Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 937
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Пак съм аз Blush... забравих да кажа , ампулите които си взех на Клоран, действат наистина.... и не си внушавам. До сега съм ги ползвала само 2 пъти и вече има очевидно подобрение. Като си миех косата преди беше някакъв ужас, а днес падна коса, но много по-малко. Препоръчвам ви ги. Hug

Може ли подробности около ампулите... аз засега съм решила даси отрежа косата, че ми остана половината. ooooh!
Ами в една кутия има 24 ампули и стигат за 1 месец. Струват от 39 до 44 лева. Иначе препоръчителната цена е 34 лева.... ама. Слагаш си два пъти седмично по две... те са два вида.. първо едната после другата. Аз наистина съм доволна от тях... иначе един съвет , не бързай да се подстригваш.... мисля че ще се оправиш от тях.

# 121
Аз сега отивам да приготвям багажа и по обед заминаваме за Варна. Целувки от нас с Цецко Hug.

# 122
Здравейте и от нас в този дъждовен ден!
Валкирия,мойта бебка от няколко дена също крещи,аз като я чух за първи път се ококорих Shocked,то направо ми прозвуча все едно ми се кара,и от тогава си вика от време на време на някоя играчка или на батко си Joy
Аз също искам да разбера как правите това прибайване newsm78,макар че на ръчичката на принцеската винаги има вързано червено конче а на количката съм сложила синъо оченце,което ми казаха че 'хващало" уроките.
А иначе моята коса също пада,но мисля че нещата ще се оправят сами,поне с баткото беше така Praynig Praynig Praynig
Ние днес май пак ще сме затворници,но само да спре да ръми и  1stroller
Целувки на всички малки и големи Hug

# 123
добро утро, момичета!
ние спахме непробудно от 20.30 до 5.30. тъкмо се бях притеснила, че става на често нощем и се замислих дали кърмата е достатъчна. но като съм свикнала да ставам, се будих цяла нощ, така и така режима ми е сменен. а от 9 часовата пауза без сукане, няма да ви казвам какви разливи имаше по чаршафите  Sick
запек имаме пак  и днес ще давам сок от сладка ябълка.
valkiria , да и Стефи пищи от време на време, не много често, но като го чуя и моите уши писват.
Аз съм притеснена. Чувам Стефи да се позакашля. От вчера му давам СТОДАЛ, а вече 4 ден е на течен вит. С. Днес е сме на консултация та ще видим.
Времето е дъждовно, не би ме притеснило, ако всичко с нас беше наред, но при тия условия. вчера цял ден бяхме у дома. цял ден бе едно боричкане в леглото, Стефи стои прав като струна, абе от 10-тина дни е много жив. Като се сетя , че цяло лято не сме се спирали...беше наистина хуабво, макар че жегите в един момент много ми идваха.
Лида, още не съм ти честитила. От сърце желая на теб и твоя съпруг, дълъг и безоблачен семеен живот и много, много разбирателство. А козметиката в Англия е др. нещо.
Елисир весело изкарване във Врана!:)
По време на бременността не ми падна нито един косъм от главата. Сега е ужасно пада навсякъде, макар че се подстригах. Но аз имам много гъста коса, така че не личи на пръв поглед.
26 , Zorry , какви са тия хубави моми:)Simple Smile пу-пу:)

# 124
Добро утро мами и беб4овци. Ние днес по обяд отиваме на ваксина, от сега съм се спекла smile3506. Не6то не мога да свикна с този момент. За косопада, аз сериозно се подстригах, за6тото вла4ех влакна из цялата къ6та и направо не можех да се понасям пове4е, и да ви кажа косопада зна4ително намаля ве4е. А и опрадалано така си по4ива и главата ми и самата коса се съживява. Нали знаете 4е коса расте,....акъл не расте Joy. А за пребаиването, ни6то не мога да ви кажа, за6тото не се казвало как става. Моя мъж го нау4и ба6та му и така му заръ4а да не казва на никои /така трябвало, не от егоизъм/ , пак не знам за6то newsm78, може би Кабранска 6те ни осветли по въпроса. Хаиде сега да взема да хапна не6то, 4е умирам от глад. До скоро.

