо. Нощувките не са за предпочитане Wink

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 22:51 от G&B

# 486
От 5г ми е в списъка за посещение и още не съм успяла. Страхотни снимки!

# 487
  • Bristol
Аз сутринта се изстрелях с колелото, уж преди да е напекло. Към 9am бяхме на кафе на марината в Portishead. След 10am определено слънцето вече жареше, а уж избрахме по-сенчест маршрут.
Скрит текст:

Аз PCR от тук ще правя. Ако е позитивен, е безсмислено въобще да ходя, за 10 дни само ще съм.
А каква е процедурата, ако някой в самолета се тества в България и тестът им излезе позитивен? 🤔

# 488
Би трябвало да те карантинират, ама Божа работа. Иначе там при положителен антигенен и отрицателен ПСР не свалят карантината, така че внимавай какви тестове и къде си правиш 🤣

# 489
  • Манчестър
Аз сутринта се изстрелях с колелото, уж преди да е напекло. Към 9am бяхме на кафе на марината в Portishead. След 10am определено слънцето вече жареше, а уж избрахме по-сенчест маршрут.
Скрит текст:

Аз PCR от тук ще правя. Ако е позитивен, е безсмислено въобще да ходя, за 10 дни само ще съм.
А каква е процедурата, ако някой в самолета се тества в България и тестът им излезе позитивен? 🤔

За България нямам идея…….но тук ти гарантирам,че един позитивен и целия самолет ще е в изолация..

# 490
  • Bristol
Ave, за тук знам и други страни прилагат този метод, цял самолет или два реда пред и зад теб. Ако позитивният е седял до пътепката и редовете от другата страна са засегнати. Но се чудех, решават да не правят тест тук, в България излизат позитивни. Аз съм се качила с негативен тест, защото не искам 10 дни карантина за 10 дни престой в България, но съм седяла близо до такъв човек. Направо в музиката ще ме вкарат. Предполагам, че България го дава като опция, защото има хора, които финансово не могат да си позволят PCR в чужбина. Обратно за тук обаче няма да те качат в самолета без тест, дори и британски гражданин да си. Ей, това ме смущава мен... 😔

Brumm, това и аз го видях някъде и се чудех, каква е логиката 🤔

# 491
Логиката е, че се презастраховат. Друг е въпросът дали е редно.

# 492
Ей, това ме смущава мен... 😔

https://www.24chasa.bg/novini/article/10000477
Мери, скачай в самолета:)

# 493
Има петиция да отпаднат тестовете за деца. Подписвате, който желае, да махнем това безумие.

# 494
Здравейте, някой знае ли как броят 10те дни преди влизане в Англия във връзка със зоните ? Ако кацам на 20ти август в Лондон, например, трябва да съм кацнала в България на 9ти или 10ти август?
За 10те дена карантина натъртват навсякъде, че денят на кацане не се брои, но не намирам за дните преди.
Питам, защото ще летя от оранжева зона до България, и от България до Лондон, и искам да знам кога трябва да съм в България, за да съм била 10 дена в зелена зона ...

Общи условия

Активация на акаунт