Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 939
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
  • на брега на Дунав
26 реших да помогна със снимките ама се дублирахме и затова ги изтрих,      ........ пък сега пиша вече глупости да си пусна наново постинга с редакциите  Joy  smile3534

Иначе 26 имам съмнение, че слагаш няколко снимки в един имейдж (img)  и затова не ти става номера. Всяка нова снимка се слага в нов имейдж между (img и /img), те са със скоби ама няма как да ти ги напиша, че ще го приеме за сника. Ако не съм предположила правилно извини ме.

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 21:20 от korneliia_h

# 106
  • София
Ето я и моята балерина, която ми позира с усмивка     
, Дано съм успяла Praynig, че ми писан вечно аз нищо да не съм разбрала  Joy!

26Hug

# 107
  • на брега на Дунав
Опа дублирахме се айде аз ще изтрия мойте снимки  Mr. Green. Ама сме едни помагачки.

# 108
  • София
Опа дублирахме се айде аз ще изтрия мойте снимки  Mr. Green. Ама сме едни помагачки.
Embarassed Embarassed Embarassed  Blush Mr. Green

# 109
  • на брега на Дунав
Embarassed Embarassed Embarassed  Blush Mr. Green
Ех ама се изчерви, мен пък ми стана весело, колко сме отзивчиви.  Joy  СаМО ТАКА  smile3521

# 110
Благодаря ви момичета   bouquet срахотни сте  Hug!
korneliia_h ,Люта чушка   Laughing Peace

# 111
  • Ямбол
26, много сладка балеринка е дъщеря ти, да е жива и здрава!
Агнеша, стискаме палци, но няма нищо обезпокояващо.
Аз използвам изцяло козметиката на Мустела/тоалетно мляко, кремче за дупе и шампоан за коса и тяло-без сълзи/, но специално за коричките купих таково кремче на  Клоран, на Мустела/даде ми го нашата педиатърка #Crazy/ за крусти и незнам от кое стана така главичката, та колкото и да ни ми се вярваше преварената мас помогна.
Лека вечер!

# 112
  • Канада
Здравейте и от мен!
Не съм писала може би цял месец,но нямам време.Ванко ми е постоянно в ръцете-независимо буден или заспал.Така го научих в началото задарди ужасните колики,които имаше и сега няма отърване!Сега някак си успях да го оставя в креватчето без да се събуди и реших да драсна някои ред на бързо.Може и странно да прозвучи на някого,но е нетърпение чакам свекърва ми да дойде за да си почина,че вече съм на ръба на силите си:(
Иначе сме добре.Вчера бяхме на консултация,Ванко вече е 7700 и е висок 65 см.-голям мъж:DБиха му и вторите две ваксини,понесе ги добре.Много има мерак да седи вече,но сме много малки още.Умира от кеф да му се обръща внимание и не ми дава и минутка да го оставя сам-трябва заедно да си играем с играчките:DМомичета,искам да ви попитам- вашите бебоци връщат ли?Ванко от скоро започна да повръща по малко пресечено мляко и то не веднага след хранене а по късно,но по няколко пъти на ден.Да вметна,че сме само на кърма,дори вода не пием.Питах педито,тя каза че може би преяжда(а тои си има апетит) и подмина темата.Ама аз се притеснявам много.Дали трябва да го водя на специалист newsm78
Аз за трети път имах големи проблеми с гърдите и пак бях на антибиотик-цели 10 дена,но всичко мина и сега почувствам ли дори и малки бучки почвам веднага с масажите и те се разсейват.
Може би се включвам така ни в клин ни в ръкав,но ще ме извините,защото нямах време да изчета какво сте писали.Сега отивам да чета.
Много целувки на всички бебоци и прегръдки на вас и се надявам да мога да пиша по често. Hug

# 113
  • Канада
Хайде и ние да се изтипосаме тук. Mr. GreenГледам сватосвате се тук,може пък и нас някой да ни хареса Laughing
[imghttp://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3348670]http://[/img]
а тук сме двамата с разбойника.Аз съм още дебеличка и не съм много за сники,но..