# 125
  • Варна
Здавейте, мамита!
Ох, и аз останах без коса. Подстригах се, но ефект никакъв. Така, че емси не прави моята грешка Peace
Сега и аз ще взема някакви ампули(от тези които сте пробвали) и ще опитам и аз да видя какво ще стане.
valkiria, липсваше ни Hug И Хрис много крещи и понякога се стряска от звуците, които издава, но през повечето време се кефи rotfImbo
Аз днес няма да водя детето на ортопед, че вали навън, а тати ни отиде с колата на работа. Записах час за понеделник и тогава ще се наложи тати да ходи с автобуса да се труди Joy А ако спре да вали и ръми и ние ще излезем, че и направлението трябва да отидем да си вземем.
Това е засега от нас. Целуффки  love001

# 126
А,за пребайването и аз не казвам-щото знам,че се предава само на деца или внуци и си губиш силата.../абе бабешки диветини ...ама нали ни действа Blush/
За косата-аз също смятам да я режа,щото знам от миналия път,че каквото е тръгнало да капе-ще си падне....пък после си никне нова/даже някъде към годинката на сами като тръгнаха едни коси,едно чудо...и изглеждах все рошава от стърчащите по-къси косми/....Това си  е физиобогичен косопад-по време на бременноста почти не падат,и като престанат хормоните да бушуват....се почва...
За викането-това е от свикването и изучаването на собствения им глас-те също са изненадани и затова се упражняват...това са първите наченки на проговаряне...
Дани ип,не се притеснявай от повръщането,ако не е на фонтан-повечето добре похапващи си деца са така/и ние също/просто връщат излишното...
Мари,Анна,стискам палци Стефи да се оправи....
А ,от няколко дни забравям да отговоря на Денит за хомеопатичното-трябва да са ви го изписали за температура,ако се е зачервявал от нея,стигнала е високи стойности,ако се е изпотявалевентуално ако е било от зъбоникненето или е имало съмнение за ушен проблем...Но се надявам вече да сте добре...и да не ви се налага пак да се лекувате..
Чао и лек ден от мен-чакаме Ивчо да се наспи и поемаме на вън-че днес е топличко и хубаво в Пловдив

# 127
Здравейте момичета!Ще бъда кратка защото беба е в ръцете ми и не мога да се застоявам на компа. Laughing
Честита месечинка на Иванна на Таbby!Да е жива и здрава и много да слушка и радва мама и тати! newsm51
Ако има други пропуснати месечковци извинете ме - нямам време да погледна заглавната страница.Чао че изпускам детето! Shocked

# 128
  • Бургас
Здравейте сладурки
Аз днес си имам гостенка мойта баба, която е луд фен на Йоанна и сега двете се гушкат и занимават, а аз имам малко свободно време.
За косата и моита пада добре, че е в повечко несмятам да я режа купих си някаква маска дано действа ама тя и преди на есен си капеше, така че смятам че е нормално.
За крещенето и ние здраво викаме даже вече не гукак , а само крещи явно наистина е нова фаза в развитието на говора.
Аз да бая незнам ама и нас много ни урчасват и на една приятелка майка и ни бае по тел иначе какъв рев е не е истина, а и аз самата много уюроки хващам и почвам от нищо да повръщам и да ме боли зверски глава и докато не ми пребаят не минава.На мен баба ми нюми е казала,че като се върнем от разходка или е имало мн хира в къщи да си намокря лявата ръка и с опацито н аръката да и измия три пъти очичките и също така като спи детето на чужди хора да не давам да ми го гледат.
За повръщането и моита лакомница е така след час два си връща по малко, а някой път и по много.
Момичета да ви питам мойто чудо от вчера взе да ака тамно зелено,а аз не съм яла нищо зелено и не е настинала, а и зъби не вади някой да знае от какво може да е?

