И са на първо място в Европа по брой родени извън брак деца. Не намирам статистика по региони, ще ми е интересно ако дадеш, но като цяло за второ и нататък поколение вече по-определяща е страната в която живеят, отколкото етническия произход. Знаеш добре, че и от Азия, Африка и Южна Америка като дойдат в Европа и намалят раждаемостта например. Иначе я кажи откога във Франция имат женените жени да имат своя банкова сметка?
И там не е било толкова лесно да се разведеш преди 50 години, то и данните го показват. Но на мен друго ми е интересно, защо точно България толкова напред в класацията, защо е толкова различна от останалите балкански страни например.
И са на първо място в Европа по брой родени извън брак деца. Не намирам статистика по региони, ще ми е интересно ако дадеш, но като цяло за второ и нататък поколение вече по-определяща е страната в която живеят, отколкото етническия произход. Знаеш добре, че и от Азия, Африка и Южна Америка като дойдат в Европа и намалят раждаемостта например. Иначе я кажи откога във Франция имат женените жени да имат своя банкова сметка?
И там не е било толкова лесно да се разведеш преди 50 години, то и данните го показват. Но на мен друго ми е интересно, защо точно България толкова напред в класацията, защо е толкова различна от останалите балкански страни например.Препоръчани теми