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 03:59 от dany_ip

# 114
Здравейте мили мамчета  wavey
Благодарности за темата на Пепитка и Ади... Както винаги върха на сладоледа  smile3521
lida и как е сега като вече омъжена жена  smile3521 Всичко най- хубаво и щастлив семеен живот  smile3525
Много сте готини на снимките... И аз не съм била булка ама може и да стане някой ден като решим да направим и църковен брак  Peace
Буболина много ви е готино креватчето и аз искам да спя в такова ама нямааааа  newsm62 ... И в какво спи бебока щом не иска да спи в това красиво креватче?
Хич не съм се съмнявала, че най- хубавите бебета са в ЮНИ  newsm10 пу- пу
Тинтири-Минтири не се предавай мила съмнявам се, че е от кърменето, но все пак всеки си знае какво му е в къщи... Успех и само напред, не ни е позволено да се депресираме  newsm10 newsm51  love001
emsy мног се радвам, че всичко е минало добре... прегръдки и целувки от нас с Иванна   love001
agne6a голям шок си преживяла... сега като се замисля май незнам какво да направя в такъв случай... абе на никои да не се случва. ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ХРИС  Tada  party023  ura
За банята, къпем се всяка вечер, масаж, кърмене и спане...
Лека и спокойна вечер от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Здравейте и от мен! Grinning
 Аз също мажа главата на бебка с преварена мас и после с четка я разресвам......но все още имаме корички по главата.
  Ето ни и нас...

Целувки на всички бебчета и мами!

# 116
Здравеите пак по никое време. 4акаите да по4на подред. Анита и Таталина, за уроките съм сигурна 4е хва6та за6тото не при всяка разходка се слу4ва да пла4е неистово, су6то така пла4ът и запо4ва внезапно без при4ина и клепа4ите и се за4ервяват много. Камбанска, и моя мъж бае на бебка и не знам дали си въобразявам оба4е детето моментално се успокоява и заспива, хеи така пак от ни6тото. Абе може би има не6то. Мари-Ана да ти кажа, /а и на другите мами де/, 4е къпя бебка всяка ве4ер,а коси4ката два пъти в седмицата. Миеме се със Авент 6ампоан за коса и тяло и после я мажа със Jhonson Softlotion Lightcare и да ви кажа много съм доволна. А за кори4ките по главата, много се у4удих 4е ги имат пове4ето бебенца за6тото си мислех 4е се поиявяват само при наи-малките /новородените/ беб4ета и после из4езват, но маи съм се объркала не6то. На6та мома не е имала такива не6та по главата си /все о6те де/. Таbbу, какво да ти кажа мила, съ6тото си е, поне за сега де. О6те не мога да се осъзная 4е съм се оженила, ама и това 6те стане. Благодаря на вси4ки ви за пожеланията. Лека но6т и целувки.

# 117
Пак съм аз Blush... забравих да кажа , ампулите които си взех на Клоран, действат наистина.... и не си внушавам. До сега съм ги ползвала само 2 пъти и вече има очевидно подобрение. Като си миех косата преди беше някакъв ужас, а днес падна коса, но много по-малко. Препоръчвам ви ги. Hug

Може ли подробности около ампулите... аз засега съм решила даси отрежа косата, че ми остана половината. ooooh!

# 118
Sдравейте момичета!

Доста време не съм писала от мързел, а и не мога да се докопам до компа.

Ние сме добре и бебка си се забавлява сама по цял ден. Следобед я разхождам когато е най - топло и е много доволна. Да ви питам вас ... вашите беби крещят ли ??? Моята Зверка пищи и крещи яко и се кефи максимално от това, а мойта глава е квадратна, но поне се занимава сама и аз по цял ден си върша моите си неща и само я поглеждам от време на време.
Ползвам на Мустела козметиката и никакви проблеми не сме имали.
Ставаше въпрос за косите ни и аз да си кажа приказката по темата.... купих си ампулите на DUCRAY и съм очарована... по полвин ампула на влажна коса се слага и вече забелязвам подобрение от две процедури. цената е 3 и нещо за ампула, но тя стига за цяла седмица.

Не на последно място искам да честитя на месечковците и всички които си имат празник  bouquet

ако се сетя нещо ще пиша пак  Grinning

# 119
А, сетих се ....

Исках да попитам как го правите това пребайване на бебоците ?

Извинете , ако ви се струва тъп въпроса, но наистина си нямам идея как става Sad

Общи условия

Активация на акаунт