Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 045
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Bristol
Вчера по българските новини казаха, че България ще вкарва още страни в червения списък.

# 556
  • Оптимист по принуда
Значи, въпреки, че преминаваме транзит през Франция с колата на връщане, пак трябва да сме в карантина 10 дни?

# 557
Аве, ти с Рандокс ли прави тестове на отиване към България?
В дропбокс ли пусна тестовете? И за колко време получи резултат?

# 558
Аз правих тест с Експрестест. Резултата дойде след 23 часа на имейла ми. 80£ е цената, много доволна останах.

# 559
Аз имам код за отстъпка от превозвача. Още ае чудя дали да правим тест тук, обаче май ще ми спести доста главоболия по границите.

# 560
Значи, въпреки, че преминаваме транзит през Франция с колата на връщане, пак трябва да сме в карантина 10 дни?
Към момента - да. Допуска се, че ще спрете във Франция.Simple Smile Не знам кога пътувате, просто следете новините, може скоро да има промени. Фери от Нидерландия като вариант за избягване на Франция?

# 561
И още едим въпрос. Ако кацаме в сряда след обяд, направим тест в понеделник и го пуснем в кутия на Рандокс до след обяда, във вторник мога да очаквам резултат, нали?

# 562
  • Оптимист по принуда
Към момента - да. Допуска се, че ще спрете във Франция.Simple Smile Не знам кога пътувате, просто следете новините, може скоро да има промени. Фери от Нидерландия като вариант за избягване на Франция?
Същото е, защото Нидерландия е също в амбър лист.
Зарадвах се, когато обявиха, че Бя е в зеления лист, но естествено сметките ми пак са 'криви'. Честно, писна ми този живот в Англия. Няма лошо в правилата, но вече тотално ми съсипаха психиката.

# 563
  • Bristol
Аз обикновено пътувам с прекачвания, тази година за първи път пуснах търсачка само за директни полети. Стига ми да следя променящите се изисквания в България и Англия. Ако трябва и за други страни да наблюдавам 🤪 С кола в тази ситуация не бих тръгнала, точно заради променящите се условия на влизане в различните страни.
Ако сте ваксинирани, няма карантина идвайки от страни в жълтия лист, само за Франция не важи това.

# 564
  • Манчестър
Аве, ти с Рандокс ли прави тестове на отиване към България?
В дропбокс ли пусна тестовете? И за колко време получи резултат?

Да, с Рандокс. С тях правих и ден 2 и ден 8. В тяхна кутия пуснах ( гледаш часа на прибиране за деня и пускаш преди този час). Резултат на другия ден.

Сега където и да ходя, пак от тях ще вземам. Имай предвид, че ако поръчваш около и в уикенда, доставката отнема повече време.

# 565
Мисля днес да поръчам, надвечер. Трябва ми да пристигнат до понеделник. Надявам се, че е достатъчно времето, пишат 4-6 дена. Дроп бокс има на 20-30 км. от нас. Ще гледаме да пуснем по някое време през дена, за да дойде на следващия ден резултатът.

# 566
Много кофти съвпаднаха Брекзит и Ковид. ОК се пъне да покаже на Европа колко по-добре се справя със ситуацията.

# 567
  • Манчестър
Мисля днес да поръчам, надвечер. Трябва ми да пристигнат до понеделник. Надявам се, че е достатъчно времето, пишат 4-6 дена. Дроп бокс има на 20-30 км. от нас. Ще гледаме да пуснем по някое време през дена, за да дойде на следващия ден резултатът.

Кога пътуваш като дата и час на пристигане в крайна дестинация?

# 568

Кога пътуваш като дата и час на пристигане в крайна дестинация?
Летим другата сряда, 4.8, в 8:40 излитаме от Лутън към Букурещ. Кацаме там в 14:00, на границата ще сме около 17 най-късно, ако няма нещо извънредно.
Мисля тестът да напрвим понеделник сутринта. Ще го оставим в дроп бокс в Гилфорд, надявам се до вторник да е при тях. Всъшност не знам дали няма да закъснеем.

# 569
  • London
Ave би ли споделила ,на тестовете на Randox кои дати пишат на сертификата за пътуване ,че незнам кога да ги пуснем , да пристигнат резултатите навреме но пък и да не е рано ?
Мисля да ги пуснем в понеделник ,пристигаме в БГ в четвъртък ?

Общи условия

Активация на акаунт