А забравих да кажа и ние утре пътуваме за Варна може да се срещнем там
Целувки и лек ден

# 129
  • София
Здравейте, дами!

Valkiria, и Ени крещи понякога доста. Но нейното е по-скоро от радост. Обикновено сутрин като се събуди и като види мен или баща й започва една луда радост Simple Smile Първият път като го направи изненада не само нас, а и себе си - ококори големите си очи и гледаше много странно  Joy После явно й хареса и сега упражнява това ново откритие.

За баенето - моето мнение вече го казах. Но щом искате да вярвате, вярвайте. Вярата, че баенето може да помогне, върши работата, а не самото баене! Въпросът е психологически, а не мистичен. Иначе това, което моята баба е правила се казва "гасене на огън" - в една чаша се налива студена вода, после се палят последователно три клечки кибрит и всяка една (запалена) се пуска във водата. След това с тази вода се измиват очите на бебето. А като прибавите и някоя и друга положителна мисъл и готово. Но пак ви казвам, и да не правите това, само положителната мисъл ще свърши работа.  Peace

Честита месечинка на Иванна! Да е здрава и усмихната и да радва всички вкъщи!    bouquet

# 130
Здравейте на Всички!

Времето навън е супер, а аз за съжаление успях да настина и от онзи ден съм с хрема и болки в гърлото. Направо не мога да повярвам - а така ми се виси по цял ден в парка. Както и да е..
Не съм успяла да ви изчета още но исках да кажа на Agne6a,че изживяването което е имала е наистина ужасно. Но не се притеснявай за това, че детето е останало без въздух и не си мисли разни глупости. Не съм медицинско лице, но до колкото знам това за оставането без въздух което води до увреждания в мозъка е при клинична смърт, а не при задавяне. Иначе до сега всички да сме с увреждания. Детето все пак не е останало толкова дълго без въздух иначе щеше да е припаднало.  ужасно се изразих, но нещо днес май нямам дар слово
Emsy много се радвам за вас и ви пожелавам с това изпитание всичко лошо да е вече зад гърба ви.
Приятен ден и весели разходки на всички

# 131
  • Варна
Честита месечинка на Иванна! Да е много щастлива и здрава и да носи само радост на всички вкъщи  bouquet Tada

# 132
  • Варна
Здравейте!
Аз чакам приятелки на гости и нямам много време за писане сега.
Elisir, Elia, ако имате време и желание за кафе във Варна, обадете се!
хайде, после пак ще пиша

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 09:07 от Анита_

# 133
Ужас , заметресение!ей тъй, както си седя на компютъра
точно преди 2 мин. , предполагам че е само в Бургас. Е на-вероятно епицентъра е пак в Турция.
ооххххххх...моля се всичко да е наред. точно преди 2 години пак се люляхме.

# 134
  • на брега на Дунав
Честито на всички месечинки днес   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Дано проблемите ви с косите да се оправят скоро мамчета.
Е, айде стига с тия баения бе мами, я си гледкайте хубавите бебоци и не се връзвайте на бабините приказки. Аз мисля, че човек на което хваща вяра това и му се случва. Вярвайте, че Бог ви пази дечицата и не се потдавайте на подобни черни мисли. Винаги доброто е по-добрия избор, вярвайте в него не в лошите неща  Peace.
Камбанска миличка, ти нали си по хомеопатията  та да те питам една питанка. Имаш ли идея дали има противопоказания за количестово билков чай което може да се пие на ден. Знам, че чаят е полезен ама примерно количество от 2 литра на ден  newsm78. Знам примерно, че при бременност не се препоръчва май лайката беше, ама обикновено дали има билки, които не бива да се приемат в такива големи количества. Ако можеш светни ме моля те, че съм скарана с водата, а чая поне по лесно минава.
Много делово го ударих този път  Joy.
Лека вечер мамета и сладки сънища на бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт