. Възползвам се да пиша, че след малко се развихрям в кухнята. Емси, сигурно много си се стреснала миличка, ама с тези нашите дребосъчета наистина трябва да сме на десет.
Таталинка ще чакаме новини от бебешкото парти
Мале, незнам какво да пиша. А-а-а-а не може така. Мислях си тези дни да си пораздвижим темичката с някоя импровизирана анкетка или нещо от сорта, че на този етап май все едни и същи нещица си пишем покрай дечковците. Дайте да си поразмърдаме мозъчетата и да си спретнем някаква питанка. Примерно я кажете как се справяте с домакинската работа, Кога и как успявате да сте хем майки, хем домакини, хем съпруги
. Едно майче, което живее временно при нейните родители с мъжа си тези дни ме пита как съм успявала да се справя, защото тя не виждала как ще успее без помоща на майка си и на съпруга си като се преместят в новия си дом . За протокола бебенцето й е на 3 месеца. Ето аз примерно като се юрна сутрин и гледам да позагладя оттук оттам положението с бъркотията в къщи. Поне като поглена и да не виждам навсякъде парцалки и играчки, че в къщи с каката е лудница просто и понеже сме все още на квартира и то необзаведена имаме дефицит на мебели, та много нещица се разхождат тук там. После една бърза закуска за всички - освен за мен защото аз оставам последна. В късния следобед гледам да наготвя по някое време, да пусна пералнята, да поизмия чинийки и такива работи, защото през другото време ако не сме на разходка, то се възползвам да поработя на компютъра до колкото е възможно. И тъй после вечеря, малко релакс и айде идва ред на банята на бебетата. После съм гроги и опа в леглото. При вас как е мамета хайде споделете. Пък ако някоя от вас се сети друго да си споделяме ще е СУПЕР.
.
И щом излязохме тя веднага се успокои. Явно многото хора й дойдоха в повече и не издържа детето. После отидохме на гости на майка ми и това ни беше разходката за деня.
Е,разбира се че не всичко върша с охота,но като няма кой 
,то взе че хем стана от раз,хем наистина сестричка,каквото беше и желанието на бати!И това е при нас положението,да са ми живи и здрави гадинките!!! 

.

а то пък тъкмо тогава стана 
не мога да се сетя къде е ама това са подробности.

Опъват ми се още тези технологии,ама ще ги преборя

общо взето се справям ама може и по добре.
, но какво да се прави. Днес се борим да свалим температурата и за сега е ок. Сега да кажа и аз по темите:
. Изкарах една изклю4ително лека бременност и имах изклю4ително тежко раждане. Но сега сме влюбени в малката си дъ6тери4ка и 4естно да ви кажа ве4е си мислим за второ