Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 917
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ама, че съм заплес... честита месечинка на Хрис нека расте здраво и щастливо дете.  newsm59

# 91
  • София
... Сега сме с друг проблем. Незнам кога ще спрат. Забелязах, че Хрис все си държи главичката килната на ляво. Върти я и в двете посоки, но по-често е отпусната на ляво. Споделих с доки и се оказва, че може мускулчето от ляво може да е по-късо от това в дясно. Казаха, че се оправя това нещо, но утре ни пращат при специалист. Стискайте палци да не е нещо сериозно.Благодаря  bouquet
Агнеша, да не би да се съмняват за Тортиколис? Ако е това се оправя с масажи, не се притеснявай. Тортиколиса се получава при раждането (може и да е вроден) и представлява хематом на шийния мускул. Поради този хематом единият мускул става по-къс от другия и съответно бебето си държи главата на една страна, може да е придружен от лицева диспропорция. (ние бяхме със съмнение за Тортиколис) С подходящи масажи се оправя мускула. Успех миличка и да пишеш за развитието по нататък.  bouquet

# 92
Здравейте и от нас.  bouquet
Честита месечинка на бебе Хрис.Да е жив и здрав и голяма радост на мама и тати.
Нас ни мъче зъбче,чудно ми е обаче дали това  е свързано с коликите които ни се появиха  от два дена насам Thinking

# 93
  • Варна
Здравейте мили мами!
Ох, от разходки и преместване нямам време да се отчета, а само ви чета. Не ми се сърдете много  newsm17
Агнеша, честита месечинка на сладурко Хрис! Да расте много здраво и послушно дете, и никога повече да не изживяваш нещо подобно. И по нашите бузки имаме пъпчици ама пусто като немога да се спра да не нацелувам хубаво принцеската ми. И като егоист забранявам на тати да я целува заради брадата му  newsm48
Ние всяка вечер си се къпем - но само телцето, а косичката през 2 дни. Ползвам козметиката на Бюбхен, но досега не съм имала оплаквания.
Сиска и аз с моя мъж на глава не мога да изляза и затова и ние от вчера се отопляваме. А котката е много сладка. И ние имаме същия черно-бял котарак. В една стая ли го гледате с бебка? Аз избягвам да пускам нашия, защото започна да проявява ревност към бебка, а не ми се мисли какви поразии могат да станат.
Ние се разхождаме всеки ден, дстига да не вали - нека се калява детето!
Айде до по-късно, че малката си търси вниманието и сумти нещо!
Цунки на сладките бебоци   love001

# 94
дравейте и от нас!Днес напук на студената и мрачна сутрин в Пловдив,времето е много приятно и меко/от обед насам,де/,та ние направихме една голяма обиколко с дечковците и потрошихме бая пари,та татито довечера може и да ни строява в две редици.... Mr. GreenНо като се има предвид как растат и двамата...пък майка им как слабее...
Момичета,аз пак да си кажа-не им се вързвайте много,много на лекарите...убедила съм се,че често за да се направят на компетентни ръсят диагнози наляво и надясно...пък какъв ефект ще има в/у мамите....никой не мисли.Аз затова винаги питам на поне още едно място/както и чета всичко по-въпроса/,и като почна да питам определено им се налага да обясняват/а и като чуят,че вкарвам терминология и са малко по-обяснителни/Диди и Агнеша,надявам се всичко което са ви казали да е просто предположение...и да са ви здравички децата.
Лида,аз също мисля,че Любима преживява събитията и впечатленията си от деня...но това не ми пречи като са ми нервни дечковците да им пребайвам/ама баба ми ме научи едно време/ и може да звучи налудничаво,но при нас действа/може би просто блокирам отрицателните енергии с моята положителна newsm78,или пък да си внушавам.../
За крустите, и при нас периодино се появяват,но се убедих,че по-рядкото използване на шампоан и сапун и мазането с какъвто и да е крем,мляко или олио помагат да се махнат.Иначе ние се мием през вечер/това докато почнахме да топлим,но то е от два-три дни/ и се надявам вече да не прескачаме,защото на Ивчо много почна да му харесва...но в повечето случай просто поритваме в чиста вода.....
За след ваксина-при нас няма промяна в апетита,но то нашето си е направо хроничен глад...а тук искам пак да благодаря на Сиска за съвета с компреса с мед-благодарение на него и зачервяване нямаме...Пък да си призная последния път забравих и хомеопатичните да му дам....но явно вече сме добре с имунитета,та нямаше проблеми/освен вечерното поглезване-но то си ни е също практика напоследък/
Ива-възможно е да е от зъби-симптомите много напомнят коликите...
Честит празник на бебе Хрис и ако има други месечковци  bouquet
...пък да видя и аз какво става при юлките,че то от целия форум май само там не чета... Wink

