"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 542
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Илияна е много хубава. Но що за идиотска прическа и направиха?!?!

# 616
От сторитата й в инстаграм се виждаше, че е била на снимките на заснемането на сериала.  Но наистина като някой не може да играе, толкова е капацитета. Илияна сама се е подстригала , мн преди да почне сериала

# 617
  • София
Илияна е много хубава. Но що за идиотска прическа и направиха?!?!
И аз много я харесвам - хубава жена е. Според мен би била по-подходяща за ролята на Кера от Силвия - и по-хубава е, и по-талантлива. Ама като няма мъж режисьор Илияна, ще играе второстепенни роли.
Аз също не мога да я възприема с тази прическа, странна ми е все още.

# 618
Всички са влюбени в Кера- Димитър, Калоян, Антон. Леле мале, верно  добре, че има подходящият мъж.

# 619
Ама като няма мъж режисьор Илияна, ще играе второстепенни роли.
Е, и Илиана не е крушка без опашка...
Талантът тук (у нас, не само конкретно в този филм) няма първостепенно значение явно, всеки е някой на някого.

# 620
  • София
Ама като няма мъж режисьор Илияна, ще играе второстепенни роли.
Е, и Илиана не е крушка без опашка...
Талантът тук (у нас, не само конкретно в този филм) няма първостепенно значение явно, всеки е някой на някого.
А, да, абсолютно съм съгласна!

# 621
Изгледах сериите от миналата седмица и има неща, които не помня от първия сезон.
Димитър защо е в затвора, т.е. по какво обвинение, че той доста престъпления има?
Защо умря съдружникът на Калоян?

# 622
Димитър го затвориха за убийството на брат си ...... оф, забравих му името. Мъжа на Кера.

# 623
Димитър уби Оги.
Камен затъна с хазарт. Киро изкупи част от дяловете му в компанията, ама той ги изгуби. Та Киро му отряза пръстите. Та Камен в крайна сметка се хвърли от един блок.

# 624
Благодаря ви Simple Smile
За Камен - вярно, че така стана, спомних си сега, но въобще нямам спомен как се разбра, че Оги е убит от Димитър. Значи за това е в затвора. Жалко, че май ще излезе, а въобще не понасям този герой.

# 625
Лазарина ги видя.

# 626
  • София
И след дълго мълчание разказа какво е станало.

# 627
Май не е коментирано, че Мариански не получил адекватно заплащане за труда си в сериала. Laughing Няма как да получи такова, докато отказва да целуне екранната си партньорка. Той така и в плевенския театър заскъняваше за репетиции, щото беше "недооценен". Талант ли бе да го опишеш...

# 628
Чехъл 😁

# 629
Фамилията му е лепнала като по поръчка! Joy

Общи условия

Активация на акаунт