# 95
  • Варна
Здравейте отново Hug
Люта чушка, точно за това се съмняват, но утре ще знам със сигурност.
Ние също от няколко дена се отопляваме и на дребния много му харесва на топло в коритото да си ритка smile3521
И аз като kambanska пребайвам когато Хрис е нервен и както тя казва дали си внушавам или му предавам положителна енергия ама детето се успокоява.
mama Sasi, и аз не давам на другите да го целуват ама пусто аз не мога да се спра newsm53. Все го мачкотя и целувам  love001
Ива78, дано да ви се махнат гадните колики завинаги, че те и при нас от време на време се завръщат.
Целуффки от нас с Хрис

# 96
Честита месечинка на бебе Хрис!
Мамчета , ние вече сме на памперс номер 4 ... как расте дечко само а...
За козметиката... ползвам цялата серия на Мустела, започнах с Чико в началото и съм много доволна, но после смених.... не знам защо ooooh!
Да ви се похваля Joy Утре отивам до Варна и ще нацелувам моите сладки племеннички.Мамчета от Варна , ние сигурно ще си направим една дъъълга разходка из морската, ако е хубаво времето. Може и да се видим. Ако видите една шумна банда.. да знаете , че сме ние.
Целувки на всички Heart Eyes.

# 97
Здравейте мами и беборани!
Днес с това отвратително време навън ми е едно смотано,вчера макар да беше по-студено се разходихме по магазините с бебка и и купих розов шал и шапка с плетени цветчета,за съжеление нямам фото да ги снимам и да ги кача,но здраве да е! Heart Eyes
Аз също къпя всяка вечер,както казва Таталина,то си е част от ритуала по заспиването,една вечер бебка беше заспала в 17ч и се събуди в 3ч през ноща ,та пропуснахме къпането,ама мисля че не и беше много комфортно newsm78
Акозметиката ми е изцяло на Мустела и досега никакви проблеми,нито крусти и разни други,а дупето само с Бочко, Peace
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБ ХРИС newsm59,ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕНЦЕ!
Айде сега да се позабавлявам в кунята че бати е гладееен! newsm64
Целувки на всички и лека вечер!

# 98
Пак съм аз Blush... забравих да кажа , ампулите които си взех на Клоран, действат наистина.... и не си внушавам. До сега съм ги ползвала само 2 пъти и вече има очевидно подобрение. Като си миех косата преди беше някакъв ужас, а днес падна коса, но много по-малко. Препоръчвам ви ги. Hug

# 99
Здравейте на всички в този слънчев октомврийски ден.

Исках да питам Кабранска тази козметика - Корин де Фарм от Пловдив ли си я купува щото аз в София не я намирам. Питах в няколко аптеки, а те ме гледаха като извънземно. Пък нали ние все се каним да дойдем до Пловдив и ... не знам този уикенд ако навия мъжо... то нали ще е хубаво и времето... та за това питам.

# 100
Ето я и моята балерина, която ми позира с усмивка     
, Дано съм успяла Praynig, че ми писан вечно аз нищо да не съм разбрала  Joy!

# 101
Някой ще помогне ли? Praynig

# 102
За бебешката кал свинската мас е незаменима (мое мнение Peace ). Намазвам главата на Боби 15- тина минути преди баня, след това му я измивам с шампоан, понатъркам с четката още докато е във ваната и пак измивам с шампоан. След 2- 3 процедури е супер Grinning .

Някой ще помогне ли? Praynig
26, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0  Hug

# 103
# 104
Извинявам се, повече няма да пълня страницата с моите опити. Правя уж нещата както трябва, но уви http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=51595

Общи условия

Активация на акаунт